ciupazka 18.11.05, 12:00 Ale bee dobrze, hehe... juz niedługo! Nei co Miescanie na to? zakopane.naszemiasto.pl/wydarzenia/537818.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grater Re: Wielopoziomowy parking w Nowym Targu 18.11.05, 19:33 Ciupazko! to znowu ja- czy mógłbyś mi powiedzieć jak wygląda sprawa budowy hotelu- tego koło dworca,Domu Kultury i słynnych nowotarskich baranów? Czy miałeś już okazję być w nim? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wielopoziomowy parking w Nowym Targu 18.11.05, 19:45 Miejski Ośrodek Kultury jest! Hotel jest, jaki jest taki jest, a nowotarskik baranów , kuśnierzy nom nie brakuje i dobrze sie majom tyz, Jee, skąd to zaś Ty nadajys? Kaś sie straciył? Telo.Pozdr. Wlyź se na stronke Nowego Targu tam mos więcej bieżącyk wieści. Jest tu taki wątek: "Stronka Nowego Targu". Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
grater Re: Wielopoziomowy parking w Nowym Targu 18.11.05, 19:53 Naprawdę? ten hotel koło dworca jest czynny? nie żartujesz sobie ze mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Hotel w Nowym Targu 18.11.05, 20:26 No to sama popatrz: nowytarg.naszemiasto.pl/kontakty_adresy/57598.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Hotel w Nowym Targu 18.11.05, 20:30 KLiknij na obrazki i sama oceń: www.eholiday.pl/noclegi/ma%B3opolskie/Nowy_Targ/Hotel_G%C3%B3ralski_Raj/8154 Odpowiedz Link Zgłoś
sabina29 hotel 18.11.05, 20:39 Ten koło dworca, o który pyta G. - stoi i straszy pustymi oknami. Jedynie w małych dóch pomieszczeniach na dole otwarta została siedziba poczty polskiej. Hotel nie zostął uruchomiony i pewnie nie zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś