hanys_hans 10.07.04, 14:20 "Abyś była uśmiechnięta w dniu tak ważnego święta. Abyś mimo biegu lat, zawsze kochała cały świat. Abyś duchem młoda była i nic sobie z problemów nie robiła" schlesien.nwgw.de/biesiada/Sto_Lat.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 10.07.04, 15:01 Hehe.... jo taki dziyń to juz powinnak przeklinać tak po nasemu: cobyś zdef, abo niek cie ślag trefi, abo niek cie z tyj okazyje dunder świśnie, abo jaki pieron strzeli, ( a wcora móg!), dodajęcy do tego w mojom strone: ty psienico, abo ty bezpsio jedna, abo ty zatracono dudłocko góralsko, sakramencki dziadu, dylyngusie zbolały , nei, mogłyby być jesce gorse...dzisiejse, hehe. Nei takie zycynia były by mi blizse Hanysie. Piykny Bóg zapłoć za piykne do cudu zycynia, choć kufka przy tyk urodzinak układo sie juz w podkówke z tyk rocków, haj, hehe...Narazie jesce śmiychem ik bierem.Bo co mom robić, he? Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 10.07.04, 15:34 ciupazka napisała: > Hehe.... jo taki dziyń to juz powinnak przeklinać tak po nasemu...... Mosz recht, urodziny to jak wypicie kolejnego keliszka ... lepi sie czujesz, jak niy liczysz wiela ich jusz mosz na swojim kooncie. ...noo to pyrsk na ta drugo noga... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 10.07.04, 17:00 Hehe - ze tego joch richtig rod Teroz żech na to se przeca wpod Ciupazko - obyś nom durś blyszczała No i tyż nigdy niy zordzewiała Łostro i mocno zowdy mosz być Za to jo byda dzisioj tyż pić Do tańcowanio chyntno gotowo Dyć żeś jest tako - mi sie niy zdowo No ja - łotworza dzisioj siwucha Prziśnia goralsko gryfno dziywucha. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 10.07.04, 17:16 Hehehe...dzięki, nie inacyj, na stole moze nie siwucha, hale pigwówecka dlo Gości bedzie na stole stoła. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 11.07.04, 03:52 Eeeeech! Spóźniłem się ;o((( Ale nic! CIUPAZKO!!! 100 lat Ci zagram w sierpniu, a teraz życze żeby Ci Ponbócek dał 100 lat życia w zdrowiu!!! Reszta sama przyjdzie! I żeby uśmiech nigdy nie schodził z Twojej twarzy. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 11.07.04, 06:13 lepiej późno niź wcale -STO LAT- w życiu i na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 11.07.04, 12:03 Przyłączam się do życzeń! Sto lat Droga Ciupazko! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 11.07.04, 12:07 Syćkim Wom ,hej! Hehe, kogo jo tu widze?! Przedni Goście sie zjawiyli, smutnom rocnice nawet nie opiyli, a jo juz z tyj markotności chowom sie pod stół od Gości, hehe... No ale syćkim Wom dziękuje, ftorzy o Forum Zokopane ( i nie ino) nie zabacujom. Hej! Miyjcie sie i Wy dobrze! Bóg Wom taki wielgi zapłoć, tak przy niedzieli. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 11.07.04, 20:02 Ciupazko, i moje zyczenia serdeczne przyjmij. Spóźniłam się z nimi, ale od serce je składam:) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 11.07.04, 21:22 Dyć tu momy poprawiny Durś Ciupazki urodziny Bez Niyj Forum Zakopane Niy byłoby tak udane. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 11.07.04, 22:28 Hehe...,"procesyjo" ku mnie cy jako? Na mój dusiu, tydziyń bedom chodzić, jaze co wychodzom, beskurcyje jedne, he? Kiebyście choć zamruceli pod nosym: ciupazko staro nie umiyroj! Ftoz nom bedzie w necie śpiywoł? Dziewcyno, dziewcyno, o coz to ci chodzi? Zielono zasiołaś, zielono ci schodzi!...hehe O Boze, mój Boze, wyzwólze mnie stela, wyzwólze mnie stela, z tego komputera, co byk nie siedziała od rania do wiecora. Ino jedyn Pon Bóg wie, Paniynka Maryja... ze wraziyła mnie tu jedna "kanalija", hehe... Dyć narzykać muse, bo rocki juz cujem Choć skowronek śpiywo i leci do góry, Słowik w gaju nuci a mnie... juz pomalućku a wse, a wse...juz cas odłącyć sie od sieci. Hale sie nie smućcie , kie jo sie nie smuce, cały świat obyńde, zaś sie ku Wom wróce, hehe... Biercie sie za śklonki, Wase zdrowie pije i niek mi sie.. jako tako zyje, haj!Jesce roz dzięki za zycenia, nei do widzenia. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 12.07.04, 19:52 Ni ma nikogo, to teroz moge Wom sie przyznać, cemu telo wyśpiywuje, to nie moje urodziny telo wozne, ba mojyj wnusi, ftoro urodziyła sie mi na moje urodziny, hehe. Kwała Bogu i skrzypcom , ze syćko o 'key, nei nie dziwota, mo dopiyro 3 doby... to piąte wnucze(sic!) Babka ze mnie całom gębusiom, hale sie nie dajym, hehe... Kajsi to scęście muse przecie mieć i tu go ułapiyłak. Ciupazecka malućko niek nom rośnie, a Wyście nie wiedzieli, cemuście sie tu telo darli. Teroz juz wiycie, ze to nie jo byłak wozno , ale przecie trza było pocekać z tom nowinom. Fajnie my to obeśli i dziękuje. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 12.07.04, 22:48 No toż terozki już my som w doma A ze Ciupazki "popiontno" ouma Napija jeszcze se "pympkowego" I zdrowie! Zdrowie - dzieciontka tego! Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 13.07.04, 05:23 Może będzie miała trochę szczęścia(wnusia) i nie wdo się w babcię... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 13.07.04, 10:24 hepik1 napisał: > Może będzie miała trochę szczęścia(wnusia) i nie wdo się w babcię... Moze? Co dej Boze, jamynt! Hehe... Kaś sie stary pieronie podzioł? Widzem, widzem i podziwiom, scyńść Ci Boze!!! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: SPS 13.07.04, 10:56 Dzięki, dzięki wielgie za dobre słowo, juz myślałak , ześ padnon przy robocie nad zjazdym " Góralszczyzna". Widzem, ze sie troche wiary zebrało, pewnie to jesce nie syćka. Nawet ni ma jak Ci i Wom pomóc, "bo za blisko" Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: SPS 19.06.05, 21:36 I malućko wnusia Magdusia niedługo bedzie miała rocek! Starzeje sie i ona? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: SPS 19.06.05, 22:39 przegapiłam :) dlatego podwójnie życze wszystkiego dobrego, dobrej wiary, dużo humoru i zdrowia, a najbardziej pociechy z rodziny i zadowolenia z życia. Sto Lat Odpowiedz Link Zgłoś
luna-a Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 08.07.05, 09:01 Czy ciupazką tort ciupać będziemy? Czy halnym kielichy szampanem napełnimy? Wnet w komplecie się stawimy... "Sto lat piknie zaśpiewamy.!" Niechaj echo w góry niesie, że ciupazka pierwsza w necie. ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 08.07.05, 09:14 Jesce ka ta, co ta, a Wy juz do mnie zawarzujycie, to ryktujcie sie na Lato Poroniańskie (22-24 lipca) w Poroninie, na odpuście , jo Maryja Magdalyna, a ona patronka Kościoła naskiego), bedom wte urodziny i imiyniny, do tego odpust zupełny za grzychy w Kościyle i festyn przy Lyninie, hehe... Za jednym zamachem bee syćko, nie godajęcy o inksyk atrakcyjak. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 08.07.05, 16:47 Sto lot - jakby coś przimało Sto Ciupazek by se chciało! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 08.07.05, 16:56 Telok zawiniyła, coby mnie na Forum wiara biyła??? Do syćkiego sie przynaje, za grzychy barz nie załuje, A kie sto ciupazek posło by w obroty, musiały by sie spowiadać syćkie nietoty! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 08.07.05, 17:25 Hehe - Ciupazko - toż inkszy wic A forum bez Cia to jakby nic. Odpowiedz Link Zgłoś
luna-a Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 09.07.05, 00:31 A u Ciupazki super festyn szykują... Czy na odpust oczekują? Wołodia stoiwszy z boku, też by rad dotrzymać kroku? Hej ludziska, fest grzeszycie, więc na odpust ten pośpieszcie... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 09.07.05, 07:36 Sto lat w zdrowiu i na forum :) bi.gazeta.pl/o/a/forum/186/8/186891.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
luna-a Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 10.07.05, 00:01 Dla Ciupazki tort zrobiłam… Alkoholem nasączyłam… Na puszystym biszkoptowym spodzie są niesamowite łakocie. Lekuchna jak piana śmietana po wierzchu czekoladą oblana. Całość wisienkami przystrojona… Potem dobrze schłodzona… Mniam-mniam! i… STO LAT! Odbijam szampana i wraz z kumplami życzę: Solenizantko, bywaj zawsze w necie z nami! ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ IP: *.it-net.pl 10.07.05, 00:26 Wszystkim za pamięć dziekuję, już niczego nie próbuję, Głowicka ma prawo mi się kiwać Choć wcale nie jest siwa, hehe... Tort wiśniowy na stole wiśniowe lody w lodówce Przednia wiśniówka na stole i...piję tym razem Wasze zdrowie. Dwie szóstki to mało (66), dwie kosy(77) czy strzymam? Dwie ósemki(88) mi nie grożą, a przy dwóch dziewiątkach (99) Wam wszystkim pokiwam, hehe... Dzięki za kwiatki i życzenia i do miłego zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 10.07.05, 00:34 Winszuja Ciupazce jo Taterek mocy Niych słonkym durś blyszczom jeji mondre łoczy Czym Giewont jest dzisioj skiż Zakopanego Tym i ta Góralka dlo forum istnego Niysz szkryflo nom ciyngym bo czyto Kasprowy Iljicz w Poroninie niy wystawi gowy I choć yno teroz piwko se wypija CIUPAZKO - ZA RADOŚĆ - NIOM TY I JO ŻYJA. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 10.07.05, 10:44 Ciupazce Rokow dwiesta Ci winszuja W szczyńściu wszyskich - tak zrymuja. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 10.07.05, 12:56 Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam! Jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje, żyje nam! Niech żyje nam! Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam! Jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje, żyje nam! Niech żyje nam! schlesien.nwgw.de/biesiada/Sto_Lat.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ IP: *.it-net.pl 10.07.05, 13:18 Hej! Piyknie dziękuję! Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz posłucham: Happy Birthday too You, happy, happy!!! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 10.07.05, 13:52 Ciupazki 111 Łoj - niyjedyn mody synek Bydzie czekoł "czech jedynek". Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 11.07.05, 12:59 Wies, chyba to tango tońce ostatni rok...: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=9929683&a=19018622 Młodyk synków tu nie barz widać, ino jo furt a furt młodo, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: @ ZYCZYNIA URODZINOWE DLO CIUPAZKI @ 11.07.05, 17:39 Przi pyńdziałku trza poprawić Idzie piyknie sie zabawić. Odpowiedz Link Zgłoś