ciupazka 24.10.07, 17:24 Billy przestań w takim kontekście stawiać sprawę eutanazji, Twój post do usunięcia, jak tak mozna... O eutanazji już tu sporo wypowiedzi było, ale nie w takim tonie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=9001588&a=9001588 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: .....Eutanazja c.d. 24.10.07, 17:48 napisałem tak ze ta eut.to tak jakoś dla dobra ludzkości. tak zeby wykluczyć geny które w ciągu kilku pokoleń mogłyby doprowadzic do nieodwracalnych zmian w funkcjonaowaniu cywilizacji.na pewno negatywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: .....Eutanazja c.d. 24.10.07, 17:56 Na N.Rokitę -6367 głossów. Jan głosował w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: .....Eutanazja c.d. 24.10.07, 18:17 Eutanazji trzeba podać ordyncję wyborczą a nie ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: .....Eutanazja c.d. 24.10.07, 18:22 bez względu na ordynację-ci ludkowie będą isnieć. i przekazywać MĄDROŚĆ następnym pokolenio. potrafię zrozumieć ludków głosujących na upiorne dwojaczki, ale głos na tę krzykliwą babe nie miesci się w moich kategoriach myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: .....Eutanazja c.d. 24.10.07, 18:25 A mieści Ci sie w głowicce mieć takom babe, bo swojom narzykos, hehe...Mnie sie nie mieści co inksego, cemu jom i po co Kaczyński wzion ku sobie, na zagłade PiS-owi i wstyd nom syćkim babom, cy jako? Tego nie pojmuje, nic a nic...Ślyptok tutok i telo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: .....Eutanazja c.d. IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.07, 18:24 Ciuapzko przestań już! Czy naprawdę nie stać Cię na odrobinę klasy, ambicji, honoru? Czy musisz we wszystkim naśladować swoich idoli? Popatrz,nawet Roman potrafił się zachować jak mężczyzna. Powiedział, że jak przegra to odejdzie, a więc odchodzi. Jaki był to był, ale szanuje swoje słowo. Przegraliście, ale czy musicie jeszcze tak się teraz ośmieszać? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: .....Eutanazja c.d. 24.10.07, 18:48 Drugi mądry! Wyciąć w pień, a kto eutanazje Wam zrobi??? Lasują sie się mózgowia bez eutanazji, porajowi też??? www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=65196 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re:.Eutanazja i "Dignitas" IP: *.it-net.pl 21.11.07, 12:44 "Dignitas" to organizacja pomagająca popełnić samobojstwo, w Szwajcarii i podobno fce ozsyrzyć swojom działalność na Polske? Ciekawość cy mo juz upatrzonyk osobnikow, ftorym tótó zaproponuje, ciekawość. Kie posłuchałaj tyk "gwiozdy filozoficznyj" z LiD podobno, pani profesor Szenyszyn, to tak se myśle , ze trza sie jyj spytać, cy sama by sie na ochotnika nie zgłosiyła. Nifto jom tyz do zycio nie zmuso, a juz do plecenia we świat trzy po trzy, ani telo. Wg mnie, tyn szlachetny Ludwik Minelli powiniyn tyz sie som poddać dobryj śmierzci, nifto go nie bee załowoł. Bo takie propozycje ludzie psychicznie zdrowi by nie wymyśleli. A pon Niesiołowski chyba som sie tyz wyobraziył, co na tyn przykłod mogom ś nim zrobić, ze godoł tym razym do rzecy, he? Dość pedzieć, ze słuchajęcy tyj dyskusji skóra na mnie ściyrpła i o mało sama nie umarłak, ba spać ni mogłak. Juz teroz wiem, cemu morfi po nocak nie śpi, boji sie, ze Mu pomogom, cy jako, hehe... No wiycie, wiycie, ludziom naprowde brakuje roboty, nei kasy...Cel uświęco środki. Syćka przy okazji zarobiom , ksiądz plebon i gróborz, stolorz, i krematoria.. sklepiki z ubraniami dlo pomarłyk. Jenters sie bee krecił. Cy tyn Ludwik Minelli to nie ZYD casami??? Wie fto? Odpowiedz Link Zgłoś