Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia z Ukrainy

IP: 84.201.213.* 06.05.07, 10:03
Prywit!!!
Mamy dziś fajną pogodę i z tej okazji życzę wszystkim wiosennego nastroju.
Obserwuj wątek
    • Gość: walentyna Re: Pozdrowienia z Ukrainy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 10:13
      kakaja ja rada, ja toże z Leningrada
      • Gość: Iryna Re: Pozdrowienia z Ukrainy IP: 84.201.213.* 06.05.07, 11:20
        smysl i rifma - glawnye wragi poeta
        • Gość: gosc Mam pomysła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 11:54
          Rząd Ukrainy zastanawia się co zrobić z ziemią wokół Czarnobyla.
          -Nie można tam nic uprawiać. Ani ziemniaków, ani kukurydzy... Ale można zasiać
          tytoń, a na paczkach papierosów umieścić: Ministerstwo Zdrowia ostrzega po raz
          ostatni.
          • Gość: Iryna Re: Mam pomysła IP: 84.201.213.* 06.05.07, 13:01
            Dlaczego nie można uprawiać? Właśnie, że warto. I pobawić się w agroturystykę:
            nowy rekord, poziomki ważą po 3 kilo sztuka ;)
            • ciupazka Re: Mam pomysła 06.05.07, 14:38
              Nie godajęcy o grzybak... Jo tyz mom pomysła, hehe...Moze oni te działki
              zacnom przedawać, to se kupcie, a nie sukojcie u na Podhalu...
            • Gość: gosc Re: Mam pomysła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 15:17
              Słyszałem o fryzurze ‘na poziomkę’ – – u dołu długo z końcówkami zawiniętymi
              pod spód, u góry włosy przystrzyżone krócej i nawinięte na szczotki tworzą
              ‘szypułkę’- taka zdeformowana wersja fryzury Crystal z Dynastii. Ta szczotka
              pewnie stoi na skutek promieniowania hehe...Iryna, u Ciebie jest taka fryzura?
              • ciupazka Re: Mam pomysła 06.05.07, 18:09
                Hm... Goście sobie już poszli i dzisiaj odpowiedzi nie będzie...Mam pomysła ,,
                trzeba odpocząć...Hej!
                • Gość: gosc Re: Mam pomysła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:11
                  goście zmęczyli, czy strzeliłas lufę?
                  • Gość: Ciupazka Re: Mam pomysła IP: 84.201.213.* 06.05.07, 19:59
                    Co to znacy: "strzeliłaś lufe?". Nie ponimajet, hehe.
                    • Gość: gosc Re: Mam pomysła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 22:00
                      seta i galareta...hehe...
                      • Gość: Ciupazka Re: Mam pomysła IP: 84.201.213.* 07.05.07, 22:52
                        Lufka śklano abo drzewiano kojarzy mi się z kurzyniem papiyrusów, nei
                        i trowki u dopalaczy... Mnie chyba o to nie podejrzywos. A sety i galarety
                        tyz nie było... moze jutro bedzie na Stanisława...A moze co lepsego?
                        • Gość: gosc Re: Mam pomysła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 23:36
                          Lufka jak najbardziej z gorzałką się kojarzy.
                          No ale Ciupazka ma w sygnaturce AA to może inne mieć skojarzenia.
                          • Gość: Ciupazka Re: Mam pomysła IP: 84.201.213.* 08.05.07, 00:03
                            to AA to wielkość czcionki...
                            • goscgosc Re: Mam pomysła 08.05.07, 16:52
                              Gość portalu: Ciupazka napisał(a):

> Lufka śklano abo drzewiano kojarzy mi się z kurzyniem papiyrusów, nei
                              > i trowki u dopalaczy... Mnie chyba o to nie podejrzywos. A sety i galarety
                              > tyz nie było... moze jutro bedzie na Stanisława...A moze co lepsego?

STANISŁAW - przystojny, inteligentny, dużo podróżuje, mało rucha.
                              Nic nie pisze żeby dawał w szyję.
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=6956047&a=8151489
        • ciupazka Re: Pozdrowienia z Ukrainy 12.05.07, 17:05
          pozdrowiam z Iriną z Ukrainy, tu mnie zaniosło.Hej!
          • Gość: gosc Re: Pozdrowienia z Ukrainy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 18:24
            Tylko wstydu nam tam nie przynieś, bo ty jak z czym wyskoczysz, to może być
            wiocha i co sobie o nas wtedy sąsiedzi pomyślą.
            • Gość: ciupazka Re: Pozdrowienia z Ukrainy IP: 84.201.213.* 14.05.07, 04:54
              Juz więksyj wiochy jako Ukraina to ni ma, hehe.Ale zmiynio sie i ta wiocha na
              korzyść, narazie piykno i zielono Ukraina! Temu tam pojechałak...A wrażeń, ho,
              ho, moc!
              • Gość: gosc Re: Pozdrowienia z Ukrainy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 07:37
                Wyjeżdzasz za granicę. Teraz to tylko się zlustrować.
                lavira.pl/lustracja_answer?start=1
          • goscgosc Re: Pozdrowienia z Ukrainy 12.05.07, 21:42
            no,no...ale Ciupazko się rozpędziłaś...aż na Ukraine dobiegłaś...
            www.polskabiega.pl/
            • ciupazka Re: Pozdrowienia z Ukrainy 16.05.07, 11:11
              Nie cekajęcy na Wase nodgrody, ino z potrzeby serca i ducha...i za włosne
              dudki. Goniacka była po Lucku, stolicy Wołynia i po Równem. Piykno ta zielono
              Ukraina. Hale kuda jyj do nasyj Polski w nieftoryk sprawak. Pomalućku moze
              i oni porządecek po komunie zrobiom w kraju. Hale to potrwo...Ludziskom
              dobrze z tym, co majom...Piętno systemu i telo.
              • Gość: Iryna Re: Pozdrowienia z Ukrainy IP: *.it-net.pl 25.06.07, 23:06
                Prywit wsim!!!
                A ja już jestem po sesji i niedługo wracam do domu. Latem u nas jest pięknie,
                wakacje na Ukrainie polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka