Dodaj do ulubionych

Co jest grane?

IP: 80.72.65.* 29.06.03, 22:41
Na "Hamerniku" pojawil sie nowy post i nie mozna go odczytac? Juz nie
wspominam o wejsciu na GW... Czy ktos mi to wyjasni?
Obserwuj wątek
    • Gość: uiuiuiu Re: Co jest grane? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:00
      jakoś wszedłeś.
      • Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 29.06.03, 23:13
        Ile mnie to kosztowalo... Gdyby moj operator wiedzial ile kalumni wysypalo sie
        na jego glowe? A wam pewnie by zwiedly uszy! Coz, nec Hercules contra plures!;)
        • Gość: uiuiuiu Re: Co jest grane? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:22
          Gość portalu: Rumcajs napisał:

> Ile mnie to kosztowalo... Gdyby moj operator wiedzial ile kalumni wysypalo
          sie na jego glowe? A wam pewnie by zwiedly uszy! Coz, nec Hercules contra
          plures!;)
          =====
          OOOOOO, zaskakujesz mnie, Rumcajs.....
          • Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 29.06.03, 23:44
            I dalej cos jest nie tak! Na "Hamerniku" sa zasygnalizowane posty - z
            godz.21.56 i 23.36 a w sumie ich NIE MA, wszystko konczy sie na poscie uiuiuiu
            z godz. 18 z minutami. Czyzby byly niecenzuralne? Nasz Admin okazal sie
            cierpliwym facetem/ka - do tej pory... Nie wierze, zeby ktos mial szlaban na
            FZ, moze ja? Tez mi sie nie chce wierzyc!
            • Gość: uiuiuiu Re: Co jest grane? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:47
              Pewnie masz kłopoty z transmisją. Bez obaw - niczego niecenzuralnego tak nie
              ma. :o)
              • Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 29.06.03, 23:52
                Poprostu nadal mi wymyśla.
                • Gość: uiuiuiu Re: Co jest grane? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:55
                  Gość portalu: Ciupazka napisał(a):

> Poprostu nadal mi wymyśla.
                  ======
                  Jaaaaaaaaaaaaa? a w którym miejscu? Masz już kompleksy na moim punkcie?
                  • Gość: pięknie Re: Co jest grane? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 00:01

> Poprostu nadal mi wymyśla.
                    ======
                    Po prostu, pani profesorko. Po prostu. Prosze to napisać na jutro 100 razy.
                    • Gość: uiuiuiu Żeby nie było wątpliwości IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 00:08
                      To ja napisałem. Ukłony.
                      =========

Gość portalu: pięknie napisał(a):

> Gość portalu: Ciupazka napisał(a):
                      >
                      > > Poprostu nadal mi wymyśla.
                      > ======
                      > Po prostu, pani profesorko. Po prostu. Prosze to napisać na jutro 100 razy.
              • Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 29.06.03, 23:56
                Ja wcale sie nie przejmuje! Na Hamerniku ostatni post jest Twoj z
                godz.18.08/29.06 -
                a menu watkow pokazuje 23.36... Zreszta bez "miesa" nigdy sie nie obejdzie
                (acha! ten organ sie pisze przez "ch"), a my i tak jestesmy przerazajaco pelni
                kultury! Od stycznia sledze rozne fora, co tam sie nieraz dzialo? Tutaj to jak
                u Pana Boga za piecem! ;o)))
                • Gość: uiuiuiu Organ IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:59
                  Gość portalu: Rumcajs napisał:

> (acha! ten organ sie pisze przez "ch"),
                  =====
                  wiem, ale nasza szanowna koleżanka - napisała, że "brakuje mi z przodu JEDNEJ
                  literki" hihihihi

