Dodaj do ulubionych

Leeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeć!!!

25.01.06, 11:56

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciupazka Re: Leeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeć IP: *.it-net.pl 25.01.06, 12:04
      Dej ze Mu pokój, juz dość sie nafurgoł i piyknie. Moze byś ty bozku
      snu sprógowoł, he? Te syćkie śtucki przedłuzanio go i inkse tzw skolynio
      telo narobiyły, ze skutki som jest wręc odwrotne. Niek sie uplasuje w piyrsyj
      dziesiatce, to juz bee dobrze. Dej Boze!
      • morfeusz_1 Re: Leeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeć 25.01.06, 14:41

Ja nie wymagam od Pana Adama dużo,ja po prostu jestem kibicem na dobre i na złe
        Ważne że Jest - tak jak Góry są!
        Więcej mi do szczęścia nie trzeba.
        Już napisałem że cenię Pana Adama za profesjonalizm ten sportowy i ten poza
        sportowy być może ważniejszy bo ludzki.

I niech zajmuje miejsce jak najlepsze nie ważne pierwsze czy dwudzieste!
        A swoją drogą to trzy razy byłem w życiu na wierchu skoczni - polecam wszystkim
        krytykującym skoczków :
        Weźcie gamonie wejdźcie na skocznię i popatrzcie w dół,może wtedy nabierzecie
        dystansu do tego niebezpiecznego sportu,czego Wam życzę ;)
        I wszystko w temacie
        • Gość: Ciupazka Re: Leeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeć IP: *.it-net.pl 25.01.06, 15:26
          Nasa skocnia piykno, byłak i w Norwegiii, schodziyli my tam niom, po
          schodkak wiesnom, gorzyj było pote sie wracać do góry, hehe. Zrobiyła
          na mnie tyz wrazynie...Nasa tyz, godajom, ze nojpiykniyjso skocnia świata!:

www.watra.pl/narty/krokiew/wkrokiew.htm
          • Gość: Ciupazka Re: Leeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeć IP: *.it-net.pl 25.01.06, 15:36
            Nei, i momy Adama:

adam.malysz.pl/

ps.malysz.interia.pl/news?inf=676649
            • ciupazka Re: Leeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeć 25.01.06, 21:51
              Lecę bo chcę :

www.321gory.pl/galerie/lecebochce.htm
              • Gość: Ciupazka Re: Leeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeć IP: *.it-net.pl 27.01.06, 14:57
                Uwaga! Leeeeci!
      • Gość: Ciupazka Re: Leeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeć IP: *.it-net.pl 28.01.06, 10:01
        Warunki pogodowe dobre, oby skoki były tyz dobre, niestety ni ma zawodników
        z Japonii, z Kazachstanu, 65 zawodników startuje w PŚ 2006 w Zakopanem.
        Kibiców i Gości tyz mniyj, moze dobijom do 30 tys, w tamtym roku było ik
        40 tys. Życzymy szystkim zawodnikom wysokich i długich lotów.
        • Gość: maciek Re: Leeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeć IP: *.it-net.pl 28.01.06, 10:06
          Lece bo chcę...

www.321gory.pl/galerie/lecebochce.htm
          • Gość: Ciupazka Re: Leeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeć IP: *.it-net.pl 28.01.06, 18:50
            I co? Zwyciężcą Matti Hautamaeki, Adam Małysz czwarty, w niezłej
            formie, może się ocknął przed Igrzyskami Olimpijskim , oby, bo już do
            nich niewiele czasu zostało. 15 Stoch i 22 Hula. Nie jest źle. Kibice
            zadowoleni, trener też i szaleją. Szkoda, że Adaś nie załapał sie na
            medal. Do jutra!
            • Gość: Ciupazka Re: Leeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeć IP: *.it-net.pl 29.01.06, 15:23
              Skocył... to juz drugi skok, nie tak jak by my kcieli, cy załapie się do
              piyrsyj dziesiątki??? Moze i nie? Skoki piykne, publika sie ożywiyła,
              emocje wziyny góre. Nie dziwota, ze młodzi zabocyli tu o tragedii choć na
              kwile. Moze to i na psychike dobre. Zol mi ty młodyk skocków, ftorzy
              więcej se obiecywali, sami po sobie , a tu ni ma... A tak - wyrównane
              piykne skoki, Masłysz juz na 9 pozycji, pewnie jesce spadnie nizyj. Janda
              tyz bez rewelacji, mało skoków ponad 130 m, Jane Ahonen bedzie mioł
              chyba piyrse miyjsce, - 130,5 m piyknie skoce. Morgenstern drugi i po roz
              drugi Matti Hautamaeki bedzie piyrsy na podium w Zokopanym. BRAWO!!!

A. Małysz na 14, Stoch 19 i Hula na 21 Gratulujymy i tyk sulcesów a dlo
              zwyciężców wielgie BRAWA!!!

Wielgo Krokiew pustosyje, dobrze, ze skoki sie odbyły, troske wielu nos
              syćkik zluzowały, nie trza iść do psychologa.
              Telo.Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka