Gość: Rumcajs IP: 80.72.65.* 16.08.03, 22:31 Ciekawe stronki - warto zajrzec! www.topr.com.pl/topr_przyroda.asp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciupazka Re: Magia Tatr IP: *.it-net.pl 18.08.03, 09:29 Interesujące są te prywatne strony także, zwłaszcza dla młodzieży, która pyta o kursy wszelkiego rodzaju( skałkowe, taternickie, przewodnickie i inne). Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basisty Re: Magia Tatr IP: *.localdomain / 10.0.10.* / *.kim.pl 18.08.03, 10:00 a gdzie ucom baciarki??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Magia Tatr IP: *.it-net.pl 18.08.03, 10:21 Ty byś ino baciarzył... a jo juz wole kie baciarzys, ino nie po Świnicy. Hale widzem( cytom), ze te inkse baciarki tyz sie źle końcom( skoda dziecka!) Tak po prowdzie, to dzieci na baciarke sie nie biere ze sobom... Bo moze być corno magia pod Tatrami, hehe .Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basisty Re: Magia Tatr IP: *.localdomain / 10.0.10.* / *.kim.pl 18.08.03, 10:33 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Ty byś ino baciarzył... a ty co, świynto? :-) a jo juz wole kie baciarzys, ino nie po Świnicy na Świnicy'k nie baciarzył ba chłodziył Tak po prowdzie, to dzieci na baciarke sie nie biere ze > sobom... dó dómu wchłodziyła Bo moze być corno magia pod Tatrami babrosiów juz ni ma, nawet na Sabałowe Bajania pytali carownice z Łysy, bo sie nase nie ostoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Magia Tatr IP: *.it-net.pl 18.08.03, 11:35 A ze swojyj babecki ni mogłeś carownicy zrobić. he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basisty Re: Magia Tatr IP: *.localdomain / 10.0.10.* / *.kim.pl 18.08.03, 12:52 nimógek bo óna jus niom jes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Magia Tatr IP: *.it-net.pl 18.08.03, 14:27 Poprawiłeś mi humor...hehe, a cy ona o tym wie? Huncwocie jedyn! Skąd jo to znom??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basisty Re: Magia Tatr IP: *.localdomain / 10.0.10.* / *.kim.pl 18.08.03, 15:21 kie sie zeźli strasno jes kie sie smuci cliwo jes takie to juz miłowanie takie na śmierzć ukochanie idzie burka, bedzie dysc bedom bić pierony tyz kiejsi który trefi we mnie i osmoli mie na gymbie bedzie mie miłować wte cołe nocki, cołe dnie moja miyła frejerecka hej ta moja kochanecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Magia Tatr IP: *.it-net.pl 18.08.03, 16:12 Fajnie pises, zbiyroj do kupy, po casie szlifuj i przydzie cas, kie se wydos tomik wiyrsy. Ni ma mie, mom robote i trza jom zrobić, jaze wiecór rucem okiym. A Rumcajsa wciyno? Pewniy tyz mo robote.Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Magia Tatr IP: *.it / 62.233.189.* 15.06.04, 23:58 I up! Paście sie ocy! Paście sie urokiym Tatr. goral.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Magia Tatr- ceprostrada - nowości ... 16.06.04, 08:25 ...poźryjcie, nowe rzecy...i ciekawe, mogom Wom sie przydać, zakiela sie rusycie do nos, haj. www.ceper.com.pl/Magistrala.html Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Magia Tatr- ceprostrada - nowości ... 28.07.04, 09:56 Roomtsaysowi przyblize , kie sie tu do nos juz wybiyro z dalykiego świata... Hej! Góry na Cie cekajom nobarzyj!!! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś