innencja 17.07.07, 15:05 czy ktoś wie coś na temat szkoły o nazwie PPWSZ w Nowym Targu? bardzo by mi na tym zależało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: szkoła 17.07.07, 17:12 A google to od czego są? Podhalańska Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa ul. Kokoszków 71, 34-400 Nowy Targ tel. (18) 26-10-700 www.szkolnictwo.pl/index.php?id=D00452&woj=6&typ=12 Odpowiedz Link Zgłoś
innencja Re: szkoła 21.07.07, 12:10 Wiem od czego są google i czytałam tam o tej szkole, ale chodziło mi o prywatne opinie kogoś kto zna tą szkołe np.kogoś kto tam studiował.Tak czy inaczej dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
skis30 Re: szkoła 24.07.07, 13:36 Zależy co chcesz wiedzieć. Ja jestem na Turystyce i Rekreacji (jakoś zaliczyłam już dwa semestry). Studiuję zaocznie.Chętnie odpowiem na Twoje pytania. A tak przy okazji czy ta ciupazka musi wszędzie wtrącić swoje pięć groszy? Odpowiedz Link Zgłoś
innencja Re: szkoła 24.07.07, 16:55 No cieszę się że w końcu ktoś się odezwał. Ja się wybieram na Architekturę i Urbanistykę i szczerze mówiąc nawet jeszcze nie widziałam tej szkoły. W sumie to nie wiem nawet, czy wogóle sie dostanę bo przedemną jest ten egzamin z rysunku.A co do ciupazki; pewnie ma dużo pięciogroszówek to wtrąca gdzie popadnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
skis30 Re: szkoła 25.07.07, 12:46 Ja jestem na turystyce więc o architekturze mało mogę powiedzieć.Na naszym kierunku jest bardzo dużo studentów (przyjęto 128 osób), poziom jest dość wysoki więc trzeba było troche sę przyłożyć podczas sesji. Ogólnie studenci są traktowani troche jak intruzi - bardzo niemiła pani w sekretariacie, podczas zjazdów "zaocznych" wszystko jest zamknięte (sekretariat, biblioteka),jest tylko lunch bar, w którym tak naprawdę oprócz batoników i ochydnych kanapek nie mam nic do jedzenia, a w promieniu kilkuset metrów żadnej restauracji czy sklepu.Ponieważ trwa budowa nowego budynku zlikwidowano parking i wszyscy co zjazd dostawaliśmy mandaty za parkowanie na chodniku. Tyle z życia studenckiego! Ja mam to szczęście, że mam na roku super ludzi, którzy rekompensują pewne "niedociągnięcia" uczelni. Staramy się we własnym zakresie zdobywać materiały do nauki. Trzymam kciuki i do zobaczenia w październiku!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś