Dodaj do ulubionych

powrót Józka ;))

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.08, 22:29
Jeny widziałam Józka w telewizorni normalnie, ale widzialam;)) Po
tylu miesiącach tęsknoty ujrzałam..no jakby nowe życie we mnie
wstapnęło...takom sceśliwo na ten Nowy Rok hej;))
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: powrót Józka ;)) 07.01.08, 22:46
      A ftorynze tyn Jozek byl, ha? Cyzby Kuras?
      To juz mu i diabli przepustke dali coby se przypomniol kielo krziwdy
      ludziom narobil, coby wiedziol za co w piekle siedzi?
      • Gość: poraj Re: powrót Józka ;)) IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.08, 23:10
        Pewnie przy okazji tej lawiniy w Zachodnich Twojego Józka pokazali w telewizorze?
        • Gość: scęsliwo Re: powrót Józka ;)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.08, 06:52
          Nooooo....z tyj okrutnej okazji niescęście takowe a u mnie tako
          wielko radość, że wow...hej;))
      • Gość: scęśliwo Re: powrót Józka ;)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.08, 06:51
        Toteż un to nie był dyć w piekle nie siedzioł a Ty zamiast cieszyc
        sie moja radościa takie okrutne rzeczy wypisujes hej ;))
        • billy.the.kid Re: powrót Józka ;)) 09.01.08, 10:02
          no-zobaczyłas go w tv. ale z kutingu jak na razie nici.
          • Gość: scęśliwo Re: powrót Józka ;)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.08, 11:51
            no ja myslę bo chyba przez tv to raczy się nie da a zresztą tylko
            kuting wam w głowie....eeee...a gdzie romantyzm trzymanie za rękę,
            spacery i takie tam ;)) hej
            • billy.the.kid Re: powrót Józka ;)) 09.01.08, 15:09
              no kuting w takich sytuacjach jest podstawą dobrego samopoczucia.
              ale w obecnej sytuacji patrzenie se w oczy i trzymanie się za rękę
              też jakos nie bardzo.spacery tudzież.
              • Gość: scęśliwo Re: powrót Józka ;)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.08, 15:59
                Jeny jaki Ty żeś bez polotu i taki tylko kutający niech Ci bedzie
                zakutany causki rok nowy cobyś juz nie ubolewał nad biednym losem
                swym nie kutającego ;)) hej czasem warto sprobować trzymać się ino
                za rączki i patrzeć se w oczeta polecam sprobuj może cynizm Ci
                odejdzie ;))
                • billy.the.kid Re: powrót Józka ;)) 09.01.08, 18:56
                  ło to miem siem rozchodzi ze przez tv za rączki tez sie potrzymata.
                  • Gość: scęśliwo Re: powrót Józka ;)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.08, 07:58
                    ja to se tak wyobrażam że un jest przy mnie i....on jest hehe ;)) to
                    takie fajne ćwiczyć wyobraźnie ;)) a Ty tak nie umiesz??? ;))
                    • Gość: ciupazka Re: powrót Józka ;)) IP: 84.201.210.* 14.01.08, 12:43
                      Ty se lepiyj wyobrozoj, ześ Ty przy nim, a nie on przy Tobie,
                      hehe... I ćwic sie, hehe
                      • Gość: scęśliwo Re: powrót Józka ;)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.08, 15:54
                        Ja se cyćko wyobrażam ze un przy mnie ze ja przy nim, ze za rekę i
                        pod rękę i wszystko wszystko a potem un mi sie pokazuje i jest
                        fajniutko hehe chociaż mogłoby byc lepiej ale co tam ciesze sie z
                        tego co mom hej ;))
                        • Gość: porajx Re: powrót Józka ;)) IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.08, 19:57
                          Józek z bagien to Twój?;))))
                          pl.youtube.com/watch?v=hJhYevnP9rg
                          • Gość: ciupazka Re: powrót Józka ;)) IP: 84.201.210.* 14.01.08, 20:24
                            ukwalujecie jak mąż z żon, hehe
                            • Gość: scęśliwo Re: powrót Józka ;)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.08, 06:51
                              uchwalajmy bo tak trza ale swoja droga jam nie wiedziala ze Józek
                              jest z bagien wow ile to się człowiek dowi ;))
                              • ciupazka Re: powrót Józka ;)) 18.01.08, 07:33
                                Nie ochodzi mnie kim ześ ta jest, hale Przestoń kalicyć tom nasom
                                gware, nie zdzierze. Pis literackim językiem a nie udawoj
                                górolki, kieś niom nie jest. Ki pieron to wytrzymie. Na mój dusiu,
                                nieftorzy tutok wysyj juz rzyć nosom jako głowicke i pieprzom w
                                eter co im ślina na ozór przyniesie. Dej pokój. Bo ani to
                                dowcipne, ani piykne. Droźni mnie ta nowomowa Twoja.
                                Telo.
                                • Gość: poraj Re: powrót Józka ;)) IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.08, 09:43
                                  Bądź wyrozumiała Ciupazko, boć to wszystko z miłości się bierze. Dziewcze
                                  zakochało się w Józku-góralu i samo chce się na góralkę przerobić;)
                                  • Gość: scęśliwo Re: powrót Józka ;)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.08, 10:11
                                    NOOOOOOOO probowalam hehe daj spokój nawet nie wiesz jak obrażać
                                    kobietę...jaka by nie byla góralna nizinna ech....postaraj się
                                    bardziej a jakby co służe korepetycjami z nizinnych stron chociaż
                                    moze z małych górek ;))
                                • Gość: scęsliwo Re: powrót Józka ;)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.08, 10:08
                                  Wielką mi radość uczyniłaś tym swym krzykiem okrutnym na mnie jeny
                                  az lżej na sercu jak ktoś tupnie krzyknie i to takie fajne dziekować
                                  już nie będę taka okrutna i kaleczyć nic i nikogo nie bedę
                                  przepraszam poniosło mnie wybacz ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka