kasiola7 02.11.06, 15:46 witam serdecznie wszystkich forumowiczów,są tutaj jakieś młode mamy?szukam w okolicy i nic,a tyle dzieciaczków rodziło się w tym roku,jestem majową mama i fajnie byłoby znaleźć jakąś mamkę na pogadanki,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: młode mamy 02.11.06, 15:57 Witaj na Forum, młode mamy... mam taką młodą z 2-letnią córeczką, hale tak zapracowano, ze na Forum napewno nie wlezie... Może ktoś się zgłosi, ale jest Forum dla młodych MAM, chyba się nie mylę, sprawdzę. A o niczym innym nie potrafisz rozmawiać młoda mamusiu? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiola7 Re: młode mamy 02.11.06, 21:37 jasne że potrafię,aż tak na punkcie dzieci nie zwariowałam,aż taką kurą domową straszną to nie jestem,czasami to chciaąbym cofnąć czas i pójść gdzieś na konkretną imprezę,pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: młode mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:21 To dobrze trafiłaś, bo tu konkretne imprezy bywają często;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: młode mamy 02.11.06, 23:23 Gość portalu: poraj napisał(a): > To dobrze trafiłaś, bo tu konkretne imprezy bywają często;)) ..tylko wirtualne, hehe...z porajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: młode mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 07:50 ciupazka napisała: <<hehe...z porajem>> no nie bądź taka skromna...;)) Odpowiedz Link Zgłoś