sloneczny1 01.11.03, 02:42 Od kilku tygodni słucham radia Flash Kraków iiiiiiii..... No właśnie! dzisiaj byłem na imprezce w Kryjówce tej stacji i było swietnie. Kurde mysłałem ze nie ma bnormalnego radia w kraku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yoguś Re: Radio Flash impreza!!! IP: *.modlnica.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 10:41 Czy to radio ma jakas strone internetowa? Bo szukalem szukalem i nic ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczny1 Re: Radio Flash impreza!!! IP: *.ruczaj.pl / *.ruczaj.pl 01.11.03, 11:04 Chyba nie :( Ja tylko znalazlem strone radia Flash katowice. Szkoda ze nie maja, ale moze po pierwszych urodzinach ja zrobia. Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: Radio Flash impreza!!! 01.11.03, 12:17 Masz racje. Strona radia flash Kraków nie istnieje. Oto strony www sieci Radia FLASH: Radio FLASH Katowice: www.flash.com.pl Radio FLASH Kraków: www.flashkrakow.com.pl Radio FLASH Opole: www.flashopole.com.pl www.teleserwis.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoguś Re: Radio Flash impreza!!! IP: *.modlnica.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 12:57 Dzieki wielkie za adres ... A to radio flash jest strike rockowym radiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Radio Flash impreza!!! 01.11.03, 15:34 sloneczny1 napisał: - Kurde mysłałem ze nie ma normalnego radia w kraku Jak to nie? A Radio eM 107.6 FM? (powtarzam to ostatnio do znudzenia) Radia Flash słuchałem na początku roku, ale po mniej więcej dwóch miesiącach się znudziłem, bo mimo że lubię słuchać rocka, to zmęczyły mnie grane w kółko ciagle te same utwory - może trochę inne niż w innych stacjach, ale i tak w kółko te same. Nie wiem jak to teraz wygląda - dawno nie słuchałem tego radia, ale wcale mnie do niego nie ciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczny1 Re: Radio Flash impreza!!! 01.11.03, 22:31 Radio eM to nie dokońca moj klimat muzyczny. Słuchając radia Flash faktycznie jest wrażenie że sie kawałki powtarzaja, ale ostatnio dużo przybyło nowych nagrań. Mam takie wrażenie, że ktoś się chyba zajął mjzyką w tej stacji. Dla mnie jest spox. Odpowiedz Link Zgłoś