Dodaj do ulubionych

czy macie kryty basen ???????????????????

IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 14:31
czy macie kryty basen ? i czy turyści mogą z niego skorzystać. Odpiszcie czy
w lutym będzie dostępny, i ile kosztuje wstęp. Czy jest dosyć atrakcyjnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ola-f Re: czy macie kryty basen ??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 07:55
      Mamy!
      Polecam basen w COS-ie.

Jak przyjdzie paru przystojnych facetów - to jak najbardziej atrakcyjnie ;-)
    • Gość: Lilka Re: czy macie kryty basen ??????????????????? IP: 195.117.237.* 21.01.04, 08:23
      Kryte baseny w Zakopanem to: w hotelu Orbis Kasprowy, Belwedere, COS, Sośnica.
    • Gość: Cover Re: czy macie kryty basen ??????????????????? IP: 195.245.222.* 21.01.04, 09:07
      Mają basen, a Baca powiedział, że jak Cepry bedą trzeźwe przychodzić to wody
      napuści.

P.S W Siedlcach nie ma basenu ? Niewierze. Żeby w góry jechać pływać...
      • laband Re: czy macie kryty basen ??????????????????? 21.01.04, 09:10
        Jo tam we gorach to i we wannie bych popuywou.

ps

ale musza najprzod sie nauczyc puywac
      • Gość: ola-f Re: czy macie kryty basen ??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 09:16
        Bo pływać Każdy może, trochę lepiej, lub trochę ...gorzej
    • Gość: asia s Re: czy macie kryty basen ??????????????????? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.04, 11:03
      Na list Cover
      Mam w Siedlcach wspaniały basen i dlatego chodzę tam 3 razy w tyg.. Jadę do
      Ciebie i planuję wieczorami popluskać się w basenie. A poza tym chcę zobaczyć
      co Wasze miasto może mi zaoferować. Liczę że się nie zawiodę. Dziękuję za Twój
      list.
      • Gość: Cover Re: czy macie kryty basen ??????????????????? IP: 195.245.222.* 21.01.04, 11:12
        Witojcie ku nom :0
        P.S Dla niezorientowanych nie jestem a Zakopanego, ale mam do niego jakieś 180
        km. i bywam ostanio w miare często. Do mnie mozesz przyjecjhać, nie ma sprawy
        mam wanne ;)
        Miasto samo Ci nic nie zaoferuje, weź ze sobą przewodnika (gdzyby nie brak
        czasu móglbym się zaoferować)
        A wogóle to najciekawsze rzeczy leża w kierunku - od skoczni na południe :)
        • Gość: ola-f góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 11:21
          Leżą i czekają na Asię ;-)
          • roomtsays Re: góry 21.01.04, 13:55
            A ile tam pawiookich "basenów"? Teraz śpią pod śnieżną pierzynką, ale po
            roztopach... Ech! ;o)))
            • Gość: Cover Re: góry IP: 80.48.246.* 21.01.04, 21:08
              Tylko w tych basenach kąpiele wzbronione ! Ale popatrzeć zawsze można.
              • roomtsays Re: góry 22.01.04, 15:36
                A czy to mało? Zazdroszczć Ci Cover, że masz tak blisko... ;o)))
                • Gość: Przemek J. Re: góry IP: *.energis.pl 22.01.04, 20:52
                  Jeszcze mają parę "wolnych" basenów na Kamieńcu z zapewnionym szybkim
                  transportem samochodowym lub lotniczym, ale z całego serca nie polecam nikomu
                  bo popływać ni jak nie idzie (szpital!) :-))
                  Zdecydowanie i z czystym sumieniem polecam COS jedyny basen z prawdziwego
                  zdarzenia (specjalnie zaniżono o pare centymetrów wymiary, aby nie odbywały się
                  na nim zawody). Pod normalnym basenem jest ładny basen dla dzieci z ciepłą
                  wodą. Wszystkie inne to skromniutkie "hotelowe" baseniki, ale jak to się mówi
                  lepszy cyc niż nic. Nie znam tylko basenu wojskowego na Groniku.
                  Jeżeli będziesz własnym środkiem transportu (roweru nie polecam) to tylko i
                  wyłącznie do pepików; piękne baseny a stosunkowo wcale nie tak daleko.
                  Poszukaj wcześniej mojego tematu pt. "Aqwa Park w Zakopanym" a znajdziesz wiele
                  ciekawych informacji.
                  Pozdrawiam i polecam moje rodzinne miasto hejj
                • Gość: Cover Re: góry IP: 80.48.246.* 22.01.04, 21:13
                  Jak dla mnie to nie mało, w zasadzie nie lubie wody. Nie zazdrośc ani blisko
                  ani daleko....
                  • roomtsays Re: góry 22.01.04, 21:54
                    Coverku! Ja nie o wodzie, a o gorach... ;o)))
                    • Gość: Cover Re: góry IP: 80.48.246.* 22.01.04, 23:30
                      Cypisku ja też :) (ale mam humor dzisiaj)... na te błękitnookie baseny moge
                      patrzeć bo kapiele mnie nie pociągają . Oczywiście za wyłączeniem higienicznych
                      hehehe
                      • roomtsays Re: góry 23.01.04, 11:52
                        Oj, cóś ta Saperka w głowie Ci namieszała, hehehe! ;o)))
                        • Gość: Cover Re: góry IP: 80.48.246.* 23.01.04, 18:50
                          Ależ ! A gdzieżby ! Nic a nic. Głowa moja trzeźwiutka.
                          • ciupazka Re: Czy macie kryty basen ????????????? 20.09.04, 10:02
                            Jeszcze "troch" i będzie Antałówka. Narazie Szymoszkowa zaprasza.
                            • ciupazka Re: Czy macie kryty basen ????????????? 14.12.04, 02:51
                              Narazie momy afere z krytym basenem na Antałówce, a prezesa spółki "Mitex"
                              do hereśtu fcom wsturzyć, dobrze, ze sie nie bee musioł kompać, bo ni ma
                              w cym:

dzis.dziennik.krakow.pl/?2004/12.14/Podhale/b02/b02.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka