mrb4 08.07.05, 20:40 Witajcie! Zmiany się szykują na forum. To znaczy, jak wszystko dobrze pójdzie. To taka zapowiedź, żeby Szanowni Forumowicze nie mówili, że coś się robi bez uprzedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarka_el Re: Czas na zmiany 08.07.05, 20:44 ale i tak nadal wiadomo, że nic nie wiadomo. :))) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Czas na zmiany 08.07.05, 21:14 Dostało Ci się, za to co jest? Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Czas na zmiany 08.07.05, 23:41 Mozesz powiedziec do przodu co to bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Czas na zmiany 09.07.05, 00:40 Hehe, zacnie on od sobie, moze zacnie wreście pisać i kufke otwiyrać. nIe to zamknom mu Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 O kurde...... 12.07.05, 14:08 Wyrzuci nas. I założy forum zamknięte. wiedziałem. wiedziałem, za dużo pskowałem i za karę mnie nie będzie, buuuuuuu, a ja będę tęsknić za szarka na przykład. I za ciupazka, choć ona bez przerwy mnie powala na kolana. I za dunajcem i troche za hanysem i za resztą też. O ile jest jakaś reszta... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: O kurde...... 12.07.05, 22:23 Trudno, wyrzuci, to wyrzuci, ale jedno powinieneś wiedzieć - jeśli wyrzuci, to nie będzie już forum - takiego forum. Może będzie inne, ale już nie takie :))) Ale mając na względzie tempo tych zmian - to jeszcze czasu zostało. Ruchy tektoniczne trwają i trwają - mamy zatem szanse na przetrwanie. No, chyba, że wcześniej już coś się działo. To tyle na dzisiaj Dobranoc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: O kurde...... 13.07.05, 07:42 Hm...: "choć ona bez przerwy mnie powala na kolana", że co, że jak? Hehe... Jaśniej proszę, bo nie bardzo zrozumiałam, hehe... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Re: O kurde...... 13.07.05, 14:39 Co? Wyrzucają?! No to już po mnie. Za mało bywałem na forum i teraz Redykołek mnie zablokuje. :((( Ale od niedzieli obiecuję poprawę, więc mam nadzieję, że dostanę jeszcze szansę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 O matko...... 13.07.05, 15:55 No i bedzie na mnie,że plotki rozsiewam. Znowu mnie ciupazka zruga. Jaki ja biedny jestem. I malutki. I nieszczęsliwy. Idę na piwo. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: O matko...... 14.07.05, 02:28 Cholera ,ja tez sie napije,bac co byle zimne,moze byc i krew z cyganki{czarnej} Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: Czas na zmiany 14.07.05, 13:54 no tak! i zmienił się opiekun foruma... to niby te zmiany? a może to ten sam - tylko nicka zmienił? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Re: Czas na zmiany 14.07.05, 21:15 Jak to się mówi? "Po owocach ich poznacie" (czy jakoś tak)? Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: Czas na zmiany 14.07.05, 22:06 toś palnął - tak ni z gruchy ni z pietruchy. Oświecił byś trochę. Same zagadki. :) Odpowiedz Link Zgłoś