un1 26.08.08, 21:21 Czyli wrócił z urlopu hrabia Przydech von Eichelberger - Dariusz Bugalski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaa.lka Re: aha mhm yhy 26.08.08, 22:14 aha, to un po mieczu Bugalski? ka --- a wpisuj se co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
agatttt Re: aha mhm yhy 26.08.08, 22:17 też cierpię z tego powodu..., za krótki urlop ups zaraz odezwie się mrzes i poradzi nam, żebyśmy wyłączyli na ten czas trójeczkę, bo przecież są tacy, którzy uwielbiają Pana Dariusza i nikt nam nie każe słuchać trójeczki całą dobkę, on np wyłącza gdy zaczyna się audycyjka Pana Piśko itd itp, wciąż w kóleczeczko Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: aha mhm yhy 26.08.08, 23:08 agatttt napisała dokładnie to samo, co ja miałem do napisania. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes dziwny urlop 26.08.08, 23:12 Aczkolwiek dodam, że też mnie ten urlop zdziwił. Jakieś dwa tygodnie temu pan Darek powiedział, że go nie będzie do września, a jednak jest i przez te dwa tygodnie kilka razy był. :-) Ale to nie jest zarzut. Lubię pana Darka i cieszy mnie jego obecność. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: dziwny urlop 27.08.08, 09:13 Niewykluczone że redaktor ahał, yhał i eichelbergerowsko przydychał z odtworzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: dziwny urlop 27.08.08, 12:32 aha to ja kurcze odtworzylam go w dodatku godzine pozniej, ale jeszcze dychal. jak zwykle wytwornie. pees Czy un_lan moglby wytlumaczyc mie czemuz to kluboredaktor sie unemu nie podoba. oprocz tego ze wzdycha? ka Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: dziwny urlop 27.08.08, 19:46 Zachodzi podejrzenie że myśli o sobie iż jest YHWH. Odpowiedz Link Zgłoś
sm0k Re: dziwny urlop 27.08.08, 20:37 A słyszeliście ostatnie zdanie z audycji w wykonaniu szanownego gościa? Cytuję: "Powiedział, co wiedział" Przy tym to nawet yhym aham nie robi takiego wrażenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morven Re: aha mhm yhy 03.09.08, 13:07 Bugalski jest emo. Niewiarygodne, niesamowite emo. Z wiekiem mu się pogarsza. Na jego miejscu przeniosłabym się do redakcji "Zwierciadła" albo założyła dwutygodnik "Rozwój duchowy". Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: aha mhm yhy 03.09.08, 14:53 Z Wikipedii: Kiedy "emo" używamy w odniesieniu do cech i osobowości danej osoby, większość definicji emo określa osobę emo jako bardzo emocjonalną, wrażliwą, nieśmiałą, zamkniętą w sobie, ponurą i cichą. Ktoś przygnębiony i ze złamanym sercem jest czasami opisywany jako emo. Na pewno emo? A może ego-? Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: aha mhm yhy 05.09.08, 11:28 Nie mam nic przeciwko Bugalskiemu. Lubię jego głęboki tembr głosu, zaś te wszystkie elementy towarzyszące mi nie przeszkadzają. Cieszy mnie, gdy prowadzący dziennikarz choć minimalnie interesuje się i angażuje w omawiany temat dyskusji i nie jest w tym zielony. Nie jest to normą w Polskim Radiu. Czasem wieczorem na Jedynce trafię na rozmowę z zaproszonym naukowcem, którą prowadzi pewna kobieta, której nazwiska nie pomnę. Już słyszałem ją kilka razy i zawsze jest tak samo: kompletna ignorancja w dziedzinie omawianego tematu, pytania odczytywane z kartki, infantylne komentarze "dla rozluźnienia atmosfery" i udawane zainteresowanie całą rozmową. Słuchając Dariusza Bugalskiego mam przynajmniej pewność, że facet się przygotuje do rozmowy i w pełni zaangażuje, zamiast ciągle patrzeć na zegarek i z trudem udawać kompetentnego dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
morven Re: aha mhm yhy 08.09.08, 11:27 un1 napisał: > Z Wikipedii: Kiedy "emo" używamy w odniesieniu do cech i osobowości > danej osoby, większość definicji emo określa osobę emo jako bardzo > emocjonalną, wrażliwą, nieśmiałą, zamkniętą w sobie, ponurą i cichą. > Ktoś przygnębiony i ze złamanym sercem jest czasami opisywany jako > emo. > > Na pewno emo? A może ego-? Dobra, to niech będzie, że Mr. Bug jest po prostu egzaltowany. Egocentryczny również. Odpowiedz Link Zgłoś