redykolek 06.02.07, 17:35 No właśnie. Czy nasza nowotarska kablówka nadaje te wszystkie programy legalnie (o zagraniczne mi przede wszystkim chodzi), jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogda35 Re: Kablówka 07.02.07, 12:54 redykolek napisał: > No właśnie. Czy nasza nowotarska kablówka nadaje te wszystkie programy > legalnie (o zagraniczne mi przede wszystkim chodzi), jak sądzicie? a co/chcesz zakablowac kablówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
redykolek Re: Kablówka 07.02.07, 15:37 Zastanawia mnie po prostu obniżający się z roku na rok poziom oferty NTvK. A może to tylko ja ulegam takiemu złudzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: Kablówka 08.02.07, 06:17 dla pocieszenia dodam, że to nie poziom kablówki się obniża, ale poziom wartości, że się tak wyrażę "ogólnych" obniża swoje loty. A kablówka - w jakim by nie była mieście, to narzeka się zawsze. Poziom dostosowuje się do potrzeb. To taki minimax (taki jak kiedyś Kaczkowski prowadził w Trójce, która też lotem koszącym zleciała z firnamentu na niemalże ziemię - niemalże - bo jeszcze lewituje dzięki starszym słuchaczom, którzy pamiętają to, co Trójka oferowała kilka lat temu. Dostosowuje się do potrzeb większości.), minimum nakładu maksimum zysku. To się napisałam! Właściwie co tu oczekiwać? tempo życia wymusza na nas by to, co kiedyś oglądaliśmy i kontemplowaliśmy by skonsumować w określony sposób, teraz wchłaniamy bez zastanowienia. Spadł śnieg. Wy pewnie macie śniegu pod dostatkiem. Eh! Dobrego dnia życzę. :) Odpowiedz Link Zgłoś