Dodaj do ulubionych

To już JUTRO...

IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 06.06.03, 17:04
Nawet będzie można dowiedzieć się jak "nasze strony" głosowały w referendum...
(www.referendum.pkw.gov.pl). Pozdrawiam wszystkich odważnych:)))
Obserwuj wątek
    • mrb4 Re: To już JUTRO... 06.06.03, 18:50
      To będzie wspaniałe doświadczenie, uczestniczyć w tym przełomowym wydarzeniu w
      dziejach Polski i naszej części Europy i to jako współdecydent, a nie tylko
      bierny obserwator. Trafimy w ten sposób do podręczników historii. Jutro pójdę
      głosować i poprę nasze przystąpienie do zjednoczonej Europy. A tak przy
      okazji, gdzie będziesz głosować - roz - w Krakowie, czy w Nowym Targu?
      • Gość: roz To już DZIŚ... IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 07.06.03, 12:25
        Właśnie już zagłosowałam (w Krakowie). Muszę przyznać, że pierwszy raz przy
        oddawaniu głosu towarzyszyło mi "lekkie" przejęcie. Pozdrawiam.
        • mrb4 Re: To już DZIŚ... 07.06.03, 12:52
          Ja też już głosowałem (tuż po 10.00 w Nowym Targu), ale tłumów nie ma. Poza
          mną w lokalu wyborczym było wtedy tylko dwóch głosujących. Może jednak jutro
          będzie lepiej. Mam taką nadzieję. Pozdrawiam.
          • Gość: roz Re: To już DZIŚ... IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 07.06.03, 13:06
            W sobotę tłumów nie należało się spodziewać. My to nie Słowacja, gdzie głosuje
            się pół piątku i pół soboty:)))Sens dwudniowego referendum jest tylko taki, że
            poinformowanie o frekwencji po pierwszym dniu głosowania może mieć znaczący
            wpływ na frekwencję w drugim dniu - to dla tych, którzy uważają, że nie muszą
            głosować "za", bo i tak większość jest "za". Swoją drogą ciekawe jaka ta
            frekwencja będzie po dzisiejszym dniu. Optymistycznie obstawiam 17 % :)))))))
            Pozdrawiam.
    • jarohu Re: To już JUTRO... 07.06.03, 22:27
      Kochani Nowotarżanie - gorąco apeluję - kto dziś nie zdążył - niech jutro
      koniecznie weźmie udział w głosowaniu !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka