Gość: c_n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 15:58 ...ktokolwiek wie o miejscu pobytu zaginionych: Roomtsaysa i Billy.the.Kida vel dupekzoledny vel czyzunia, proszony jest o kontakt z szefową Forum Zakopane - Ciupazką! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciupazka Re: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ.... IP: *.it-net.pl 23.11.05, 16:15 Ginie tyz i ciupazka, nie sukać, mocie to, to kcecie! Giń, przepadnij to Forum ze syćkimi Forumowicami! Kolejno wyruciyliście syćkik, cel som w sobie barz scztny! Teroz se pośpiywojcie admini, moderatorzy sami! Telo.Pozdr. www.owczarnia.com/image/foto_05/owcz05_05.jpg schlesien.nwgw.de/m/Breakout_Anno.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość gość Re: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 18:36 Ciupazki ni ma to jo tez ide prec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:46 Tak sobie myślę, że może chłopaki się ostro za robotę wzięli przed świętami i czasu im już na forumowe pogwarki nie staje;)) I ja też chyba powinieniem pójść ich śladem, bo z tego siedzenia na forum to dudków na wyraj w Zakopie raczej nie będzie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ah Re: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ.... IP: *.blktn4.nsw.optusnet.com.au 24.11.05, 09:00 Zwiedlo Forum, szkoda, pozdrawiam cieplo a.:) slucham piosenke i wspominam - bylo i minelo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 16:43 Nooo, Czyżunia się odnalazł! Nadal jednak poszukujemy Rumcajsa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ.... 24.11.05, 18:22 A ka Ślonzoki??? Syćkik przegnołeś??? Trza teroz za nimi jeździć, hehe... Swojom drógom, to paradni jesteście, ze oni mogom swojyj tożsamosci mieć, nawet Związku Ludności Narodowości Śląskiej. Związek Góroli Polskik jest i co sie złego dzieje??? Pilnuje swoik spraw na dziedzinie i robi to dobrze. Polityka, polityka, dziel i rządż, psiokrewecno psiokrew , jesce góroli rusajom, myślomsietniocki, ze nos rusom. Cyba z ciupagami na tyk jątrzącykm ftorzy tyz nie wiada cego fcom, a zachowujom sie podobnie jak prowokatorzy niemieccy przed wojnom. Tego nie widzom, psiekrwie. My im tu domy rade. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ.... 24.11.05, 18:50 Ciupazko, Ślonzoki som terozki na glywickim forum, kere w miesionc zrobiyło 10 tysiyncy postow. To tako nowo gwiozdka "gazety". Pozdrowiom ze stolicy fraszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 21:53 ciupazka napisała: > A ka Ślonzoki??? Syćkik przegnołeś???< A Ślązacy są i dobrze się na FZ mają, a jeśli ktoś stąd został przegnany to jedynie przy pomocy Twojego niewyparzonego jęzora, którym chlaszczesz i tniesz jak ciupagą, czasami słusznie, a czasami dlatego bo Ci się coś zwidzi albo argumentów zbraknie;)) No, a teraz dowal mi, nie krępuj się;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ.... 24.11.05, 22:14 Potraktuje Cie jak fuj... Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:17 No jakaś Ty subtelna i miła;)) Może jeszcze z pół roku temu to bym się tym przejął;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ.... 24.11.05, 22:39 Som mnie tego naucyłeś! Teroz nie wydziwioj, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 00:33 No, no ale mi kadzisz;)) Bany zakładam, forumowiczów wywalam - to pestka, ale że Ciebie czegoś nauczyłem to oznacza, że mogę juz naprawdę wszystko!!DDDDDDDDD Mów mi tak dalej, mów, a ja jak ten paw dumny będę;)))) Ty to jednak wiesz jak chłopa podejść;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ.... 25.11.05, 14:46 Ino głuptok wierzy babie. Nydyć ześ nie głuptok i nie musis wierzyć kozdyj babie, haj. A poza tym ...huc mi ta huc... Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ.... 25.11.05, 16:42 Jak już kiedyś piasałem - jestem na FZ codziennie - czasaaaami co kilka dni. Nie "udzielam" się ;) ale jestem i pozdrawiam Was wszystkich serdecznie. Forum Zakopane niech trwa - nie mylić z Trwam. ;) pozdrawiam - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ.... 25.11.05, 17:40 Miło, ze zaziyros, casami jednak gębusie ozewrzyj, bo tu teroz krucho...Patrzoj, skoro mnie tyz nie tu uwidzis. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ.... 25.11.05, 17:53 ciupazko,odpoczniemy i wróćimy. Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ.... 25.11.05, 18:03 billy.the.kid napisał: > ciupazko,odpoczniemy i wróćimy. < Zas...ny Listopad........ :( Więcej światła. ;) pzdr - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: KTOKOLWIEK WIDZIAŁ.... 26.11.05, 19:00 Jaki jest, taki jest, a Ty wracaj do życia, u nos to tak godajom, że śmierzć biere ku zyciu! Coś w tym jest. Hej i trzymaj się, czasami tu do nas też zajrzyj. Pytomy piyknie! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś