Gość: Rumcajs IP: 80.72.65.* 29.06.03, 22:41 Na "Hamerniku" pojawil sie nowy post i nie mozna go odczytac? Juz nie wspominam o wejsciu na GW... Czy ktos mi to wyjasni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uiuiuiu Re: Co jest grane? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:00 jakoś wszedłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 29.06.03, 23:13 Ile mnie to kosztowalo... Gdyby moj operator wiedzial ile kalumni wysypalo sie na jego glowe? A wam pewnie by zwiedly uszy! Coz, nec Hercules contra plures!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: Co jest grane? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:22 Gość portalu: Rumcajs napisał: > Ile mnie to kosztowalo... Gdyby moj operator wiedzial ile kalumni wysypalo sie na jego glowe? A wam pewnie by zwiedly uszy! Coz, nec Hercules contra plures!;) ===== OOOOOO, zaskakujesz mnie, Rumcajs..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 29.06.03, 23:44 I dalej cos jest nie tak! Na "Hamerniku" sa zasygnalizowane posty - z godz.21.56 i 23.36 a w sumie ich NIE MA, wszystko konczy sie na poscie uiuiuiu z godz. 18 z minutami. Czyzby byly niecenzuralne? Nasz Admin okazal sie cierpliwym facetem/ka - do tej pory... Nie wierze, zeby ktos mial szlaban na FZ, moze ja? Tez mi sie nie chce wierzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: Co jest grane? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:47 Pewnie masz kłopoty z transmisją. Bez obaw - niczego niecenzuralnego tak nie ma. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 29.06.03, 23:52 Poprostu nadal mi wymyśla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: Co jest grane? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:55 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Poprostu nadal mi wymyśla. ====== Jaaaaaaaaaaaaa? a w którym miejscu? Masz już kompleksy na moim punkcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pięknie Re: Co jest grane? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 00:01 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Poprostu nadal mi wymyśla. ====== Po prostu, pani profesorko. Po prostu. Prosze to napisać na jutro 100 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Żeby nie było wątpliwości IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 00:08 To ja napisałem. Ukłony. ========= Gość portalu: pięknie napisał(a): > Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > > > Poprostu nadal mi wymyśla. > ====== > Po prostu, pani profesorko. Po prostu. Prosze to napisać na jutro 100 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 29.06.03, 23:56 Ja wcale sie nie przejmuje! Na Hamerniku ostatni post jest Twoj z godz.18.08/29.06 - a menu watkow pokazuje 23.36... Zreszta bez "miesa" nigdy sie nie obejdzie (acha! ten organ sie pisze przez "ch"), a my i tak jestesmy przerazajaco pelni kultury! Od stycznia sledze rozne fora, co tam sie nieraz dzialo? Tutaj to jak u Pana Boga za piecem! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Organ IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:59 Gość portalu: Rumcajs napisał: > (acha! ten organ sie pisze przez "ch"), ===== wiem, ale nasza szanowna koleżanka - napisała, że "brakuje mi z przodu JEDNEJ literki" hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Organ IP: 80.72.65.* 30.06.03, 00:03 To moj post i moje slowa! Widocznie cos "przeskrobales", ale wtedy jako mlody internauta za bardzo afektowalem sie roznymi wypowiedziami i widocznie za bardzo mnie ponioslo! Sorki! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: No co Ty IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 00:07 Spokojnie. Nie ma problemu. Zwłaszcza, że byłem ciekawy, czy kogoś będzie stać na to, żeby się nie poddać prostemu skojarzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Co jest grane? IP: 80.72.65.* 06.07.03, 19:16 Znow nie moge odczytywac postow!!! Admin! Zrob cos, albo mi wyjasnij! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 06.07.03, 19:21 Dla wyjasnienia: na "Bajecznym swiecie" czytam tylko 18 postow - ostatni z 5.07.godz.18.38. Wkurza mnie to! Czy i u was tak jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 06.07.03, 19:54 Bo moje posty som wceśniej, teroz jest ich 19 na tym wątku. I co dalyj mos kłopot?Hej. Pozdr. Kaś sie podziywoł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 06.07.03, 20:03 Witoj Ciupazko! U mnie na "Bajecznym..." tez jest 19, ale tylko na stronie z tytulami watkow; jak otworze watek dalej jest 18 szt., a gdzie 19? A widzialem w ciagu dnia, ze od wczoraj watek sie rozrasta. Co tu jest grane? U mnie? Na serwerze? Nie mam pojecia i najgorsze, ze nikt nie moze mi tego wytlumaczyc. Bede za godzinke-poltorej! Pogadamy? Podrzuce tez cos Szwagrowi! Dzieki, ze mu napisalas o planetnikach - ja niestety w moich zrodlach znalazlem 1-2 zdania w formie "encyklopedycznej"!;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 09.07.03, 18:43 Syćkich wymietło, cy co? To mnie tyz ni ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 09.07.03, 18:59 Ja jestem! To malo?;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 09.07.03, 21:03 Po malej przerwie jestem spowrotem, daj znac i badz cierpliwa, to pogadamy! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 10.07.03, 21:37 Jest tu kto? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 10.07.03, 21:55 No hej! Jak minął dzionek, he? Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: Co jest grane? 10.07.03, 21:55 Gość portalu: Rumcajs napisał(a): > Jest tu kto? ;o))) =============== Jestem. Czuwam. Czekam na wiadomość od uiuiuiu. Miał się odezwać. A milczy. Albo się dobrze bawi, albo go zaklinowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 10.07.03, 21:57 To juz jest nas trójka, hehe.Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: Co jest grane? 10.07.03, 21:58 w co sie można bawić w "trójkę"? Tylko nie trójkąt. Żona nie pozwala..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 10.07.03, 22:04 To zaproś żonę też do zabawy, może być fajnie! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 10.07.03, 22:11 Czesc Wam! Uiuiuiu moze sie i zaklinowal, bo ostatnio czekala na niego brunetka, a moze blefowaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 10.07.03, 22:16 Bary to ma niezłe do zaklinowania, wszystko możliwe...-))) Cześć Rumcajs!, Ka sie podziywosi i ka gonis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 10.07.03, 22:34 Jestem, jestem - zaczytalem sie troche w Krakowie... Bylem dzis w gorkach odpoczac od gwaru miasta. Bylo fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 11.07.03, 00:15 A ja odwaliłam robote i myśle, ka by tu pojechać, moze znów wybierem sie w swoje strony, niedługo tam "odpust" , lato poroniańskie, zaś zjazd rodzinny, kto wie, kto wie, do tego Anny, Marii, parę imienniczek mozno by było oblecieć po dziedzinach, a jakby była pogoda, to i w Taterki cłek by sie przelecioł, ech... marzy mi sie, a moze wymarzy? Ftoz wiy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 11.07.03, 00:21 Jedz! Ty clek slebodny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 11.07.03, 08:50 Nei, kieby, tak te, co jadom trasom W-wa, Poznań, pomyślały, a obróciyły sie po drodze jesce po mnie. to moze byk i durkła. Nei uwidzimy...Fajnie by był tam sie nonść, ba jako. Hej! Mos urlop, to uciykoj z chałupy Rumcajsie, a jak jesce mos blisko góry, to ino pozozdrościć. Pozdr.Telo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs samotny Re: Co jest grane? IP: 80.72.65.* 17.08.03, 00:51 Ale wymiotlo wszystkich, jak nigdy cisza, pustki, nie ma do kogo geby otworzyc. Czyzby jakies kataklizmy was zmogly, romantyczna noc w gorach albo moda amerykanska - nie ma pradu? ;o(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Co jest grane? 17.08.03, 07:35 Gość portalu: Rumcajs samotny napisał(a): > Ale wymiotlo wszystkich, jak nigdy cisza, pustki, nie ma do kogo geby otworzyc. > > Czyzby jakies kataklizmy was zmogly, romantyczna noc w gorach albo moda > amerykanska - nie ma pradu? ;o(((((((( Nie wszystkich wymiotło - jestem tu i ówdzie cały czas - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Co jest grane? 17.08.03, 08:05 Gość portalu: Rumcajs samotny napisał(a): > Ale wymiotlo wszystkich, jak nigdy cisza, pustki, nie ma do kogo geby otworzyc. > > Czyzby jakies kataklizmy was zmogly, romantyczna noc w gorach albo moda > amerykanska - nie ma pradu? ;o(((((((( Noo, bo dostali my take nowe nuty i niy wiymy jak to teroski dali grac´!? www.muzeum-kaszubskie.gda.pl/g/nuty3.gif pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 17.08.03, 12:13 Piykne do cudu....kieby mi fto jesce te nutki zagroł... pewnie na Kaszubach tak!Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Co jest grane? IP: *.it-net.pl 20.08.03, 20:05 Rumcajsa wcięło, ty na zasłużony urlop, życzę duzo słońca i PCHAJ SIĘ BLISKO POD SAMIUŚKIE TATRY. Piękny jest też KRAS SŁOVENSKA, jak juz tam będziesz warto zahaczyć. Hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Co jest grane? 20.08.03, 21:56 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Rumcajsa wcięło, ty na zasłużony urlop, życzę duzo słońca i PCHAJ SIĘ BLISKO > POD SAMIUŚKIE TATRY. Piękny jest też KRAS SŁOVENSKA, jak juz tam będziesz > warto zahaczyć. Hej!!! Co tam je fajnego w tym KRAS SŁOVENSKA? AutoRoute pokazuje mi jakigos´ jelynia. Mozno czekajoom tam na takich jelyni jak jo! Mysla ze pojada we te Niske Tatry. Co bys padaua na tyn koont? www.tatry.info/zakwaterowanie/hotele/grand/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Nizke Tatry ... IP: *.it-net.pl 20.08.03, 23:54 Mozesz jechać od ok. 1200 m do 1950m wysokie, b. piekne, z Popradu na Bysrą( Spisske Bystre) albo w kierunku na Slovensky Raj-Spisska Nova Ves- zacząć od tych (niższe), potem Nizke Tatry, a potem kierować się po rozchodzeniu ,na Wysoke Tatry - kierować się na Podbanske-Strbske Pleso - Wysne Hagy - Nova Polianka - Tatranska Polianka - Stary Smokovec - Tatranska Lesna - Tatranska Lomnica - Tatranske Matlarie - Tatranska Kotlina Żdiar - Podspady - Javorina - Lysa Polana (przejście graniczne do Polski) - Głodówka ( najpiękniejsza panorama Tatr) - Bukowina Tatrzańska( tu po drodze to, co polecałam) - Poronin - ZAKOPANE bądź kierunek KRAKÓW. Może być, tam spoko, nie powinno być problemów z noclegami o tej porze. Hej! To na ile jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Nizke Tatry ... IP: *.it-net.pl 21.08.03, 00:13 P.S. Dopiero teraz zajrzałam do linka. Byłam tam, bardzo dobrze..Pod ten adres jedziesz tak samo , jak do hotelu JASNA tzn Demanova - Demanovską Doliną To od strony JASNEJ a wjazd Demanowską Doliną . Dam ci adres: (privat) OKOLICANYOVA LUBICA tel;421-849-759146 Miejscowość: Pavcina Lechota 151, Liptovsky Mikulas -03101 /Slovakia/. Wynajmują b. przyzwoite kwatery 200-250 ks/doba z kuchnią ,lodowką , łazienką, zamknięte ogrodzenie i od nich 5-6 km do tego twojego Hotelu Jasna. z olbrzymim parkingiem i na Chopok można podjechać, samochód zostawić i po górach chodzić. A można również od Bystrej z drugiej strony. W hotelu noclegi były pon 600 ks(drogie). Ja nie korzystam z hoteli, bo za drogie, a jak jeździsz cały dzień na nartach, to wole cichą kwaterę na wsi. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Nizke Tatry ... 21.08.03, 08:09 Gość portalu: ciupazka napisał(a): > To na ile jedziesz? Na tydziyn´, w pioontek poczoontek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Nizke Tatry ... IP: *.it-net.pl 21.08.03, 08:42 A potem? Nasze Tatry? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Nizke Tatry ... 21.08.03, 09:25 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > A potem? Nasze Tatry? To wszysko zalezy uod mojyj pszewodniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Naskie Tatry IP: *.it-net.pl 21.08.03, 09:40 Jo myśle, ze po piyrse i przede wszystkim od ...pogody.. Nie wiada, jak w tak krótkim casie wom sie udo...ftoz wie? A bachory bierecie ze sobom? Cy tak sam na sam? Hale, jak by było ładnie, to warto w naskie Tatry zajrzeć też. Jeżeli potrzebujecie przewodnika, no problem, jedna z sióstr jest etatowym przewodnikiem tatrzańskim, nawet chyba troche zna j.n.. to na miejscu można załatwić u "matuski". Ja mam urlop do 31 sierpnia, ake musze odebrać wnuki z obozu 23 sierpnia i nimi sie zająć do 8 wrzesnia. Może, a moze z nimi wyskoczę..? Nie wiewm...może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Co jest grane??? IP: 80.72.65.* 09.10.03, 23:15 Spicie juz? Mialy byc papryki... ;o((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Co jest grane??? IP: *.it-net.pl 09.10.03, 23:24 Papryka gotowa, nalewka też, kompot w winogron nalałam, a was nie ma!JUż zajadam obiadokolację. Że co? Że poźno? Rumcajs gra! Panowie do raportu!Hej! Zdrowia dla wszystkich Forumiczów odwiedzających to Forum oraz serdeczne podziękowanie od żałosnej Ciupazki, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Co jest grane??? IP: 80.72.65.* 09.10.03, 23:33 Ja sie juz dzis dosc nagralem - w poniedzialek koncert, a jutro kolejny ciezki dzien. Jeszcze nie spie - mam kompa na nocke i nadrabiam zaleglosci. Czuje paprykowe zapaszki - dodajesz troszke czosnku? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Co jest grane??? IP: *.it-net.pl 10.10.03, 00:01 Cebulkę, albo ciut, ciut czosnku, dobre...szkoda, ze przez net nie można pojeść, hehe. A wiesz ile papryki w tym roku posadziłam? 50 krzaczkow papryki pomidorowej. No i klęska urodzaju, w zyciu tyle nie miałam, nie możemy skończyć jeść pod różnymi postaciami.Hej! Zaczyna mi sie zieeewać. Czas na odpoczynek.Hej! Panowie chyba śpią. Ostatnie wiadomości odnośnie nagrody Nobla każą domniewywać, że Nasz Papież rzeczywiście ją dostanie , daj Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Co jest grane??? IP: 80.72.65.* 10.10.03, 00:06 Przesle Ci pare przepisow na przystawki z papryki ale dopiero po poniedzialku. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs wkurzony Re: Co jest grane??? IP: 80.72.65.* 14.10.03, 18:27 Czy macie dzis problemy z wejsciem na fora? Bo ja "zabieram zabawki i ide do domu"! A Ciupazka ma dzis swieto.... Buuuuuu ;o((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Co jest grane??? 14.10.03, 18:31 Nie płacz Rumcajs; mój inetrnet od kilku dni działa jakby miał czkawkę, ale je znoszę to cierpliwie. Do czasu :))) Na innym wątku przesłałam Ci w podzięce nutki Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Co jest grane??? 14.10.03, 18:49 Gość portalu: Rumcajs wkurzony napisał(a): > Czy macie dzis problemy z wejsciem na fora? Bo ja "zabieram zabawki i ide do > domu"! A Ciupazka ma dzis swieto.... Buuuuuu ;o((((((((((((((((( Szwager tysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Co jest grane??? IP: *.ar.lublin.pl 14.10.03, 19:30 Szwager tysz? Hanysie, ciekawe... Nic o tym nie wiym? A jo akurat "świętuję" z młodzieżą, hehe i w przerwie dokazuję w necie. To i Wędrowiec 2 swiętuje, co? Pozdr.Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Co jest grane??? 14.10.03, 20:26 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Szwager tysz? Hanysie, ciekawe... Nic o tym nie wiym? A jo akurat "świętuję" > z młodzieżą, hehe i w przerwie dokazuję w necie. To i Wędrowiec 2 swiętuje, co > ? > Pozdr.Hej! Gość portalu: Rumcajs wkurzony napisał(a): > Czy macie dzis problemy z wejsciem na fora? Bo ja "zabieram zabawki i ide do > domu"! A Ciupazka ma dzis swieto.... Buuuuuu ;o((((((((((((((((( Szwager tysz! Jo szkryflou ze "Szwager tysz!" mo "dzis problemy z wejsciem na fora?" bo go nima! A s´wiynto to tyn pieroon mo kozdy dzin´! U niego to je "Jeden Tag Gegurtstag" Noo a czego i kogo uczy to tojlepi niych sie uoon sam soom wypowiy! pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Co jest grane??? IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.03, 20:48 No mom w doma jednego bajtla, kerego musza jeszcze pora "gupot" nauczyc. Ciynzke je zycie belfra, uhhh..... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Co jest grane??? 14.10.04, 03:42 A w co gro teroz roomtsays, fto wie? Zaniemog, cy jako? Co jest roomtsays grane? Teroz my sie spytomy Tobie? Telo,Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś