przeszlakowska Re: Dzień dobry! 12.07.08, 14:50 Ooo. billy gentleman , hej! rednex85.wrzuta.pl/film/wT4KmsK1Xs/gentelman_-_dem_gone Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Dzień dobry! 13.07.08, 07:46 A dzien dobry Ciupazko,dunajec sie klania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Dzień dobry! IP: *.it-net.pl 13.07.08, 10:08 Co jest z Tobom, dunajec, pewnie ześ był na dziedzinie, cy mi sie zdaje.A dzionki momy piykne i piykne lato. Ale tyz i momy cięzkom rzyć tego lata, i to mnie mortwi. Co roz to mi dalyj na te naskie uboce. Nie godajęcy, ze i na kiesonke tyz cięzej. Ostanie mi ino śpiywka, cy jako myślis??? Odpowiedz Link Zgłoś
can_x Re: Dzień dobry! 13.07.08, 10:22 Dzień dobry! Na krzywy ryj nie przychodzę, poczęstujcie się czereśniami. fotoforum.gazeta.pl/72,2,4010,81427533,81795576.html Odpowiedz Link Zgłoś
can_x Re: Dzień dobry! 13.07.08, 10:29 can_x napisał: > Dzień dobry! Na krzywy ryj nie przychodzę, poczęstujcie się czereśniami. > fotoforum.gazeta.pl/72,2,4010,81427533,81795576.html Zakręcony jestem jak słoik. Z wiśniami do Was przecież przychodze..hehe..a o czereśniach gadam. Wszystko przez te burze i deszcze. Trzy razy komputer wyłączalem, pioruny grzmiały i cały jestem zakręcony przez to. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka1 Re: Dzień dobry! 13.07.08, 10:55 Wies, kie barz tłuste cześnie, to murowane bekanie i zgaga, trza ryktować jesce jakomsi nolywke, coby strawić, te biołe chrobocki w cześniach. Wiśnie? nie godoj mi ino ze do "wiśni" z wiśniom. Wies , ze tak baby nieftore przezywajom. Odpowiedz Link Zgłoś
can_x Re: Dzień dobry! 13.07.08, 12:04 Wiśnie? > nie godoj mi ino ze do "wiśni" z wiśniom. Wies , ze tak baby nieftore przezyw > ajom. No pwewnie, że wiem. Rosła wiśnia w królewskim ogrodzie, Król ją ujrzał o słońca zachodzie, Ujrzał tajnym zapłonioną żarem I obłąkał swe zmysły jej czarem. www.poezje.hdwao.pl/wiersz_29-wisnia_boleslaw_lesmian.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dzień dobry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 08:53 dzień dobry fszystkim owcom i baranom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Dzień dobry! IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.08, 10:24 To "fszystkim" to tak dla jaj, czy baran pozdrawia?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Przesłanie od o. Rydzyka ! IP: *.chello.pl 16.07.08, 12:30 Niewyczerpany w pomysłach biznesowych Tadeusz Rydzyk wyklął na Jasnej Górze świeckie media, ale też zwrócił się do swoich wyznawców o pieniądze na doprowadzenie wód geotermalnych do jego uczelni w Toruniu, których odmówiono mu z funduszy unijnych. Znawcy zwracają uwagę, że tego rodzaju zbiórki pieniędzy wymagają zezwoleń i podlegają opodatkowaniu, od czego zwolnione jest jedynie zbieranie pieniędzy wewnątrz Kościołów i na cele kultowe, którym z pewnością nie jest centralne ogrzewanie w Toruniu. – Czy wierni Tadeuszowi Rydzykowi nie pamiętają jednak, jak w podobny sposób zbierał on od naiwnych pieniądze na ratowanie Stoczni Gdańskiej, które rozpłynęły się potem w niewiadomy sposób, nie uratowały stoczni, ale z pewnością wzmocniły polityczno-medialne imperium ojca dyrektora? I kto mu co zrobi? – dziwi się pan K. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka1 Re: Przesłanie od o. Rydzyka ! 16.07.08, 16:33 Gość portalu: Karol napisał(a): Czy wierni Tadeuszowi Rydzykowi nie pamiętają jednak, jak w podobny sposób zbierał on od naiwnych pieniądze na ratowanie Stoczni Gdańskiej, które rozpłynęły się potem w niewiadomy sposób, nie uratowały stoczni, ale z pewnością wzmocniły polityczno-medialne imperium ojca dyrektora? I kto mu co zrobi? – dziwi się pan K. To nie nase zmortwiynie, my Mu nic nie dajymy, he, he.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Przesłanie do redyku IP: 77.109.67.* 18.07.08, 13:23 ja cie pieje. Oprawiał sex z owcą. wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Uprawial-seks-z-owca---grozi-mu-do-2-lat-wiezienia,wid,10169222,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dzień dobry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 13:12 Kurcze... przyspieszyłem i walnołem. Pozdrafiam jeszcze raz, szczególnie gaździnke. Gdzie zaś ją poniesło, że nie odpowiada gdy grzecznie mówie dzień dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka1 Re: Dzień dobry! 16.07.08, 16:32 Jestem, jestem, witacke przyjmuje, choć humoru to ni mom...Ale... Gość w dom, Bóg w dom.Witoj i Ty!Ino o nic sie nie pytoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Do widzenia... IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.08, 23:58 ...sie z Państwem. Jak wrócę to się przywitam i opowiem com widział i słyszał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dzień dobry! IP: 77.109.67.* 18.07.08, 07:56 wstawiaj baranie bo ci c...j stanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Na dzień dobry najlepsza czekolada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 09:16 22 lipca - Dzień Czekolady! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka1 Re: Na dzień dobry najlepsza czekolada! 23.07.08, 18:34 Hm... przydałaby się, bo to moje imieniny i nikt mi życzeń nie złożył. Dziękuję za to. Ot, przyjaciele...sami zjedli. Odpowiedz Link Zgłoś