• Gość: Rumcajs Re: Organ IP: 80.72.65.* 30.06.03, 00:03
                    To moj post i moje slowa! Widocznie cos "przeskrobales", ale wtedy jako mlody
                    internauta za bardzo afektowalem sie roznymi wypowiedziami i widocznie za
                    bardzo mnie ponioslo! Sorki! ;o)))
                    • Gość: uiuiuiu Re: No co Ty IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 00:07
                      Spokojnie. Nie ma problemu. Zwłaszcza, że byłem ciekawy, czy kogoś będzie stać
                      na to, żeby się nie poddać prostemu skojarzeniu.
                      • Gość: Rumcajs Co jest grane? IP: 80.72.65.* 06.07.03, 19:16
                        Znow nie moge odczytywac postow!!! Admin! Zrob cos, albo mi wyjasnij!
                        • Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 06.07.03, 19:21
                          Dla wyjasnienia: na "Bajecznym swiecie" czytam tylko 18 postow - ostatni z
                          5.07.godz.18.38. Wkurza mnie to! Czy i u was tak jest???
                          • Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 06.07.03, 19:54
                            Bo moje posty som wceśniej, teroz jest ich 19 na tym wątku. I co dalyj mos
                            kłopot?Hej. Pozdr. Kaś sie podziywoł?
                            • Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 06.07.03, 20:03
                              Witoj Ciupazko! U mnie na "Bajecznym..." tez jest 19, ale tylko na stronie z
                              tytulami watkow; jak otworze watek dalej jest 18 szt., a gdzie 19? A widzialem
                              w ciagu dnia, ze od wczoraj watek sie rozrasta. Co tu jest grane? U mnie? Na
                              serwerze? Nie mam pojecia i najgorsze, ze nikt nie moze mi tego wytlumaczyc.
                              Bede za godzinke-poltorej! Pogadamy? Podrzuce tez cos Szwagrowi! Dzieki, ze mu
                              napisalas o planetnikach - ja niestety w moich zrodlach znalazlem 1-2 zdania w
                              formie "encyklopedycznej"!;o)))
                              • Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 09.07.03, 18:43
                                Syćkich wymietło, cy co? To mnie tyz ni ma!
                                • Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 09.07.03, 18:59
                                  Ja jestem! To malo?;o)))
                                  • Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 09.07.03, 21:03
                                    Po malej przerwie jestem spowrotem, daj znac i badz cierpliwa, to
                                    pogadamy! ;o)))
                                    • Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 10.07.03, 21:37
                                      Jest tu kto? ;o)))
                                      • Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 10.07.03, 21:55
                                        No hej! Jak minął dzionek, he?
                                      • uriel1 Re: Co jest grane? 10.07.03, 21:55
                                        Gość portalu: Rumcajs napisał(a):

> Jest tu kto? ;o)))
                                        ===============
                                        Jestem. Czuwam. Czekam na wiadomość od uiuiuiu. Miał się odezwać. A milczy.
                                        Albo się dobrze bawi, albo go zaklinowało.
                                        • Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 10.07.03, 21:57
                                          To juz jest nas trójka, hehe.Telo.Pozdr.
                                          • uriel1 Re: Co jest grane? 10.07.03, 21:58
                                            w co sie można bawić w "trójkę"? Tylko nie trójkąt. Żona nie pozwala.....
                                            • Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 10.07.03, 22:04
                                              To zaproś żonę też do zabawy, może być fajnie! Hej!
                                              • Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 10.07.03, 22:11
                                                Czesc Wam! Uiuiuiu moze sie i zaklinowal, bo ostatnio czekala na niego
                                                brunetka, a moze blefowaj...
                                                • Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 10.07.03, 22:16
                                                  Bary to ma niezłe do zaklinowania, wszystko możliwe...-)))
                                                  Cześć Rumcajs!, Ka sie podziywosi i ka gonis?
                                                  • Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 10.07.03, 22:34
                                                    Jestem, jestem - zaczytalem sie troche w Krakowie... Bylem dzis w gorkach
                                                    odpoczac od gwaru miasta. Bylo fajnie!
                                                  • Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 11.07.03, 00:15
                                                    A ja odwaliłam robote i myśle, ka by tu pojechać, moze znów wybierem sie w
                                                    swoje strony, niedługo tam "odpust" , lato poroniańskie, zaś zjazd rodzinny,
                                                    kto wie, kto wie, do tego Anny, Marii, parę imienniczek mozno by było
                                                    oblecieć po dziedzinach, a jakby była pogoda, to i w Taterki cłek by sie
                                                    przelecioł, ech... marzy mi sie, a moze wymarzy? Ftoz wiy?
                                                  • Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 11.07.03, 00:21
                                                    Jedz! Ty clek slebodny!
                                                  • Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 11.07.03, 08:50
                                                    Nei, kieby, tak te, co jadom trasom W-wa, Poznań, pomyślały, a obróciyły sie
                                                    po drodze jesce po mnie. to moze byk i durkła. Nei uwidzimy...Fajnie by był
                                                    tam sie nonść, ba jako. Hej! Mos urlop, to uciykoj z chałupy Rumcajsie, a
                                                    jak jesce mos blisko góry, to ino pozozdrościć. Pozdr.Telo.
                                                  • Gość: Rumcajs samotny Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 17.08.03, 00:51
                                                    Ale wymiotlo wszystkich, jak nigdy cisza, pustki, nie ma do kogo geby otworzyc.
                                                    Czyzby jakies kataklizmy was zmogly, romantyczna noc w gorach albo moda
                                                    amerykanska - nie ma pradu? ;o((((((((
                                                  • sledzik4 Re: Co jest grane? 17.08.03, 07:35
                                                    Gość portalu: Rumcajs samotny napisał(a):

> Ale wymiotlo wszystkich, jak nigdy cisza, pustki, nie ma do kogo geby
                                                    otworzyc.
                                                    >
                                                    > Czyzby jakies kataklizmy was zmogly, romantyczna noc w gorach albo moda
                                                    > amerykanska - nie ma pradu? ;o((((((((

Nie wszystkich wymiotło - jestem tu i ówdzie cały czas - pozdrawiam
                                                  • hanys_hans Re: Co jest grane? 17.08.03, 08:05
                                                    Gość portalu: Rumcajs samotny napisał(a):

> Ale wymiotlo wszystkich, jak nigdy cisza, pustki, nie ma do kogo geby
                                                    otworzyc.
                                                    >
                                                    > Czyzby jakies kataklizmy was zmogly, romantyczna noc w gorach albo moda
                                                    > amerykanska - nie ma pradu? ;o((((((((

Noo, bo dostali my take nowe nuty i niy wiymy jak to teroski dali grac´!?

www.muzeum-kaszubskie.gda.pl/g/nuty3.gif
                                                    pyrsk_hanys_hans

• Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 17.08.03, 12:13
                                                    Piykne do cudu....kieby mi fto jesce te nutki zagroł... pewnie na Kaszubach
                                                    tak!Hej!
                                                  • hanys_hans Re: Co jest grane? 20.08.03, 18:34
                                                    "Kooniec muzyki do doom motyki"
                                                  • Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 20.08.03, 20:05
                                                    Rumcajsa wcięło, ty na zasłużony urlop, życzę duzo słońca i PCHAJ SIĘ BLISKO
                                                    POD SAMIUŚKIE TATRY. Piękny jest też KRAS SŁOVENSKA, jak juz tam będziesz
                                                    warto zahaczyć. Hej!!!
                                                  • hanys_hans Re: Co jest grane? 20.08.03, 21:56

> Rumcajsa wcięło, ty na zasłużony urlop, życzę duzo słońca i PCHAJ SIĘ
                                                    BLISKO
                                                    > POD SAMIUŚKIE TATRY. Piękny jest też KRAS SŁOVENSKA, jak juz tam będziesz
                                                    > warto zahaczyć. Hej!!!

Co tam je fajnego w tym KRAS SŁOVENSKA? AutoRoute pokazuje mi jakigos´ jelynia.
                                                    Mozno czekajoom tam na takich jelyni jak jo!
                                                    Mysla ze pojada we te Niske Tatry. Co bys padaua na tyn koont?

www.tatry.info/zakwaterowanie/hotele/grand/
                                                  • Gość: ciupazka Re: Nizke Tatry ... IP: *.it-net.pl 20.08.03, 23:54
                                                    Mozesz jechać od ok. 1200 m do 1950m wysokie, b. piekne, z Popradu na Bysrą(
                                                    Spisske Bystre) albo w kierunku na Slovensky Raj-Spisska Nova Ves- zacząć od
                                                    tych (niższe), potem Nizke Tatry, a potem kierować się po rozchodzeniu ,na
                                                    Wysoke Tatry - kierować się na Podbanske-Strbske Pleso - Wysne Hagy - Nova
                                                    Polianka - Tatranska Polianka - Stary Smokovec - Tatranska Lesna - Tatranska
                                                    Lomnica - Tatranske Matlarie - Tatranska Kotlina Żdiar - Podspady - Javorina -
                                                    Lysa Polana (przejście graniczne do Polski) - Głodówka ( najpiękniejsza
                                                    panorama Tatr) - Bukowina Tatrzańska( tu po drodze to, co polecałam) - Poronin -
                                                    ZAKOPANE bądź kierunek KRAKÓW.
                                                    Może być, tam spoko, nie powinno być problemów z noclegami o tej porze. Hej!
                                                    To na ile jedziesz?
                                                  • Gość: Ciupazka Re: Nizke Tatry ... IP: *.it-net.pl 21.08.03, 00:13
                                                    P.S. Dopiero teraz zajrzałam do linka. Byłam tam, bardzo dobrze..Pod ten
                                                    adres jedziesz tak samo , jak do hotelu JASNA tzn Demanova - Demanovską Doliną
                                                    To od strony JASNEJ a wjazd Demanowską Doliną . Dam ci adres: (privat)
                                                    OKOLICANYOVA LUBICA tel;421-849-759146 Miejscowość: Pavcina Lechota 151,
                                                    Liptovsky Mikulas -03101 /Slovakia/.
                                                    Wynajmują b. przyzwoite kwatery 200-250 ks/doba z kuchnią ,lodowką ,
                                                    łazienką, zamknięte ogrodzenie i od nich 5-6 km do tego twojego Hotelu Jasna.
                                                    z olbrzymim parkingiem i na Chopok można podjechać, samochód zostawić i po
                                                    górach chodzić. A można również od Bystrej z drugiej strony. W hotelu noclegi
                                                    były pon 600 ks(drogie). Ja nie korzystam z hoteli, bo za drogie, a jak
                                                    jeździsz cały dzień na nartach, to wole cichą kwaterę na wsi. Hej!
                                                  • hanys_hans Re: Nizke Tatry ... 21.08.03, 08:09
                                                    Gość portalu: ciupazka napisał(a):

> To na ile jedziesz?

Na tydziyn´, w pioontek poczoontek
                                                  • Gość: Ciupazka Re: Nizke Tatry ... IP: *.it-net.pl 21.08.03, 08:42
                                                    A potem? Nasze Tatry?
                                                  • hanys_hans Re: Nizke Tatry ... 21.08.03, 09:25

> A potem? Nasze Tatry?

To wszysko zalezy uod mojyj pszewodniczki.
                                                  • Gość: Ciupazka Re: Naskie Tatry IP: *.it-net.pl 21.08.03, 09:40
                                                    Jo myśle, ze po piyrse i przede wszystkim od ...pogody.. Nie wiada, jak w tak
                                                    krótkim casie wom sie udo...ftoz wie? A bachory bierecie ze sobom? Cy tak sam
                                                    na sam? Hale, jak by było ładnie, to warto w naskie Tatry zajrzeć też. Jeżeli
                                                    potrzebujecie przewodnika, no problem, jedna z sióstr jest etatowym
                                                    przewodnikiem tatrzańskim, nawet chyba troche zna j.n.. to na miejscu można
                                                    załatwić u "matuski". Ja mam urlop do 31 sierpnia, ake musze odebrać wnuki z
                                                    obozu 23 sierpnia i nimi sie zająć do 8 wrzesnia. Może, a moze z nimi
                                                    wyskoczę..? Nie wiewm...może.
                                                  • Gość: Rumcajs Co jest grane??? IP: 80.72.65.* 09.10.03, 23:15
                                                    Spicie juz? Mialy byc papryki... ;o(((
                                                  • Gość: Ciupazka Re: Co jest grane??? IP: *.it-net.pl 09.10.03, 23:24
                                                    Papryka gotowa, nalewka też, kompot w winogron nalałam, a was nie ma!JUż
                                                    zajadam obiadokolację. Że co? Że poźno? Rumcajs gra! Panowie do raportu!Hej!
                                                    Zdrowia dla wszystkich Forumiczów odwiedzających to Forum oraz serdeczne
                                                    podziękowanie od żałosnej Ciupazki, hehe.
                                                  • Gość: Rumcajs Re: Co jest grane??? IP: 80.72.65.* 09.10.03, 23:33
                                                    Ja sie juz dzis dosc nagralem - w poniedzialek koncert, a jutro kolejny ciezki
                                                    dzien. Jeszcze nie spie - mam kompa na nocke i nadrabiam zaleglosci. Czuje
                                                    paprykowe zapaszki - dodajesz troszke czosnku? ;o)))
                                                  • Gość: Ciupazka Re: Co jest grane??? IP: *.it-net.pl 10.10.03, 00:01
                                                    Cebulkę, albo ciut, ciut czosnku, dobre...szkoda, ze przez net nie można
                                                    pojeść, hehe. A wiesz ile papryki w tym roku posadziłam? 50 krzaczkow papryki
                                                    pomidorowej. No i klęska urodzaju, w zyciu tyle nie miałam, nie możemy
                                                    skończyć jeść pod różnymi postaciami.Hej! Zaczyna mi sie zieeewać. Czas na
                                                    odpoczynek.Hej! Panowie chyba śpią. Ostatnie wiadomości odnośnie nagrody
                                                    Nobla każą domniewywać, że Nasz Papież rzeczywiście ją dostanie , daj Boże!
                                                  • Gość: Rumcajs Re: Co jest grane??? IP: 80.72.65.* 10.10.03, 00:06
                                                    Przesle Ci pare przepisow na przystawki z papryki ale dopiero po
                                                    poniedzialku. ;o)))
                                                  • Gość: Rumcajs wkurzony Re: Co jest grane??? IP: 80.72.65.* 14.10.03, 18:27
                                                    Czy macie dzis problemy z wejsciem na fora? Bo ja "zabieram zabawki i ide do
                                                    domu"! A Ciupazka ma dzis swieto.... Buuuuuu ;o(((((((((((((((((
                                                  • wedrowiec2 Re: Co jest grane??? 14.10.03, 18:31
                                                    Nie płacz Rumcajs; mój inetrnet od kilku dni działa jakby miał czkawkę, ale je
                                                    znoszę to cierpliwie. Do czasu :))) Na innym wątku przesłałam Ci w podzięce
                                                    nutki
                                                  • hanys_hans Re: Co jest grane??? 14.10.03, 18:49
                                                    Gość portalu: Rumcajs wkurzony napisał(a):

> Czy macie dzis problemy z wejsciem na fora? Bo ja "zabieram zabawki i ide do
                                                    > domu"! A Ciupazka ma dzis swieto.... Buuuuuu ;o(((((((((((((((((

Szwager tysz!
                                                  • Gość: Ciupazka Re: Co jest grane??? IP: *.ar.lublin.pl 14.10.03, 19:30
                                                    Szwager tysz? Hanysie, ciekawe... Nic o tym nie wiym? A jo akurat "świętuję"
                                                    z młodzieżą, hehe i w przerwie dokazuję w necie. To i Wędrowiec 2 swiętuje, co?
                                                    Pozdr.Hej!
                                                  • hanys_hans Re: Co jest grane??? 14.10.03, 20:26

> Szwager tysz? Hanysie, ciekawe... Nic o tym nie wiym? A jo
                                                    akurat "świętuję"
                                                    > z młodzieżą, hehe i w przerwie dokazuję w necie. To i Wędrowiec 2 swiętuje,
                                                    co
                                                    > ?
                                                    > Pozdr.Hej!

Gość portalu: Rumcajs wkurzony napisał(a):

> Czy macie dzis problemy z wejsciem na fora? Bo ja "zabieram zabawki i ide do
                                                    > domu"! A Ciupazka ma dzis swieto.... Buuuuuu ;o(((((((((((((((((

Szwager tysz!

Jo szkryflou ze "Szwager tysz!" mo "dzis problemy z wejsciem na fora?" bo go
                                                    nima! A s´wiynto to tyn pieroon mo kozdy dzin´! U niego to je "Jeden Tag
                                                    Gegurtstag" Noo a czego i kogo uczy to tojlepi niych sie uoon sam soom
                                                    wypowiy!

pyrsk_hanys_hans
                                                  • Gość: Szwager Re: Co jest grane??? IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.03, 20:48
                                                    No mom w doma jednego bajtla, kerego musza jeszcze pora "gupot" nauczyc.

Ciynzke je zycie belfra, uhhh.....
                                                  • ciupazka Re: Co jest grane??? 14.10.04, 03:42
                                                    A w co gro teroz roomtsays, fto wie? Zaniemog, cy jako? Co jest roomtsays
                                                    grane? Teroz my sie spytomy Tobie?
                                                    Telo,Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka