17.07.07, 15:05
czy ktoś wie coś na temat szkoły o nazwie PPWSZ w Nowym Targu? bardzo by mi
na tym zależało
Obserwuj wątek
    • ciupazka Re: szkoła 17.07.07, 17:12
      A google to od czego są? Podhalańska Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa
      ul. Kokoszków 71,
      34-400 Nowy Targ
      tel. (18) 26-10-700
      www.szkolnictwo.pl/index.php?id=D00452&woj=6&typ=12
      • innencja Re: szkoła 21.07.07, 12:10
        Wiem od czego są google i czytałam tam o tej szkole, ale chodziło mi o prywatne
        opinie kogoś kto zna tą szkołe np.kogoś kto tam studiował.Tak czy inaczej
        dziękuje.
    • skis30 Re: szkoła 24.07.07, 13:36
      Zależy co chcesz wiedzieć. Ja jestem na Turystyce i Rekreacji (jakoś zaliczyłam
      już dwa semestry). Studiuję zaocznie.Chętnie odpowiem na Twoje pytania. A tak
      przy okazji czy ta ciupazka musi wszędzie wtrącić swoje pięć groszy?
      • innencja Re: szkoła 24.07.07, 16:55
        No cieszę się że w końcu ktoś się odezwał. Ja się wybieram na Architekturę i
        Urbanistykę i szczerze mówiąc nawet jeszcze nie widziałam tej szkoły. W sumie
        to nie wiem nawet, czy wogóle sie dostanę bo przedemną jest ten egzamin z
        rysunku.A co do ciupazki; pewnie ma dużo pięciogroszówek to wtrąca gdzie
        popadnie;-)
    • skis30 Re: szkoła 25.07.07, 12:46
      Ja jestem na turystyce więc o architekturze mało mogę powiedzieć.Na naszym
      kierunku jest bardzo dużo studentów (przyjęto 128 osób), poziom jest dość
      wysoki więc trzeba było troche sę przyłożyć podczas sesji. Ogólnie studenci są
      traktowani troche jak intruzi - bardzo niemiła pani w sekretariacie, podczas
      zjazdów "zaocznych" wszystko jest zamknięte (sekretariat, biblioteka),jest
      tylko lunch bar, w którym tak naprawdę oprócz batoników i ochydnych kanapek nie
      mam nic do jedzenia, a w promieniu kilkuset metrów żadnej restauracji czy
      sklepu.Ponieważ trwa budowa nowego budynku zlikwidowano parking i wszyscy co
      zjazd dostawaliśmy mandaty za parkowanie na chodniku. Tyle z życia
      studenckiego! Ja mam to szczęście, że mam na roku super ludzi, którzy
      rekompensują pewne "niedociągnięcia" uczelni. Staramy się we własnym zakresie
      zdobywać materiały do nauki. Trzymam kciuki i do zobaczenia w
      październiku!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka