broneknotgeld 30.10.03, 22:02 Z okazji 3000 postow wesołe forum zaproszo : www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=261 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: Z okazji 3000 -ego postu... 30.10.03, 22:45 ... składamy gratulacje i pytomy o jesce, hale troske dychnij, bo iście zawrotne tempo. Twoje Bronku zdrowie mojom pigwóweckom, a wiyrsycki niek sie kocom! Wierse, moje wierse Skąd wy sie bierecie? U Bronka w serdecku Same sie siejecie! Pise Bronek, pise I bedziy i bedziy Coz mu po piniązkak Kie umieroł bedzie Pise Bronek, pise I wie, ze nic ni mo, Ej , ptoskowie śpiywajom Chociaz nic ni majom... Pise wiyrse Bronek z wielgiyj markotności, A ludziska myślom, Ze to z wesołości... Hej! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Z okazji 3000 -ego postu... 01.11.03, 18:40 Toś mie łodkrył fest karlusie Aż sie śmieja do rozpuku Nul we kapsie prziznom tu sie Jednak szpasym zrobia huku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Z okazji 3000 -ego postu... IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.03, 22:26 Sam Ciupazka je kobiytom ... Zas za suowa Bronka chytom. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Z okazji 3000 -ego postu... 03.11.03, 15:50 Widzem, ze i Ciupazka w rymie u Szwagera - nie trzoska, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Z okazji 3000 -ego postu... 05.11.03, 00:46 W Internecie czasym bywo Że na płeć se chop niy dziwo Ciupazka we rynkach bacy Teroz mi sie to łonacy. Wyszołch przi tym na mamlasa Dyć se śpiywom hopsasasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Z okazji 3000 -ego postu... IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.03, 15:40 Kozdy "Mamlas" co zno szpas Z nami spyndzi sam swoj czas Choby nawet zou we Rudzie Wiy kaj szpas se cyniom ludzie A we Tatrach Halny dmucho Co mi pedziou to na ucho Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Z okazji 3000 -ego postu... 05.11.03, 16:45 Halny, halny! Wozi plotki, wciąż roznosi za opłotki nawet taką tajemnice gdzie Ciupazka ma piwnicę (a w niej pigwowicę)! ;o))) R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Z okazji 3000 -ego postu... IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.03, 16:52 Kaj pywnica od Ciupazki Kaj PIGWOWKI poune flaszki Tam sie rojbry rozchulali... A co bydzie z tego dali? Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Z okazji 3000 -ego postu... 05.11.03, 17:05 Gość portalu: Szwager napisał(a): > A co bydzie z tego dali? Blizyj do Kobiezyna! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Z okazji 3000 -ego postu... 05.11.03, 17:16 Beze mnie, jo tam sie nie wybiyrom, a Wom kie ino pasuje, to prosze bardzo, bede Wos odwiydzać, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Z okazji 3000 -ego postu... 05.11.03, 17:31 Oczywiście, że bez ciebie!!! Kto inaczej będzie nas zaopatrywał w kropelki pigwowe? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: 3333 10.11.03, 21:19 Czi tysionce czista czidziści czi W łoczach to aż blyszczy mi forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=261 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: 3333 - GRATULACJE !!! 10.11.03, 21:37 Trójka uosabia przede wszystkim zdolność kreacjii swobodnej własnego wnętrza, w szczegółności poprzez słowo. Wibracja wyrazu własnego 3 jest komunikatywna, błyskotliwa i towarzyska. Pozytywnie realizująca się TRÓJKA tryska optymizmem, zachowując nawet w trudnych dla niej chwilach zdolność do cieszenia się drobiazgami, choćby faktem, że właśnie słonce wyjrzało zza chmur. Obdarzona żywym umysłem, ciekawa świata, posiada na ogół liczne zainteresowania. Często odznacza się talentem literackim. Ceni wykształcenie i twórczą wyobraźnię, aktywność i zaradność. Życzliwa i wielkoduszna jest lubiana i podziwiana, otoczona tłumem wielbicieli. Tu właśnie należy dopatrywać się zagrożeń dla TRÓJKI. Grozi jej tendencja do rozpraszania się, próżność, nadmierna kokieteria, niekontrolowane gadulstwo, a także kłamliwość i mitomania. Pięknie to ujęła Gladys Lobos; " Trójki przyszły na świat po to, aby być światłem i natchnieniem dla tych, którzy mieli szczęście zetknąć się z nim" Trójka w swoim pozytywnym wydaniu może zadziwić i otworzyć serca swoją wspaniałością, gdy jednak przestanie wypełniać wpisane w nią powołanie, jej wady i słabości mogą wyjątkowo irytować na przykład Czwórkę, czy Siódemkę. Liczba duszy: 3 Osoby stworzone dla odczuwania radości życia i wyrażania jej całą sobą. Ogromna potrzeba akceptacji siebie i innych. Niechęć do krytycznego myślenia, skłonność do widzenia samych dobrych stron w ludziach i rzeczywistości. Kreatywność, pomysłowość, potrzeba ekspresji artystycznej, poprzez literaturę, malarstwo, muzykę, życie pełne inspiracji i głębokich, zmieniających je przeżyć. Elokwencja, błyskotliwość i wdzięk są w najwyższej cenie. Niebezpieczeństwo zatracenia się w wielości doznań, przygód, w życiu ruchliwym lecz powierzchownym, w nadmiernym ekstrawertyźmie. A dlaczego mnie te twoje trójki zaintrygowały? Bo to moja liczba. Bronek, ze nie powiym inacyj (cichoooo!), czy te trójki też Ciebie odzwierciedlają? Bo cosik mi sie widzi, ześ blisko nich, hehe. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: 3333 - GRATULACJE !!! 11.11.03, 14:37 Bronek się uwijo, nad postami ślęcy, Syćki mu zycymy równyk 100 000! P.S. Ciupazko! Następnym na horoskop, hehehe!!! R. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: 3333 - Dziynki 11.11.03, 18:01 Wiym już - trojka w godce mocno Cyfra ze niyj cołkym zocno Dyć mie teroz mynczy - sztyry Tam se pyndzom moje gyry. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: 3333 - Dziynki 20.09.04, 10:51 4444 były, całe gyry ostawiyły, 5555 sie tyz posuło, choć Bronkowi nie usło na sucho, 6666 od piwka spuchło, 7777 wyprościyło, 8888 zaś zaokrąglyło. 9999 piyknie stoi i ponad 10 000 sie nie boi. Bronek fraszki suje, fraszki sobie i nom licy i pomstuje to na tego, na owego, a jo... boje sie wlyźć do niego. Teroz goni Zokopane, hale, hale, stop! My sie mu tu nie domy... Telo. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś