Gość: bogdan IP: *.ipt.aol.com 25.11.07, 18:01 Witam , Czy możecie polecić kogoś kto opiekuje się apartamentami dla właścicieli pod ich nieobecność. Chodzi o obsługę gości , sprzątanie itp. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: Opiekun apartamentów ? 25.11.07, 18:05 A ile ich masz??? Może sie przeniosę, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Opiekun apartamentów ? 25.11.07, 18:20 też moge.ale jeden apatrrament dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Opiekun apartamentów ? 25.11.07, 18:29 Drugi dla mnie i jedziemy billy, hale jesce trza nom bedzie zapłacić... ni ma nic za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Opiekun apartamentów ? IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.07, 18:37 No dobra, Ciupazka będzie sprzątać, Billy prace młotkowo-naprawcze, a ja będę nadzorować i koordynować;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Opiekun apartamentów ? 25.11.07, 18:50 A kto będzie nom warzył? Patrzcie, patrzcie i poraj sie załapał...Teraz bogdan będzie się mocno zastanawiał kogo zatrudnić. Mnie gnębi, czy on ma tyle apartamentów dla nas? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Opiekun apartamentów ? 25.11.07, 18:52 chyba zrozumiałe ze zatrudni całą ekipe. co do michy-nie wiem w której knajpie ma zamówic wyżerke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Opiekun apartamentów ? IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.07, 19:01 Najlepiej w "Górskim Pstrągu", smacznie, dużo i ceny też do przełknięcia. Ewentualnie od cazsu do czasu ja mogę jakiś bigos albo golonkę uważyć, a Ciupazka też kucharka zawołana więc z głodu nie pomrzemy;) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Opiekun apartamentów ? 25.11.07, 19:11 na tanim mi ie zależy skoro to bogdan ma finansować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Opiekun apartamentów ? IP: *.ipt.aol.com 25.11.07, 19:39 no prosze , godzina i tyle bredni. Jedyne forum z ktorego nic sie czlowiek ciekawego nie dowie.... a szkoda moze ktos by chcial zarobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Opiekun apartamentów ? IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.07, 19:43 Jak ktoś chce zarobić to idzie na forum praca;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Opiekun apartamentów ? IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.07, 19:52 Acha, jeszcze jedno Bogdan. Niech Cię nie zrażają nasze wymagania. Możemy negocjować. W końcu my troje dobrze się znamy i lubimy, więc możemy ewentualnie mieszkać razem w jednym apartamencie. Co do wyżywienia i pensji może być gorzej ale też się jakoś dogadamy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Opiekun apartamentów ? 25.11.07, 20:06 no i tazka niewdzięczność. juz wsystko było prawie dograne a bogdan pisze ze bzdury. coraz mniej chce sie pomagac ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Opiekun apartamentów ? 25.11.07, 20:14 A może tak na miany? Ja miesiąc, Wy po miesiącu? No i Bogdan miesiąc? A tak po prowdzie, to ludziska sami tam szukaja na sezon do roboty ludzi. Ratuje ich na czarno Ukraina, no a teraz strefa Schengen przed swiętami i co muszą mieć wizy i będzie cyrk! Bogdan pilnuj sam interesu! A może w Anglii reflektują na prace w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś