Dodaj do ulubionych

Proszę o opinię o pensjonacie POD MODRZEWIAMI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:01
Powiedzcie mi czy pensjonat POD MODRZEWIAMI ul. Mrowce 38b to dobra kwatera?
Bardzo prosze o opinię.
Obserwuj wątek
    • Gość: MP Re: Proszę o opinię o pensjonacie POD MODRZEWIAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:36
      Ludzie nie jedźcie do tej kwatery. Płacisz i najlepiej jakbyś po zapłacie
      wyjechał. Nędza i już.
    • Gość: Mapcia Re: proszę o opinię o pensjonacie pod modrzewiami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.13, 18:55
      własnie stamtąd wróciłam i z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel. pokoje dwuosobowe moze nie są zbyt przestronne, ale jest czyściutko, pokoje posiadają małe łazienki z natryskami. jedzenie jest bardzo dobre, domowe, różnorodne. właściciele bardzo troszczą się o to by kazdy odwiedzający był zadowolony. zanim tu przyjechałam byłam pełna obaw, ponieważ pobyt 7-dniowy wylosowałam biorąc udział w ankiecie firmy profis , więć myślałam, że to jakaś "ściema", ale mimo że nic od nich nie kupiłam ,skorzystałam z oferty w postaci czeku wczasowego i jestem zadowolona.
      • Gość: Mika Re: proszę o opinię o pensjonacie pod modrzewiami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 11:27
        ja własnie wrócilam z takiego pokazu garnków firmy Profiss i dostalam czek wczasowy dla 2 osob do zrealizowania własnie w tym hotelu, na takich samych warunkach, prosze powiedzieć ile wyniósl łaczny koszt takiego pobytu dla 2 osób, czy to jest oplacalne, czy jest w tym jakiś haczyk?
        będę wdzięczna za odpowiedź:)
        nie chce sie niepotrzebnie nastawic na wyjazd a potem rozczarowac, szkoda mi cennego czasu:)
      • mmagi Re: proszę o opinię o pensjonacie pod modrzewiami 13.12.13, 10:47
        sranie w banie i pierdzenie,specjalnie odszukałaś watek,zeby zareklamowac hotel??
    • Gość: zawiedzony Re: Proszę o opinię o pensjonacie Pod Modrzewiami IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.13, 20:16
      Beznadziejny pensjonat, daleko od centrum, syf w pokojach i łazience, jedzenie bez smaku i strasznie tłuste. Do tego właścicielka nastawiony tylko na kasę i zysk nie zależy jej na dobru klienta. To nasz najgorszy wyjazd mieliśmy odpocząć, a tylko się męczyliśmy.
    • Gość: gość Re: Proszę o opinię o pensjonacie Pod Modrzewiami IP: *.centertel.pl 12.12.13, 16:41
      Porażka. Nie jeździć tam!!!!! Syf i malaria w pokojach!!! Materace wypchane sianem i trocinami, po 4 noclegach szorowałem się 2h w domu po przyjeździe aby zmyć ten syf. właściciele maja 2 psy, które swobodnie wszędzie chodzą, a byłem z 3letnim dzieckiem. Jednego dnia to właściciele imprezowali do 23 w srodku tygodnia!!!! No i oczywiście cena uzgodniona, a jak chce się rachunek to oczywiście +VAT. Paranoja, że za dziecko 3letnie liczyli 10zł za dobę... Szok. Odradzam wszystkim. Aaaa no i parking na 5 aut z czego 3 miejsca zajęte przez właścicieli...
      • Gość: Toni - Lublin Re: Proszę o opinię o pensjonacie Pod Modrzewiami IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.13, 22:17
        Byliśmy z żoną od 1 10.2013 r w pensjonacie pod Modrzewiami.Polecam, pokoje czyste, dość przestronne, wyżywienie znakomite, smaczne i w zupełności wystarczające.Bardzo miła obsługa
        czysto, schludnie - POLECAM. Jeżeli tylko zdrowie dopisze i portfel pozwoli pojedziemy tam z żoną by w miłym towarzystwie odpocząć
        • Gość: kajtek Re: Proszę o opinię o pensjonacie Pod Modrzewiami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.14, 08:16
          Pokoje późny Gierek, telewizor wielkości tableta na szafie, fruwające koty brak papieru towletowego i zaiteresowania się gosmi w kwestii higieny za 50 euro od osoby. Pani gospodyni za 5 posiłków 5 noclegów wlicza dzień przyjazdu jako doba więc pobyt na mierny standard jest bardzo drogi. Atrakcje do bani( kulik z herbatką po góralsku) herbatka + volt bateryjki L4.
          Jedzenie (kurczak) w kazdej postaci trzy dni pod rząd na 5 pobytu doprowadza do agresji to samo ze sniadaniami były jak w barze sredniej klasy. Nie polecam. Jedyna zaleta to gospodyni milutka ale to oznaka nadrabiania innych podstawowych braków. Cóż na raz sztuka
        • Gość: kajtek Re: Proszę o opinię o pensjonacie Pod Modrzewiami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.14, 08:19
          Pokoje późny Gierek, telewizor wielkości tableta na szafie, fruwające koty brak papieru toaletowego i zaiteresowania się gośćmi w kwestii higieny za 50 euro od osoby. Pani gospodyni za 5 posiłków 5 noclegów wlicza dzień przyjazdu jako doba więc pobyt na mierny standard jest bardzo drogi. Atrakcje do bani( kulig z herbatką po góralsku) herbatka + volt bateryjki L4.
          Jedzenie (kurczak) w kazdej postaci trzy dni pod rząd na 5 pobytu doprowadza do agresji to samo ze sniadaniami były jak w barze średniej klasy. Nie polecam. Jedyna zaleta to gospodyni milutka ale to oznaka nadrabiania innych podstawowych braków. Cóż na raz sztuka
        • malaka25 Re: Proszę o opinię o pensjonacie Pod Modrzewiami 07.01.15, 03:19
          zdecydowanie odradzam zorganizowane imprezy! kupilismy wyjazd sylwestrowy 1100zl za 5 noclegow ze sniadaniami obiadokolacjami, wieczorkiem zapoznawczym,kuligiem, termami i zabawa sylwestrowa. Popieram poprzednikow, wlascicielka nastawiona tylko na to aby zebrac kase i robta co chceta, wieczorek zapoznawczy przy pustych stolach, wlascicielka nawet nie zawitala...no nic dziwnego, ze nikt sie nie zapoznal:P. Kulig - rundka dookola pensjonatu, mialo byc zakonczone ogniskiem...bylo, ale w kominku przed domem, rzucili pare kielbas i nadal zero zainteresowania klientami, a termy...jak juz sie sami o nie upomnielismy, to dowiedzielismy sie, ze juz byla zorganizowana wycieczka na termy, o czym nikt nas nie poinformowal, wiec na odczepne wlascicielka rzucila nam kase na godzine pobytu na termach i mowi to sobie jedzta. Sama zabawa sylwestrowa tez bez szalu, oczywiscie zero organizacji, bo przy sniadaniu nikt nam nie potrafil powiedziec o ktorej sie zaczyna i jak to ma wygladac, dowiedzielismy sie dopiero ok godz 17 gdzie co i jak. Nie spodziewalismy sie juz niczego dobrego i wcale nas nei zaskoczyli ani jedzeniem ani organizacja. Zdecydowanie odradzam zorganizowane imprezy sylwestrowe, straata czasu i pnieniedzy, z reszta niemalych!!!
      • Gość: gosc Re: Proszę o opinię o pensjonacie Pod Modrzewiami IP: *.30.81.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.03.14, 20:49

Na parkingu poza autami wlascicieli, jeszcze porozrzucany wegiel i jakies rupiecie, a goscie musza parkowac gdzie sie da. Porazka!
        • Gość: ANNA i GRZEGORZ Re: Proszę o opinię o pensjonacie Pod Modrzewiami IP: *.petrus.pl 15.07.14, 11:29
          · Pani Beatko: jeszcze raz serdeczne podziękowania za wspaniałą atmosferę, posiłki i obsługę. Ten ośrodek polecamy wszystkim którzy myślą o wypoczynku połączonym z aktywnym zwiedzaniem przepięknych okolic Zakopanego. Do zobaczenia za rok.
    • Gość: turysta Re: opinia pod modrzewiami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.14, 16:26
      ciasnota, agresja, brak szacunku do klienta, w pokoju 2 osobowym dolozono 1 lozko ponad norme, studio to pokoj 4 osobowy plus 2 lozka w przedpokoju, toaleta na korytarzu, masakra, darujcie sobie, brak miejsca dla dzieci
      • Gość: Iwona i Robert Re: opinia pod modrzewiami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.14, 20:41
        Nie wierzcie opiniom konkurencji. Jesteśmy już drugi raz i zarezerwowaliśmy pobyt za rok. Mieszkaliśmy w jednym i drugim domu i było bardzo dobrze. Pokoje czyste i wygodne. Jedzenie różnorodne i smaczne, obsługa bardzo miła. Organizowane wyjazdy i inne atrakcje. Zawsze można iść do Gazdy i mieć pokój w starej chałupie z mikrofalówką i lodówką, a obiad gdzie kto uważa. Przyjeżdżają tylko szukać luksusu czy zwiedzać góry. Są wolne apartamenty do kupienia.
        • Gość: ysabeel Re: opinia pod modrzewiami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.14, 20:56
          MASAKRA agresja ojca pani Beaty sięgnęła zenitu
        • Gość: Katarzyna Re: opinia pod modrzewiami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.14, 21:59
          Zgadzam się z pozytywną opinią o kompleksie "Pod modrzewiami". Właśnie dzisiaj stamtąd wróciliśmy i od razu chciałam pochwalić pensjonat. Mieszkaliśmy w trzecim domu ( sprawia wrażenie nowego, niedawno wybudowanego), pokój był niewielki ( dwójka), ale czysty,
          z balkonem, łazienką, telewizorem, czajnikiem elektrycznym. Szczególnie chcę pochwalić wyżywienie: domowe, więc raczej tradycyjne, ale bardzo smaczne, a już smażony pstrąg - pychota! Śniadanie w formie szwedzkiego stołu - do wyboru od płatków z mlekiem przez nabiał, sałatki, dżemy, miód aż po wędlinę oraz kiełbaski na gorąco. Przez cały czas, nie tylko w czasie posiłków, dostęp do kawy i herbaty. Kolejny plus to organizowanie wyjazdów - zapewnienie dowozu, np. Morskie Oko czy spływ Dunajcem lub całodniowe wycieczki, np. na Słowację czy Szlakiem Papieskim. W jednym z wpisów znalazła się informacja, że nie ma miejsca dla dzieci, wprost przeciwnie: obok trzeciego domu jest plac zabaw a także dziecięca trampolina, zresztą stale oblegana. W sumie polecamy pensjonat i podkreślamy, że byliśmy nim miło zaskoczeni. Chcę jeszcze zaznaczyć, że skorzystaliśmy z mężem z promocji z firmy Profiss ( mieliśmy opłacone noclegi, płaciliśmy za wyżywienie) i chociaż podchodziliśmy do tego wyjazdu z pewnym niepokojem, jesteśmy bardzo zadowoleni z zapewnionego nam zakwaterowania.
      • agakwiat1234 Re: opinia pod modrzewiami 21.07.15, 21:26
        Masakra! jedzenie niedobre z wkładkami, skisniety kompot, rozgotowany makaron, można się zatruć, ogólnie syf brud i ubóstwo ! stop koloniom i wyjazdom zorganizowanym. a do tego wszystkiego straszy! Nie polecam zdecydowanie!
    • Gość: Piotr odp. IP: *.szafirowa.lublin.pl 24.09.14, 21:30
      Pensjonat oceniłbym na 3+, natomiast wyżywienie cienką 3.
      Śniadania składają się z najtańszych składników jak za komuny, natomiast obiadokolacje to już totalna porażka, każda zupa jest z makaronem (kolanka) o smaku nijakim. drugie dania to ziemniaki wyjęte z wody i np. kotlet drobiowy ze śladową ilością mięsa i grubą panierką. Jeśli ktoś myśli o kuchni regionalnej z oferty pensjonatu to będzie strasznie zawiedziony.Dania niesmaczne, byle jakie. "kucharki" powinny ,,oddać fartucha".
      Generalnie jeśli chcecie mieć miłe wspomnienia z pobytu w górach omijajcie to miejsce szerokim łukiem.
    • Gość: JOLA Re: Proszę o opinię o pensjonacie pod modrzewiami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.15, 16:29
      Wraz z rodziną byliśmy w pensjonacie w okresie świąt Bożego Narodzenia , byliśmy bardzo zadowoleni z pokoju ( jest czysto) , z posiłków sa bardzo smaczne . Kawa , herbata jest cały czas podawana oraz ciasto . Polecam bardzo miła obsługa było super .
    • Gość: esperansa raczej nie IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.15, 16:04
      W hotelu pod modrzewiami byłam kilka dni w ramach czeku, który wygrałam. Warunkiem jego realizacji było wykupienie posiłków dla dwóch osób. Hmm obawiam się, że zostałam nieco wyrolowana - 60zł/os. (?!) za śniadanie i obiado-kolację o wątpliwym smaku. Jedzenie proste obiad; schabowy, pierogi, kurczak i oczywiście zupa raz z ryżem raz z makaronem (wodnista, bez smaku), śniadania w postaci stołu szwedzkiego; nic poza tym co jecie w domu ;) Żadnych regionalnych dań, byle jak najtaniej, wartość wyżywienia to max. 30zł, a reszta? miała być za darmo, no cóż, pani właścicielka chyba się dorobiła, nie wiem jakie są tam normalne stawki za dobę, ale ten czek to marna promocja (dla klienta, bo oczywiście nie dla hotelu)
      Co do pokoi to dostaliśmy dwuosobowe - małe, z dwoma łóżkami, średni standard. Łóżka strasznie wysłużone, zapadający się materac. Natomiast łazienka, która była przy pokoju, koszmarnie śmierdziała kanalizacją :/
      Niestety jak poprzednicy przestrzegam, po domu kręcą się psy, co gorsza załatwiają swoje potrzeby na korytarzu hotelowym... Tragedia!
      Obok hotelu mieszkają właściciele. Do wieczora słychać tam krzyki dzieci i rodziców, którzy starają się ich uspokoić, marny wypoczynek...
      Tylko i wyłącznie ze względu na urok Zakopanego dobrze wspominam wyjazd, natomiast hotelu raczej nie polecam. Chociaż właścicielka i obsługa jest miła :)
    • Gość: kosztanka Re: Proszę o opinię o pensjonacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.15, 11:47
      my mieliśmy tam jechać, ale teściowie namówili nas na zmianę i wybraliśmy inne pokoje w Zakopanem :) byliśmy tu: www.bambizakopane.pl/boutique-bambi.html i mogę serdecznie polecić - czyściutko, bardzo spokojnie i smacznie. Byliśmy z dzieckiem (3 latka - pobyt bezpłatny) i nic się nie zmieniło przy płaceniu.
    • kolo782 Re: Proszę o opinię o pensjonacie Pod Modrzewiami 09.08.15, 10:24
      Czytam te opinie i albo konkurencję boli albo ktoś miał carskie wymagania. Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu. Byliśmy tam w czwórkę z dwójką dzieci. Pierwsze miłe zaskoczenie - 3 latka Szefowa nie liczyła a miał w pokoju przygotowane normalne łóżko i za każdym razem nakrycie przy stole (co zazwyczaj się w Zakopanem nie zdarza). Pensjonaty bardzo zadbane, czysto. Śniadania bardzo bogate w formie stołu szwedzkiego, kolacje bardzo smaczne, trzydaniowe (z deserem). Personel uśmiechnięty i bardzo sympatyczny, po każdym posiłku pytano nas czy smakowało i czy chcemy dokładkę. Szefowa mimo, że w zaawansowanej ciąży interesuje się wszystkim, podchodzi codziennie kilka razy pyta czy niczego nam nie brakuje, bardzo sympatyczna i miła. W dodatku organizują (oczywiście niezobowiązująco) liczne wycieczki, ogniska itp. które wychodzą konkurencyjnie cenowo do standardowych ofert w Zakopanem.
      Nie wiem o co chodzi z tymi komentarzami ale włos się jeży... Szczerze polecam, sam osobiście tam na pewno wrócę.
    • Gość: Dzikuu Re: Proszę o opinię o pensjonacie Pod Modrzewiami IP: 78.11.12.* 02.02.16, 20:56
      Widzę konkurencja robi robote... Dopiero wróciłem z trzech dni w tym pensjonacie, czytając wcześniej niektóre opinie bałem się ze pobyt się nie uda, jednak się bardzo zdziwiłem.
      Po pierwsze: Parking (o którym piszą w opiniach) - w rzeczywistości spokojnie mieści się tam 8 samochodów zależnie od ich wielkości. Poza tym to nie jest jedyny parking, jest jeszcze drugi na którym mieści się więcej.
      Po drugie: posiłki - podobno po kosztach i beznadziejne, może nie jestem jakimś wybitnym smakoszem ale posiłki były jak najbardziej na plus. Śniadanie w formie szwedzkiego stołu wybór ogromny, każdy znajdzie coś co lubi, od rożnych szynek i mies po twarożki sałatki i płatki śniadaniowe. Obsługa ciągle pilnuje by niczego nie brakowało. Obiadokolacja, za zupami nie przepadam więc ciężko mi się wypowiedzieć, ale drugie danie jest konkretne, duże posiłki którymi można nasycić głód. W smaku dobre i świeże.
      Po trzecie: Pokoje - fakt nie jest to może i pięć gwiazdek (przy takiej niskiej cenie wymaganie luksusu to czysta pazerność) ale pokoje są zadbane i schludne.
      Po czwarte: Obsługa - bardzo miła i pomocna, Pani kierownik osobiście do każdego przychodzi i się nim interesuje czy nic mu nie brakuje, czy posiłki smakują ogólnie widać ze jest bardzo zaangażowana.
      Po piąte: Psy(te o których ktoś wspomina w innej opinii) Powiem tyle, jeśli bym tego pieska nie zobaczył przypadkowo to pewnie bym nie wiedział ze on w ogóle tam się znajduje, malutki udomowiony piesek wielkości yorka który jest bardzo przyjazny i cichy( nikomu nie przeszkadza)
      Podsumowując: Jestem bardzo zadowolony z tego miejsca, zapewne nie był to mój ostatni pobyt w tym pensjonacie. Jeśli kogoś przeraziły poprzednie opinie radze się tym nie sugerować.
      • Gość: aneri56 Re: Proszę o opinię o pensjonacie Pod Modrzewiami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.16, 22:40
        Wróciliśmy w ubiegłym tygodniu,Spędziliśmy w pensjonacie 5 dni. Nie mamy zastrzeżeń. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone,właścicielka i personel bardzo miły i dbający o gości. Pokój czysty .Piesek,owszem był ale tak maleńki ,ze prawie niewidoczny,nikomu nie przeszkadzał. Nie mielismy żadnych zastrzeżeń .Raczej byliśmy zaskoczeni serdecznością.Polecam i jestem pewna,że jeszcze tam wrócimy na mały odpoczynek
      • Gość: Kasia0303 Re: Proszę o opinię o pensjonacie Pod Modrzewiami IP: *.play-internet.pl 07.08.16, 10:18
        Pobyt 7-dniowy zafundowałam sobie z mężem w lipcu tego roku po tym jak dostałam na pokazie (nic nie kupiłam) bon wczasowy. To działa. Miejsce śliczne, obsługa bardzo bardzo sympatyczna, a właścicielka Pani Beatka przemiła. Jedzenie domowe, bardzo smaczne, różnorodne i ...naprawdę nie jest tego mało. Miejsce do wypadów na wędrówki też super, ponieważ busy mają swój przystanek niedaleko ośrodka. Pokój jaki mięliśmy był wystarczająco przestronny. Telewizor, czajnik. Dodam, że kawę, herbatę można było sobie robić samemu na stołówce za barem (24 h). A i ciasta na deser ! Bardzo smaczne. Parking przed ośrodkiem, niepłatny. Atmosfera bardzo sympatyczna. Dziwię się negatywnym wpisom. Dwa psy...no i co? "Słodziaki". Takie psy mogą przeszkadzać tylko tym, którzy nie lubią zwierzaków. Byliśmy tam z córcią 2 latka i 9 miesięcy - zero dopłaty. Powiem więcej dostawała na stołówce swoją porcję ! Zrezygnowaliśmy z niej ponieważ nie dało rady zjeść 3 porcji!
        Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno tam wrócimy. Polecam wszystkim. Cisza i spokój :-)
        Pozdrawiamy serdecznie i raz jeszcze dziękujemy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka