marcin.rogalinski 11.08.05, 12:40 Mam pytanie.. Czy na tym przejściu jest kantor wymiany walut? Czy tylko Łysa Polana mi zostanie, bo planuję zakupić korony na granicy? Pozdrawiam MR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sławek Re: Przejscie graniczne w Jurgowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:43 Kiedyś nie było.Ale jak jedziesz dalej to bardziej się opłaca wymienić złotówki na korony na terenie Słowacji.Tydzień temu wymieniałem 100 pln na 940 skk. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Przejscie graniczne w Jurgowie 28.12.05, 14:00 Gość portalu: sławek napisał(a): > Kiedyś nie było.Ale jak jedziesz dalej to bardziej się opłaca wymienić złotówki > > na korony na terenie Słowacji.Tydzień temu wymieniałem 100 pln na 940 skk. www.jurgow.pl/forum/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Przejscie graniczne w Jurgowie 11.08.05, 12:44 Powinien być, teraz na każdym przejściu w czasie sezonu był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Jurgów zaprasza IP: *.it-net.pl 28.12.05, 13:08 Na wypoczynek zimowy i letni - info o Jurgowie, jest pięknie!: www.jurgow.pl/ www.jurgow.pl/?id=621 klub.chip.pl/tadekz/ www.jurgow.wgorach.com.pl/ - kwatery Odpowiedz Link Zgłoś