Dodaj do ulubionych

hej góry moje góry....

IP: 213.241.45.* 25.07.03, 14:45
i piękne doliny..........
już za 2 tygodnie o tej porze będę w Zakopanem :)))
mam bilety, mam nocleg z fajnym żarciem a przedemną CAŁE TATRY !!!!!
żeby mi jeszcze chociaż trochę kondycja dopisała to se na nie wlezę
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciupazka Re: hej góry moje góry.... IP: *.it-net.pl 25.07.03, 19:34
      NAJWYŻSZY CZAS ROBIĆ KONDYCJĘ zanim wyjedziesz u siebie! Nie zartuję.
      Telo.Pozdr.
    • sledzik4 Re: hej góry moje góry.... 25.07.03, 22:41
      Gość portalu: Basia napisał(a):

> i piękne doliny..........
      > już za 2 tygodnie o tej porze będę w Zakopanem :)))
      > mam bilety, mam nocleg z fajnym żarciem a przedemną CAŁE TATRY !!!!!
      > żeby mi jeszcze chociaż trochę kondycja dopisała to se na nie wlezę
      > Pozdr.

Jak Ci zazdroszczę - tydzień minął jak wróciłem a już mi tęskno za Tatrami.
      Rok czekania - czy wytrzymam? Żona coś "przebąkuje" o długim łykendzie....!?
      Dobrej pogody życzę. pzdr sledzik4
      • Gość: Rumcajs Re: hej góry moje góry....i sledzik IP: 80.72.65.* 25.07.03, 22:44
        Masz watek ode mnie. Nie skapowalem sie, zes juz w domowych pieleszach... A Ty
        wiesz, ze rybki lubia plywac?
        • sledzik4 Re: hej góry moje góry....i sledzik 25.07.03, 23:02
          Gość portalu: Rumcajs napisał(a):

> Masz watek ode mnie. Nie skapowalem sie, zes juz w domowych pieleszach... A
          Ty
          > wiesz, ze rybki lubia plywac?

Wiem, ale ja od ponad dwóch lat nie "pływam". Pozdrawiam Cię - sledzik4
          • Gość: Rumcajs Re: hej góry moje góry....i sledzik IP: 80.72.65.* 25.07.03, 23:05
            Nie szkodzi! Ale widze, ze masz chec "poplywac" miedzy tatrzanskimi szczytami i
            dolinami. Czuje, ze bardzo Ci sie tam podobalo, skoro myslisz o nastepnej
            wizycie... Pozdrawiam!
            • Gość: turyści Re: hej góry moje - DNI GÓR - IP: *.it-net.pl 27.09.03, 12:37
              Pod Giewontem

Dni Gór
              Od wczoraj do niedzieli trwają obchody Dni Gór Polskiego Towarzystwa
              Tatrzańskiego - oficjalne otwarcie przewidziano na godz. 10 w sobotę w salach
              Dyrekcji Tatrzańskiego Parku Narodowego w Zakopanem.

Można będzie posłuchać prelekcji, m.in. dr. Jerzego Roszkowskiego o
              działalności Towarzystwa Tatrzańskiego, odbędzie się aukcja fotogramów
              tatrzańskich na rzecz zakopiańskiego szpitala, będzie kiermasz sprzętu
              turystycznego i książek, stoisko filatelistyczne, degustacja wyrobów kuchni
              góralskiej i wiele innych atrakcji. (BW)

• Gość: Rumcajs Re: hej góry moje - jesienny redyk IP: 80.72.65.* 27.09.03, 22:16
                Redyk w Polanach

Tradycyjny jesienny redyk zaplanowano na niedzielę, 28 września. Odbędzie się
                on w rejonie Domu Ludowego w Kościelisku. Redyk przejdzie o godzinie 15. z
                Białego Potoku na Chotarz, gdzie wystąpi zespół "Polaniorze". W razie niepogody
                przedstawienie odbędzie się w Domu Ludowym. O godz. 15. w "Ludówce" otwarta
                zostanie wystawa "Na holi, na holi... O 15.30 odbędzie się osod na placu
                przed "Ludówką", a o 18. - zabawa przy góralskiej muzyce
                TP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka