Dodaj do ulubionych

...Cy mi sie zdaje....???

20.01.04, 10:31
....abo mi sie ino widzi , ze zacynomy sie cofać i komuna, cenzura,
kora za to, co napises wraco, he???. Nei, jako to nie piać naskom mowom,
moze jyj nie bedom rozumiyć i dadzom nom pokój, he? Nydyć sami cytojcie:

tajnedokumenty.com/lobez.html
I co tym myślicie, he?
Obserwuj wątek
    • laband Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 20.01.04, 12:24
      Mosz chyba recht Ciupazko, tysz to widziouech we TV i musza pedziec ize z
      niysmkym to odebrouech - tela sam we i-necu gupielokow loto, ale oni mogom
      obrazac byle kogo ino niy wuadza.
      • Gość: ola-f Re: ...Cy mi sie zdaje....??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 14:13
        Żadnemu nie wolno obrażać!
        I tak powinno być!
        A jak by tak o WAS napisali?
        Jak byście się czuli?
        Myślę, że mu się należało, tym bardziej , że młody - nauczka powinna być.
        Władzy się swoje należy, ale bez obraźliwych epitetów i tyle.
        • ciupazka Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 20.01.04, 15:18
          Olu! Dzięki Bogu i skrzypcom, to Twoje zdanie. Nos moze obrażać i okradać
          władza i robi to dziyń w dziyń i to przez tele roki...., im wolno, ba
          nawet wypodo, nom nie, świynte krowy, bez czci i bez honoru, i za to
          kory dlo nik ni ma, hehehehe.... Śmiychu worte! Kieloz Ty mos rocków, he?
          Szacunków nifto nie ozdaje, trza se na nie cięzko pracować, i nie wymogoj
          szacunku dlo takik, ftorym sie nolezy po głowickak przyłozyć i to ino cłek
          se ulzy casami słowem. Precz z cenzurą! Som dwie możliwości , abo to prowda,
          abo blef (prowokacja), coby mieć precedens do przywrócenia cenzury, tak mi
          sie cosi widzi... Nie tak łatwo nos nabrać! A Ty dalyj wierz syćkim...
          • kolcero Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 20.01.04, 20:10
            Niestety wyglada na to, ze ten ktos zle pojal znaczenia wolnosci slowa, a o
            kulturze osobistej to juz na pewno nie slyszal. Nie trzeba byc zreszta
            wierzacym, zeby pamietac o kilku porzekadlach ludowych odnoszacych sie do
            wzajemnych relacji. Dlatego wg mnie nie ma zadnego usprawiedliwienia na
            chamstwo- pewnie dlatego tez sie tak to nazywa. I wcale nie trzeba do tej
            konkretnej sprawy mieszac stosunkow panstwo-obywatel.
            A tak na marginesie- szkoda, ze facio nie byl na tyle odwazny, zeby nie chowac
            sie za monitorem ;)
            • ciupazka Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 20.01.04, 20:20
              ... ze fciołeś pedzieć: "co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie"
              Kolcok, nie przeginoj pały, kie jom mos! Nie ściymnioj teroz Ty! Wysukane i
              grzecne słówka to my znomy, ftorymi mozno kopnąć dobrze w mózgownice, hale
              nie tędy droga do szacunku, haj!
              Telo.Pozdr.
              • kolcero Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 20.01.04, 20:30
                Moze raczej: nie czyn drugiemu co tobie niemile ;)
                Bede sie upieral, co ma arogancja wladzy do tych dwoch gliniarzy?? Ze scigali
                chloptasia za mlodu??? Nie zdziwie sie , sadzac po obecnym zachowaniu, ze
                mieli ku temu powody. A jesli nie jest tak jak uwazam, to sie nie dzsiwie,ze
                np gliniarze maja wszystko i wszystkich gdzies- po co sie meczyc dla kogos kto
                ich obraza?
                A co do wladzy.... sami sobie ich wybieramy, ostatnio nawet co drugi z nas :))
                • laband Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 20.01.04, 23:53
                  Jo ta wuadzy broniou niy byda nigdy, bo niy po to ona je coby jom bronic. Sam
                  je do mie rzecz klarowno, wuadza broni ino siebie.

Bezto na nia cza w tym przipadku "gwizdac" i to fest guosno.
          • Gość: ola-f Mnie się nie zdaje - ja to wiem................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 07:01
            Ciupazko - nic nie upoważnia Nas do obrażania innych i to miałam na myśli.
            Nawet jak nie mam do Kogoś szacunku, to nie mogę Mu tego oznajmić w sposób
            obraźliwy.
            Trzeba bronić swoich racji, ale też z zachowaniem kultury - właśnie między
            innymi dlatego, że ma się szacunek do siebie i innych.
            Zwróć uwagę, ile jest chamstwa w internecie, dzieje się tak dlatego, że ludzie
            są za monitorami i czują się bezkarni.

Kultura nie jest przecież uwarunkowana wiekiem.
            I raczej nie jestem idealistką - stąpam twardo po ziemi.
            Tylko często się uśmiecham...

Władza? Sami ich wybieramy! Tyle, że władza to też są ludzie...

Wolność nie daje zgody na przestępstwa.

Slogany? Może, ale z nimi żyje mi się lepiej!
            • laband Re: Mnie się nie zdaje - ja to wiem.............. 21.01.04, 07:47
              Tyn przipadek ale pokozuje ize wiyncyj na nagana(za przeproszyniym) zarobioua
              se sam wuadza. Wiysz czamu?
              • Gość: ola-f Re: Mnie się nie zdaje - ja to wiem.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 08:44
                (Za przeproszeniem)- czemu władza?
                Tylko dlaczego nie za przeproszeniem?
                • laband Re: Mnie się nie zdaje - ja to wiem.............. 21.01.04, 08:49
                  Wuadza za przeproszyniym bezto dostaua sam popolic(i jak wyglondo, jeszcze niy
                  roz dostanie), bo mo stowiac wszyskich na rowni a niy siebie traktowac jako cos
                  (kogos) uprziwilejowanego. Na miejscu tewgo sztudynta kozdy by musiou tych
                  CWOKOW przeprosic, hehe!
                  • Gość: ola-f Re: Mnie się nie zdaje - ja to wiem.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 08:57
                    Za przeproszeniem ;-)))))))))))))))))
                    • laband Re: Mnie się nie zdaje - ja to wiem.............. 21.01.04, 09:03
                      ;-))))))))))))))))))
    • kolcero Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 20.01.04, 20:40
      Racje masz, bo ja tez dostrzegam cenzure w wielu miejscach, ale przyklad jest
      jak najbardziej nie na miejscu, albo komentarz nie przystaje do linka.
      • laband Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 21.01.04, 08:07
        A jo pochwola sam autora tyj zajty kero z humorym i tysz konsek krytycznie
        pokazuje wszyskim na czym polego byc CWOKYM, hehe!
        • kolcero Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 21.01.04, 21:25
          Rozumie, ze autor tej strony w calkowiecie uzasadniony i wiarygodny sposob
          delikatnie krytykuje tych glinairzy- jako przedstawicieli wladzy.
          Wiec, jesli teraz napisze, ze ktos tam, byle kto jest debilem i zboczencem ( a
          nie jest ) i nikt poza nami dwoma nie wie, ze to oszczerstwo- to dla innych
          forumowiczow jednak to jest prawda??? Tyle ze wystarczy to ubrac w odrobine
          hunoru??
          Szwagier- rozczarowujesz mnie :(
          Jakby ten mlodzian napisal to sprayem na wlasciwym budynku policki- to mialby
          dla mnie przynajmniej jaja (LOL)- a tak jest po prostu tchorzem i chamem.
          Howgh
          • laband Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 21.01.04, 23:07
            Mylisz sie. To je wuadza, kero mo monopol na pewne srodki. I ta wuadza cza
            krytykowac za to ize te srodki w duzym stopniu uzywo niy do pomogania ludziom,
            ino we ich gnymbiyniu i dbaniu ino o swoja ....

Bezto niy je zech za szprajym ino za tymi kere ta zajta obsztalowali.
            • Gość: ola-f Re: ...Cy mi sie zdaje....??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 06:42
              Krytykować przecież można(?) bez używania chamskich słówek.
              • laband Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 22.01.04, 07:15
                To niy podlego do mie wontpliwosci. Ale pytom sie czamu "wuadza" niy zaskarzy
                tera tych kero ta zajta zrobiyli.
                Mozno i mie sam zaskarzom te CWOKI?. hehe.
                • Gość: ola-f Re: ...Cy mi sie zdaje....??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 07:27
                  Zbyt ogólnikowo - musiałoby być konkretnie(nie radzę)
                  Władza to też za ogólnie.
                  Wyrok by musiał być pomnożony przez zasiadających w rządzie...
                  Brakłoby paru żyć...
                  • laband Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 22.01.04, 07:34
                    A swojom drogom, zastanawio mie czamu Kolcero sie tak snerwowou - dyc on niyma
                    wuadza, hehe.
                    • Gość: ola-f Re: ...Cy mi sie zdaje....??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 07:39
                      A skąd wiesz? ;-)

On po prostu myśli podobnie jak ja - nic nie dają chamskie wyzwiska na
                      konkretne osoby "mogące"...
                      I nie pomoże nerwusom to,że siedzi się daleko, bo za monitorem.
                      • laband Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 22.01.04, 07:48
                        Zalezy jak na to spojzec. Te CWOKI musieli jakos tymu sztudyntowi tysz ale
                        zalesc za skora - ich podejscie do sprawy jakos mi na to wskazuje. Ciekawe eli
                        oni zawsze take gorliwe som jak sie rozuazi o odnich obowionzki. Ale niy na
                        tym problym polego - problym polego na tym ize w coukim necie je to raczyj
                        zodkym przipadkym, tako wrazliwosc. Pozatym sie zgadzom.
                    • kolcero Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 22.01.04, 16:54
                      laband napisał:

> A swojom drogom, zastanawio mie czamu Kolcero sie tak snerwowou - dyc on
                      niyma wuadza, hehe.

Nie wiesz dlaczego bronie tych gliniarzy tak samo jak Ballesta???
                      Bo chamstwo nie prowadzi do niczego dobrego. I rzucanie oszczerstw w taki
                      sposob rowniez. Podobnie, jak zakladanie, ze wszyscy gliniarze , jako
                      przedstawiciele wladzy sa cwokami, a wszyscy Polacy to osly, mordercy, zlodzije
                      i wandale. Amen
                      PS. Ciekawe, ze byc moze bronisz faceta, ktory chcial Ci kiedys rabnac
                      samochod, ale zostal pogoniony przez gliny ;)) Tego nie wiesz....
                      • laband Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 22.01.04, 22:47
                        starosz sie komplikowac sprawa kero je blank ajnfachowo - jo niy bronia i niy
                        atakuja - jo reaguja ino na to co widza niyprawiduowym

niyrozumia co mosz na mysli godajonc ze bronisz tych gliniarzy tak samo jak
                        Ballesta(?)

Cos chyba Ci sie pomiyszauo, abo?
                        • kolcero Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 23.01.04, 00:02
                          Ja komplikuje? Ja mieszam wladze do jakiegos sporu cywilno-prawnego? Nie
                          uwazam ze wladza ( nie tylko polska ) nie jest arogancka, ale ten konkretny
                          przyklad nie moze byc brany jako objaw cenzury.
                          A co do Ballesta... bronie go jak go obrazaja, bo uwazam, ze ci co to robia
                          nie znaja go, wiec nie bede przykladal reki do chamstwa milczaco go tolerujac.
                          I to wszystko.
                          • ciupazka Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 23.01.04, 00:41
                            ...cy mi sie ino widzi, ze Ty Kolcoku fces sie wadzić z labandem na F. Z. ?
                            Wy? Chodzące kultury? Jee, dejciez pokój! Kie Wy sie zacynocie doganiać między
                            sobom, to nie dziwota, ze inksi tyz wom bedom wtórowali. Ta stronka moze być
                            dwojako interpretowano, i nie dziwota, ze inacyj patrzy na niom pilnjący
                            porządku, a inacyj wolnomyśliciel, bo poziyranie problemu przez jednego i
                            drugiego nie zawse w porze tom samom drózkom chodzajom. Nie piyrsy i nie
                            ostatni roz...
                            Telo. Pozdr. Nocka mie zastała, trza sie brać śpać.Hej!
                          • laband Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 23.01.04, 01:53
                            Hm, jo uwazom ize tyn przikuad je typowym przikuadym cynzury ze strony CWOKOW
                            kere sie dorwali do "wuadzy.

Ale Ciupazka mo recht.

Co do Ballesta to ciesza sie ize coroz wiyncyj z wos sie do niego przekonuje.

Pozdrowiom

Szwager
                            • kolcero Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 23.01.04, 12:01
                              Owszem, przekonuje sie do niego, ale nie w ten sposob, ktory masz pewnie na
                              mysli;))
                              Ale to nie znaczy, ze bede milczaco aprobowal obrzucanie blotem
                              • laband Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 23.01.04, 12:13
                                To poco es sam wontek Ballesta wogole wraziou?
                                • Gość: kolcero Re: ...Cy mi sie zdaje....??? IP: *.fluor.com 23.01.04, 13:04
                                  Po to zeby ladnie pokazac ze kazdy kij ma dwa konce, albo ze punkt widzenia
                                  zalezy od punktu siedzenia...

Goscie poczuli sie zniewazeni jako funkcjonariusze publiczni i wykorzystali
                                  nalezne im srodki do swojej obrony. Mlodzian zostanie pozwany i sad bedzie mogl
                                  ocenic czy oczernil czy nie. I gdzie tu cenzura??? Jakby ku[pil sobie w sklepie
                                  klawiature certyfikowana przez policje i nie pozwalajaca mu napisac:
                                  Gliniarz_Cwok to to wtedy moglbym to nazwac cenzura. Ma prawo sie wypowiac to
                                  sie wypowiada, ktos inny ma prawo sie bronic to sie broni
                                  • laband Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 23.01.04, 13:12
                                    A keby dalyj tom cestom poszou to by wypadauo poprzec ta zajta kero tamtych
                                    CWOKOW wysmiywo.Abo?
                                    Ostatnio jak mi auto skopali we Polsce, to zech zadzwoniou po "wuadza", a ta
                                    na to "to nos niy interesuje". Nic ino musiouch wzionc knebla i pogonic
                                    wandali.
                                    Za to widac interesuje ich biydny sztudynt, na kerym mogom sie wyzyc.
                                    Powtarzom jo wuadzy niy byda broniou, bo niy po to ona je coby jom bronic.

tela
                                    • Gość: kolcero Re: ...Cy mi sie zdaje....??? IP: *.fluor.com 23.01.04, 13:22
                                      Rozumie, ze jestes pewien, ze wsrod tych ktorych goniles nie bylo tego
                                      studenta, albo podobnego mu :))))
                                      A moze w tej miejscowosci, gliniarzy ineresuja zgloszenia i gonienie wandali?
                                      • laband Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 23.01.04, 13:23
                                        w cuda niy wierza raczyj

• ciupazka Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 24.01.04, 18:20
                                          Mnie sie nie zdaje, ani mi sie nie widzi nic na opak, po tyj dyskusji
                                          jednego zek jesce barzyj pewno, ze PRECKI z CENZUROM !!!
                                          Hej!
    • Gość: kolcero Znowu cednzura??? ;)) IP: *.lns.access.uk.tiscali.com 06.02.04, 13:38
      miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,1901535.html
      • Gość: ola-f Re: Znowu cednzura??? ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 18:09
        Papier przyjmie wszystko, ale adresat niekoniecznie ;-)
        • Gość: ola-f Humor prawdziwy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 18:40
          sawka.interia.pl/gal/index.html?photoId=102674&tytulGal=@tytulGal@&galId=2361
      • ciupazka Re: Znowu cednzura??? ;)) 06.02.04, 20:34
        Gość portalu: kolcero napisał(a):

> miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,1901535.html

A oto opinia w tej sprawie:
        "Listy pisane przez Bartłomieja K. wypełniają znamiona przestępstwa,
        polegającego na znieważeniu funkcjonariusza publicznego. Dziwię się jednak, że
        mężczyzna został skazany, bo społeczna szkodliwość tego czynu jest znikoma.
        Prokuratura powinna więc albo odmówić wszczęcia postępowania w tej sprawie,
        albo je umorzyć. Moim zdaniem dla pani sędziny większą krzywdą było stawanie
        przed sądem, składanie zeznań i ponowne zapoznawanie się z treścią listów.
        Dziwi mnie taka drażliwość sądu, która ociera się o małostkowość. Zdaję sobie
        sprawę, że sędziów trzeba chronić, jednak pewne rzecz są elementem ryzyka
        zawodowego".

Jak wynika z powyższej opinii, w końcu sami siebie ośmieszyli oskarżając pana
        K. o zniesławienie. Nie mają co robić w sądach, tylko zajmować się bzdetami?
        Nie dziwota, że sprawy poważne latami czekają na rozpatrzemie i wyroki w
        sądach.

• Gość: kolcero Re: Znowu cednzura??? ;)) IP: *.lns.access.uk.tiscali.com 09.02.04, 19:57
          A ja to przekrece troszke:
          nie dziwota, ze w Polsce jest takie poszanowanie prawa, ze praktycznie uznaje
          sie jego "martwosc".
          Bo skoro cos nosi znamiona przestepstwa, a jednoczesnie znikoma szkodliwosc
          spoleczna- to jest przestepstwem czy nie???
          Ja np. sie bardziej boje, ze ktos mnie wykonczy malo szkodliwie spolecznie
          okradajac lub niszczac moje mienie- niz tego, ze mnie zabije. To pierwsze jest
          jakos realniejsze.
          • ciupazka Re: Znowu cenzura??? ;)) 09.02.04, 20:40
            Kruca pała, jee cos mos w tyj chałupie, ze sie telo bois? Ci, ftorzy prawo
            ustanawiali, wiedzom dobrze co robili i po co telo kruczków prawnyk i
            niedomówień "na dwoje babka wrózyła". Trudno udowodnić duzom skodliwość, a
            jesce trudniej małom. Godajom, ze prawo to usankcjonowane bezprawie i cosi w
            tym jest. Nie syćkie wykroczenia som jest przestępstwem, jak widzis na
            choćjakik przykładach. Mnie wystarcy dekalog i sądy mi nie som potrzebne,,
            no moze ... moge przyjąć spadek, ino ni mo mi fto dać, hehe... Wies kielo
            na nauczycielach wiysajom psy podopieczni i co tym sie przejmować. A kie
            by dali mi w łeb, to oddom z zo ramienia, nie bede cekała na sądy tak
            jak tyn nauczyciel angielskiego. I oni o tym wiedzom i temu mie nifto
            bez 40 rocków nie chytoł i nie smioł rusyć. Z szacunkiem panie dzieju -
            jo do nik, a oni do mnie. Telo. Pozdr. Jesce roz godom, szacunków, honoru,
            dumy, godności nifto nie ozdaje, trza se na nie cięzko zapracować i trza
            je mieć w sobie, nie patrzęcy na prawo, do tego koślawe. Hej! Kolcoku!
          • Gość: ola-f Re: Znowu cednzura??? ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 07:12
            > Ja np. sie bardziej boje, ze ktos mnie wykonczy malo szkodliwie spolecznie
            > okradajac lub niszczac moje mienie- niz tego, ze mnie zabije. To pierwsze
            jest
            > jakos realniejsze.
            I całe szczęście, bo gdyby nastąpiło to drugie, to nie mógłbyś się już
            przekonać pod jaki czyn (paragraf) podciągnęli tego, co Ci "pomógł" zejść ;-)
            Ze złości mógłby Cię trafić "szlak" ;-)

• Gość: ola-f Sposób na złodzieja dla Kolcero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 08:51
            Sposób na złodzieja

Aneta Cyrnek 08-02-2004, ostatnia aktualizacja 08-02-2004 21:48

Żeby się ustrzec przed włamaniem, przed wyjazdem zamurowała... drzwi do
            mieszkania.

- To jakiś absurd! - denerwuje się jedna z mieszkanek bloku przy ul. Kazimierza
            Wielkiego w Krakowie.

Sąsiedzi twierdzą, że właścicielka zamurowanego mieszkania

nikogo nie poinformowała o swoim zamiarze i wyjechała na kilka miesięcy za
            granicę. Oni sami natychmiast zawiadomili o wszystkim administratora budynku -
            spółdzielnię Piast.

- Chodzi o nasze bezpieczeństwo. Blok jest stary. Co będzie, jak zacznie
            przeciekać dach lub pęknie rura? W spółdzielni usłyszeliśmy jedynie, że dopiero
            jak się coś stanie, to będą mieli prawo wtargnąć do środka - opowiadają.
            Pracownicy spółdzielni przyszli jedynie sprawdzić, czy w mieszkaniu wyłączony
            jest gaz. - Ale nikogo nie poinformowali o wynikach kontroli. Spółdzielnia
            wymigiwała się od podjęcia interwencji, tłumacząc, że nie wiadomo, czy drzwi do
            mieszkania są zamknięte, czy otwarte - opowiadają mieszkańcy. Spółdzielnia dziś
            ma się skontaktować z radcą prawnym i zapytać go, czy może w zamurowanym
            mieszkaniu odłączyć gaz.

- Naszym zdaniem to samowola budowlana. Choć trudno orzec, bo nigdy nic takiego
            się w naszej spółdzielni nie zdarzyło - mówi Andrzej Kędzior, wiceprezes
            Zjednoczonej Spółdzielni Budowlano-Mieszkaniowej "Piast".

Kolcero, okazuje się, że można i tak...
            Czasami jak wyjeżdzam, to mam ochotę jeszcze w nim na wszelki wypadek zostawić
            jadowitego węża.
            Z psem mógłby złodziej jeszcze negocjować, a z tą bestją nie da rady...
            • Gość: kolcero Re: Sposób na złodzieja dla Kolcero IP: 80.47.211.* 10.02.04, 20:26
              Polecam tesciowa ;)
              • ciupazka Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 11.02.04, 17:56
                ... cyście ześli na manowce z cenzurom, he? Teściowym dejcie pokój, mo
                mogom sie jesce przydać...
                • Gość: kolcero Re: ...Cy mi sie zdaje....??? IP: *.lns.access.uk.tiscali.com 11.02.04, 19:14
                  np. do otwierania piwa :))))))
                  • ciupazka Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 11.02.04, 19:25
                    Teroz jo robie cenzure, hehe. Kruca, ni moge nońść Bronka na tym nowym
                    Forumie( nowo satka graficno!) Jako to sie na nim zwyrtać? Hej!
                    • ciupazka Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 27.03.04, 15:49
                      Nie zdaje mi sie... Cynzuruje hepik1! Scęść Ci Boze Bracie!
                      • ciupazka Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 26.05.04, 12:05
                        No i jak Hepicku? Wysłołeś juz od nos co na "Oślom ławke", he?
                        • ciupazka Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 27.07.04, 19:16
                          ... ze sie hepik 1 pogniywoł na nos i tu rzodko zaziyro, a moze by
                          trza bylo casami nieftorym przybocyć, co im wolno, a cego nie wolno.
                          Tewlo.Pozdr.
                          • ciupazka Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 09.09.04, 23:06
                            ..ze stare wjyzdzo? Zaś media przeszkadzajom Sejmowi pracować, tak jest,
                            dziennikarzy zamknąć... Ba jako!

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2276774.html
                            • ciupazka Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 18.10.04, 00:18
                              Na Forumie tyz kufecke trza przymykać i nie to, co Ty fces pedzieć ino to, co
                              Ci kozom i pozwolom, he? Bajako! Precki z cynzurom!
                              • Gość: Ciupazka Re: ...Cy mi sie zdaje....??? IP: *.it-net.pl 09.02.05, 13:37
                                ...cy mi sie ino widzi, ze wystarcy ino przekładać programami TVP, to o
                                liście IPN tyz syćka jako fcom to godajom, jaze im z gębusi syćkim
                                fyrcy!!! Zolezy to od tego, kogo ujawniynie jyj dopiekło do zywego, ba
                                jako. Nei, niek ze fyrcy...
                                • ciupazka Re: ...Cy mi sie zdaje....??? 29.07.05, 11:59
                                  Juz mi sie przestało zdawać, cynzura jest i to na całego... Co fcom to
                                  usuwajom, na Forum tyz to widać, wystarcy poźryć na oślom ławke.
                                  Ni mom pretynsyji, kie oszołomów bierom za rzyć, hale casami
                                  przesadzajom, nie inacyj i pałe przeginajom. Zolezy to ino od tego , cy
                                  w głowicce ciasno cy nie! A robiom to nojcęściej Ci, ftorzy jesce
                                  nic dotela nie pojyni co sie stało w 1989 roku w Polsce. Pomału, pomału, a
                                  wse, a wse domy i im rade!
                                  Telo.
                                  • Gość: ciupazka Re: ...Cy mi sie zdaje....??? IP: *.it-net.pl 20.11.05, 01:06
                                    A teroz cenzura zaś przez tyk, co niepojęte jesce dlo nik, co to sie stało
                                    ze wybory przegrali a oni dalyj nic nie rozumiejom. I wcale sie nom nie
                                    zdaje. Precki z cynzurom!!!
                                    • Gość: Ciupazka Re: ...Cy mi sie zdaje....??? IP: *.it-net.pl 27.11.05, 00:40
                                      Wypowiedzi na temat cenzury już konkretne?

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_051126/prawo/prawo_a_15.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka