audir Re: Domowe sposoby 28.07.06, 09:11 ja siedzę w wannie:) piję kole z lodem :) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Domowe sposoby 28.07.06, 09:16 To ta wanna powinna być wypełniona colom z lodem i wte bedzie jesce chłodniej. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Domowe sposoby 28.07.06, 10:40 kochany ... taka ogferat to tak cirka a bout ... orange lig ...plus minus... tylko jak sami swoi w erze owcarek_podhalanski napisał: > To ta wanna powinna być wypełniona colom z lodem i wte bedzie jesce chłodniej. > Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Domowe sposoby 28.07.06, 22:30 a Ty co w pingwina się zamieniłeś? owcarek_podhalanski napisał: > TAK-TAK! > Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Domowe sposoby 28.07.06, 09:13 Jo mom. Musis, Audirecko, wsiąść w jakiś autobus do Krakowa, wysiąść w miejscowości Lubień i pójść w strone Kasiny (dokładniej tej, ka zyje naso pikno medalistka olimpijsko Justynka Kowalczyk). Ale nie idź, Audirecko, do Justynki Kowalczyk, ino pódź ślakiem na wierch Szczebel. No i po drodze na ten Szczebel jest tako jaskinia, co sie nazywo Zimno Dziura. Byliśmy hań z poniom Owcarkowom w jeden upał i - ale tamok był fajnie i chłodno! Nie fciało sie wychodzić! Hauuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Domowe sposoby 28.07.06, 10:42 oj owcarecku Zimnom Dziurę to ja tam zawsze mam przy sobie ;)))jaskinia mroźNA TEŻ CHŁODZI , ZRESZTĄ JAK KAŻDA INNA ...FAKT TO DOBRA MYŚŁ:) owcarek_podhalanski napisał: > Jo mom. Musis, Audirecko, wsiąść w jakiś autobus do Krakowa, wysiąść w > miejscowości Lubień i pójść w strone Kasiny (dokładniej tej, ka zyje naso pikno > > medalistka olimpijsko Justynka Kowalczyk). Ale nie idź, Audirecko, do Justynki > Kowalczyk, ino pódź ślakiem na wierch Szczebel. No i po drodze na ten Szczebel > jest tako jaskinia, co sie nazywo Zimno Dziura. Byliśmy hań z poniom Owcarkowom > > w jeden upał i - ale tamok był fajnie i chłodno! Nie fciało sie wychodzić! > Hauuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Domowe sposoby 28.07.06, 12:29 Ino te Jaskinie Mroźnom to teroz telo ceprów zwiedzo, ze ta Jaskinia juz sie nagrzała do przeciętnej temperatury przeciętnego cepra - cyli do 36,6 st. C. Natomiast do Zimnej Dziury mało fto zaglądo, to powinno być tamok chłodniej. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Domowe sposoby 28.07.06, 22:31 Bababardzo Ci dziękuję za tą rozbrajającą szczerość:))) owcarek_podhalanski napisał: > Ino te Jaskinie Mroźnom to teroz telo ceprów zwiedzo, ze ta Jaskinia juz sie > nagrzała do przeciętnej temperatury przeciętnego cepra - cyli do 36,6 st. C. > Natomiast do Zimnej Dziury mało fto zaglądo, to powinno być tamok chłodniej. > Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: Domowe sposoby 28.07.06, 22:32 pomysł doskonały ..ale w blokach nasszych niedozrealizowania ....nie wytrzymają przewody ..a klima jest mniam! wiem coś o tym :)) Odpowiedz Link Zgłoś