Dodaj do ulubionych

Upadek 75-letniej zakopiańskiej "WISŁY" !!!

01.05.03, 21:41
Proszę o informacje i komentarze na temat - co doprowadziło tak znany
zakopiański klub do upadku po 75-latach istnienia ? Dlaczego tak prężnie
działający klub pod rządami obecnego zarządu zwija "manatki" ? Co na to
działacze, trenerzy, znani na świecie zawodnicy i Wy kochani mieszkańcy ?
Pada przedostatni klub w Zakopcu ! :-(
Obserwuj wątek
    • Gość: Rumcajs Re: Upadek 75-letniej zakopiańskiej 'WISŁY' !!! IP: 80.72.65.* 02.05.03, 15:25
      Cale szczescie, ze gor nie ma jak ruszyc z miejsca. Jak by byl sposob, znalazl
      by sie majster, zeby i to spieprzyc! Widocznie zakopianska Wisla nie jest juz
      kura znoszaca zlote jajka, a z tonacego okretu uciekaja najpierw szczury...
      • Gość: zakopiańczyk Re: Upadek 75-letniej zakopiańskiej 'WISŁY' !!! IP: 195.117.237.* 06.05.03, 16:00
        Wyjątkowo mało wiadomości!
        CIUPAZKA Ty taka światowa kobieta i nic nam nie napiszesz na ten temat ???
        A może inni napiszą co interesującego.
        Pozdrawiam innych zakopiańczyków !
    • Gość: W.F. Re: Upadek 75-letniej zakopiańskiej 'WISŁY' !!! IP: *.visp.energis.pl 03.05.03, 02:12
      Ciekawe jakie zakoszą sobie odprawy na dowidzenia ?
      • Gość: Rumcajs Re: Upadek 75-letniej zakopiańskiej 'WISŁY' !!! IP: 80.72.65.* 03.05.03, 19:47
        Napewno takie, ze szczeka Ci opadnie.
        • Gość: Narciarz Re: Upadek 75-letniej zakopiańskiej 'WISŁY' !!! IP: *.visp.energis.pl 04.05.03, 23:16
          Rzadzą osoby, które nie "czują" sportu !
          Przyklasneli propozycji jednego "pieniacza" (pan P.)-"zamknąć i zabić deskami".
          Dwóch radnych, którzy są członkami klubu, okazali się kompletnym zerem
          organizacyjnym !
          • Gość: uiuiuiu Do Narciarza IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 23:44
            Gość portalu: Narciarz napisał(a):

> Przyklasneli propozycji jednego "pieniacza" (pan P.)-"zamknąć i zabić
            deskami".

O którego pana P. chodzi?
        • Gość: W.F. Re: Upadek 75-letniej zakopiańskiej 'WISŁY' !!! IP: *.visp.energis.pl 04.05.03, 23:21
          Szczęka już mi opadła gdy widze co się tu dzieje ! Najgorsze jest to, że inni
          widzą co się dzieje i milczą. Tak jak te małpy (nic nie widze, nic nie słysze,
          nic nie mówię)
          Może tu zrobić program TVN pt. "Pod napięciem"
    • Gość: sprostowanie Zakopiańczyk nie pitol IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 12:04
      zakopianczyk napisał:

> Proszę o informacje i komentarze na temat - co doprowadziło tak znany
      > zakopiański klub do upadku po 75-latach istnienia ? Dlaczego tak prężnie
      > działający klub pod rządami obecnego zarządu zwija "manatki" ? Co na to
      > działacze, trenerzy, znani na świecie zawodnicy i Wy kochani mieszkańcy ?
      > Pada przedostatni klub w Zakopcu ! :-(
      ====
      Po sprawdzeniu - okazało się,że to bzdura. Klub jesy w złej kondycji
      finansowej, ale w zeszłym roku było GORZEJ. Podnosi się. We czwartek jest Walne
      zebranie delegatów. Nie ma mowy o ogłoszeniu upadłości. Rodzice zgodzili się
      współfinansować swoje dzieci - zawodników klubu.
      • Gość: Zakopiańczyk Re: Zakopiańczyk nie pitol IP: 80.48.242.* 05.05.03, 18:46
        Po sprawdzeniu - okazało się,że to bzdura. Klub jesy w złej kondycji
        finansowej, ale w zeszłym roku było GORZEJ. Podnosi się. We czwartek jest Walne
        zebranie delegatów. Nie ma mowy o ogłoszeniu upadłości. Rodzice zgodzili się
        współfinansować swoje dzieci - zawodników klubu.

CIEKAWE SĄ TWOJE "PITOLENIA" ?!? Bardzo interesują mnie Twoje dyrdymały.
        Potejrzewam, że masz coś wspólnego z tym klubem, skoro sadzisz takie andromy
        wyssane z palca. Życze Ci dalszej naiwności w Twoim rozumowaniu: "Podnosi się".
        Podnosi się jak polska gospodarka :-)). Tylko dupa go trochę zaboli w drugiej
        połowie tego roku, jak sobie na nią klapnie. Życze Ci dalszej pogody
        ducha !!!!
      • Gość: zakopiańczyk Re: Zakopiańczyk nie pitol IP: 217.96.2.* 09.05.03, 16:31
        Ciekawe skąd ma się wziąść to zebranie delegatów ? Co za delegaci ? Nigdy nie
        było tu żadnych delegatów, bo i skąd mają przyjechać ? Wiesz co oznacza slowo
        DELEGACI ?????????????
        • Gość: uiuiuiu Re: Zakopiańczyk nie pitol IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 16:58
          Gość portalu: zakopiańczyk napisał(a):

> Ciekawe skąd ma się wziąść to zebranie delegatów ? Co za delegaci ? Nigdy nie
          > było tu żadnych delegatów, bo i skąd mają przyjechać ? Wiesz co oznacza slowo
          > DELEGACI ?????????????
          ==
          Ja odpowiem za niego /za nią?/ Klub jest normalnym stowarzyszeniem, a wiec ma
          rzad, komisje rewizyjną i takie tam śmoje-boje. PRzynajmniej raz w roku - tak
          stoi napisane w statucie zwoływane jest zgromadzenie delegatów, czyli
          przedstawicieli działaczy klubowych. Teraz juz rozumiesz?
          • Gość: Zakopiańczyk Re: Zakopiańczyk nie pitol IP: 217.96.2.* 30.05.03, 17:02
            Pożyjemy zobaczymy !
            Ja tam swoje wiem; i to, że klub pada i jest rozkradany przez "kochanych"
            pracowników (czyt. zarząd)ze wszystkiego z czego się tylko jeszcze da !
            A ludzie to niestety widzą co się tam wyprawia.
            Życzę czystego sumienia !!!! Może ktoś kiedyś Was weżmie za dupę, jak Rywina.
            Lepiej póżno niż wcale.
            Ze złodziejskim pozdrowieniem: "na złodzieju czapka z nutrii" Pa Pa ! :-(((
    • Gość: Zakopiańczyk Re: Upadek 75-letniej zakopiańskiej 'WISŁY' !!! IP: 217.96.2.* 13.06.03, 17:05
      Co nic nie piszecie ?
      Pach się panoszy i nic nie komentujecie ?
      • Gość: uiuiuiu Re: Upadek 75-letniej zakopiańskiej 'WISŁY' !!! IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 17:53
        skoro ty tyle wiesz, to coś napisż, skoro niczego nie możesz zrobić. I nie
        opieprzaj innych. Sam się wykaż.
        • Gość: Zakopiańczyk Re: Upadek 75-letniej zakopiańskiej 'WISŁY' !!! IP: 217.96.2.* 20.06.03, 16:52
          A co ja mogę zrobić, mały szaraczek ?
          Jeden "biznesmen" zachamęcił taki klub za marne pieniądze i powypierniczał
          pracowników na zbity pysk. Ciekawe co teraz tam zrobi ? Może agencję
          towarzyską ! Puścili klub z tradycjami cwaniakowi, pozbywając się sponsora i
          pewnych żrudeł pieniędzy za dziwne układy.
          Gdzie był Prezes, Dyrektor i inni działacze ?
          Gdzie był ogloszony przetarg, w której gazecie ??????
          Myślę, że byli by inni chętni na taki klub i to za lepsze pieniądze !
          ŚMIERDZĄCA SPRAWA !!!!!!!!!!!
          ŚMIERDZI NA CAŁE PODHALE !!!!
          KOLEJNA AFERA, TYLKO ŻE NA MNIEJSZĄ SKALE W POLSCE !!!!!!!!!!!!
          Czas najwyższy to nagłośnić na ogulnopolskim forum, może ktoś się tym
          zainteresuje i rozliczy niektórych Panów !!!!!!!!!!!!!
          :-(((
    • Gość: uiuiuiui Re: Upadek 75-letniej zakopiańskiej 'WISŁY' !!! IP: 217.96.2.* 04.07.03, 16:13
      Co jest koniec wiadomości na ten temat ????
      • Gość: uiuiuiu Re: Upadek zakopiańczyka IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 14:25
        Te, zakopiańczyk, nie podszywaj się pode mnie. ŁAtwo cie sprawdzić. Moje IP,
        czyli adres zawiera zawsze słowo "zakopane". Ty, dupku, masz jedynie numerek.
        Spadaj.
    • Gość: Zakopiańczyk Re: Upadek 75-letniej zakopiańskiej 'WISŁY' !!! IP: 217.96.2.* 21.07.03, 17:14
      Rypał pies i nie tylko, całą Wisłe i jej "włodarzy" ! Życze powodzenia
      w "gospodarowaniu" i rujnowaniu ! Róbcie co chceta; kasę jak się tylko da nie
      ważne jakim kosztem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka