Gość: a. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 06:04 www.dobryhumor.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: Humor, satyra 05.09.05, 10:39 I humorek polityczny wyborczy nienojgorsy, hehe: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=131&w=26569253 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Humor, satyra 05.09.05, 11:23 I jeszcze lepszy, ciekawe kto to robi?: www.e7.pl/~casha/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Humor, satyra 05.09.05, 13:06 Taaak? Zagłosujymy...? Akuratnie... ludzie.wprost.pl/sawka/?O=36026#PI Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Humor, satyra 05.09.05, 16:16 pawelkukizpiersi.mp3.wp.pl/ "Wirus SLD"P.Kukiza? Refrenik do cudu piykny! "(...) Opasłe mordy, krzywe ryje Ku..two wszędzie tam, gdzie wy Jak ja was, ku.., nienawidzę Jak do was bym z kałacha bił A nawet jak wam plunąć w twarz To wy mówicie, że deszcz pada Je..a wasza partia mać, co mi ojczyznę okrada Nadejdzie kiedyś taki czas Za wszystko, ku.., zapłacicie W helikoptery wsadzą was i nigdy już tu nie wrócicie" Każdy orze tak, jak może! I ty dobrze o tym wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Humor, satyra 06.09.05, 10:29 Jakaś radnia mi wyskoczyła: radnia oblugi klientow DC, od tego jest D O K U M E N T A C J A Dla majacych cos do powiedzenia: forum.it-net.pl ZASADY: - 0. Warto sluchac opow, oni zwykle cos wiedza. - 1. Ustaw duzo slotow, jesli upload na to pozwala. - 2. Ddaj [psv] przed nickiem, jesli nie posiadasz zewnetrznego adresu IP. - 3. Wymagania dotyczace 'description' zostaly zawie- szone do czasu powolania odpowiedniej Komisji Sledczej. - 7a Rozmawiaj z kazdym jezykiem milosci. Nie podnos glosu. Nie przeklinaj. Nie rob przykrosci. Nie wyciskaj lez. Uspokajaj i okazuj dobroc. - 7b Dzialaj zawsze na korzysc blizniego. Czyn dobrze kazdemu, jakbys pragnal, aby tobie tak czyniono. Nie mysl o tym, co tobie jest kto wynien, ale co Ty jestes winien innym. Co to ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Humor, satyra 06.09.05, 10:35 Jakies dziwadlo bez ladu i skladu chyba, cos mialo byc, ale chyba nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś