Gość: szczesliwy kibic IP: 89.100.254.* 20.03.07, 21:51 Aleśmy się naczekali na ten tytuł mistrza polski, a raczej jego powrót. Ufff. Podziękujmy wszystkim tym którzy się do tego przyczynili. Dzięki SZAROTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciupazka Re: Podhale Mistrz!!! IP: *.it-net.pl 20.03.07, 21:57 Wymęcyli i telo!Długo my na to cekali. Jakoz nie gratulować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Podhale Mistrz!!! IP: *.it-net.pl 20.03.07, 22:11 Radocha na forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=761&w=59394235&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Podhale Mistrz!!! IP: *.it-net.pl 21.03.07, 10:13 To jest to, brawo: www.sport.pl/sport/51,68565,4001641.html?i=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:"Szarotki" Podhale Mistrz!!! IP: *.it-net.pl 22.03.07, 09:40 Ukochane Szarotki po raz 18. w historii zostały mistrzami Polski! Głos mają bohaterowie: Frantisek Bakrlik: - Co tu dużo mówić, jest niesamowicie! To mój pierwszy w karierze złoty medal, mam nadzieje, że nie ostatni. Cieszę się z niego niesamowicie. Nie wiem, czy zostanę w Podhalu na przyszły sezon. Dziś o tym nie myślę. Na razie chcę się tylko bawić. Tomasz Malasiński: - Jesteśmy najlepsi w Polsce! Myślę, że zasłużyliśmy na te złote medale. Tychy były bezradne. Cieszę się, że w tak młodym wieku jest mi już dane świętować tytuł mistrza Polski. Może dziś to dopiero początek kilkuletniej serii zwycięstw? Oby tak było! Tomasz Rajski: - Brak mi słów podziwu na to, w jaki sposób przywitali nas kibice. Wygląda jakby było jakieś święto narodowe! Jak się czuję? Rewelacyjnie! Po 10 latach odzyskaliśmy tytuł. Choć różnie było w sezonie, to ja wierzyłem, że stać nas na złoty medal. Wielu uważa mnie za bohatera, ale ja się nim nie czuję. Na sukces zapracowali wszyscy zawodnicy, trenerzy i kibice! Krzysztof Zapała: - Pomysł z wejściem na dach autokaru był spontaniczny. Chcieliśmy podkreślić naszą radość. To jak do tej pory najpiękniejszy moment w mojej sportowej karierze. Wierzę, że będzie ich jeszcze kilka. Teraz czas na świętowanie, w końcu zasłużyliśmy sobie na to! Rafał Sroka: - W końcu po 10 latach tytuł mistrzowski powrócił tam, gdzie jego miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś