uriel1 14.05.04, 08:13 Zdawało mi się, że radośnie, spakowana i szczęśliwa wyjechałaś do Hiszpanii łapać opaleniznę i chłonąć świat? :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: Ciupazka, co Ty tu robisz? 17.05.04, 22:27 Pozdrawiam s Portugalii....Hej| Wlazlam i tu w net i kontroluje, co sie dzieje, hehe beze mnie. Dzieki| Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Re: Ciupazka, co Ty tu robisz? 18.05.04, 13:26 Co za ciekawa zbieżność! Kilka lat temu wpadłem na pomysł, aby nasze członkostwo w UE powitać wyprawą z Lublina do Lizbony. Tyle, że ja chciałem dokonać tego wędrując częściowo pieszo, a częściowo skorzystać z autostopu. Niestety, z braku czasu i środków raczej nie uda mi się zrealizować tego projektu w tym roku. (Chociaż jeżeli chciałby ktoś zorganizować taką ekspedycję w drugiej połowie lipca lub w sierpniu, to mógłbym przemyśleć przyłączenie się do niej :)). Życzę Ci - Ciupazko - udanej wyprawy! Rób zdjęcia i zamieść je gdzieś w internecie, żebyśmy także mogli je obejrzeć. W Portugalii masz ciepło, a u nas zimno. Jak w niedzielę pojechałem do Dębna, to strasznie przemarzłem. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Ciupazka, co Ty tu robisz? 19.05.04, 00:19 Dzisiok Sewilla, cudne miasto , w ogole Andaluzja b. mi sie podoba, jestem zachwycona tym, co po raz pierwszy widze, a tak jest... Fatima - niezatarte wrazenie zrobilo na mnie uczestnictwo w spektaklu: ¨swiatlo i dzwiek ze swiecami i piekny koncert piesni na czesc Maryji nocom . Pamietalam i o Was. Tu trzeba koniecznie kiedys przyjechac i samamu tego dotknac. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Ciupazka, co Ty tu robisz? 21.05.04, 00:06 Dzisiok Wos pozdrowkom z Gibraltaru i Torremolinos (tu nocleg) W takim korku na autostradzie z Gibraltaru do Torremolinos downo nie jechalak, zamiast 120km w 2 godzimy , bylo w styry. Zatrzymujey sie tu w centrum w otelu Cristal na dwa noclegi i stad zwiedzanie Malai, Grenady, Toledo, potem do Cordoby , nast€pnie MAdryt i Warszawa( LOT), i dalyj w chate. Polecom takom wycieczke. Pogoda bezbledna, ni ma turystow duzo, przed sezonem, w Hiszpanii, Portugalii piekna wiosna, piekna zielen i zwiedzac dobrze, poza tym tansze hotele(pokoj 2- osobowy ok. 70-80 euro ze sniadaniem. Zbiorowo troche taniej. Telo. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: Ciupazka, co teraz robisz? 21.05.04, 13:25 A w zasadzie gdzie jesteś? :o) Baw się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Ciupazka, co teraz robisz? 21.05.04, 22:15 Padam na pysk, jutro Grenada , chodzimy bardzo duzo, mordki spieczone, troche z sil opadamy, hale narazie dajemy rade( powiedzenie rolotomasi). Hej! Telo.Pozdr. p.s. Nie wiem, czy jutro bedzie dostep do kompa, narazie zegnam!A u Was cieplej? Jak tu wracac? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Ciupazka, co teraz robisz? 03.06.04, 19:16 No, nie powiem, ze nie była to podróż życia. Piękno az przytłaczało i nie wiadomo jak o nim mówić, czy pisać... nie odda tego co oczy widziały a i uszy słyszały . Teraz namawiają mnie na wypad do Irkucka (2 tygodnie, ale przeraza mnie podróż 4-ro dniowa jazda pociągiem tam no i to samo z powrotewm. Zawirowało mi znów w głowicce... nie powiem. (od 2 do 16 lipca) Ech... jutro trza dać odpowiedź(bo wizy!). Do naszych rodakow tam z rewizytą. Wiąże się to z zaproszeniem ich następnie do siebie na święta.. Głowa mnie rozbolała na nowo i nie dziwota, koszt ok. 2000 PLN plus zielone . A może zalatwia choć w jedną stronę samolot? Usiłują... A czy to warto, pytam sie WAS.He? Nei widzicie co robie , zaś dumam... a za niecały tydzień w Poroninie chcę i muszę być. Hej! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: Ciupazka, co teraz robisz? 04.06.04, 01:46 Cieszę się. Na prawdę. ciupazka napisała: > No, nie powiem, ze nie była to podróż życia. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Ciupazka, co teraz robisz? 04.06.04, 07:59 "Życzę Ci - Ciupazko - udanej wyprawy! Rób zdjęcia i zamieść je gdzieś w internecie, żebyśmy także mogli je obejrzeć" pisze urie1 to nie takie prostew, zrtobilam, a dalej przydał by się ktoś do pomocy, a tu nie ma... Telo..Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Ciupazka... 04.06.04, 08:42 Ty to na razie odsapnij może po tej wyprawie. Potem cię będziemy ścigać o fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Re: Ciupazka, co teraz robisz? 04.06.04, 12:04 ciupazka napisała: > "Życzę Ci - Ciupazko - udanej wyprawy! Rób zdjęcia i zamieść je gdzieś w > internecie, żebyśmy także mogli je obejrzeć" pisze urie1 Chciałbym się upomnieć o prawa autorskie. To chyba ja napisałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Ciupazka, co teraz robisz? 06.06.04, 21:17 Samo zycie zmusiyło mie do rezygnacji z Irkucka, dobrze, jak sie wyrwiym na rodzinny Zjazd. Nei pomalućku sie ryktujym... dziękować Bogu... nie na pogrzyb w rodzinie... Hej! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Ciupazka, co Ty tu robisz? 07.05.05, 19:07 No i do dzisiok spłocom tyn wycieczke, piykno.Hej1, A co jo tu robie na Wasym Forum , to tyz dobre pytanie, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: Ciupazka, co Ty tu robisz? ;o) 08.05.05, 21:59 Jak to - "co". Dziwne pytanie. Nie pozwalasz, zebyśmy zgnuśnęli. Może po ilości wpisów nie widać, że żyjemy, ale uwierz - śmy som tu. Odpowiedz Link Zgłoś