Dodaj do ulubionych

~~~~Bravo Szwager!~~~~

22.11.03, 17:44
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=9246758&a=9246758
Obserwuj wątek
    • Gość: dialektolog Re: ~~~~Bravo Szwager!~~~~ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.03, 18:09
      Vivat!

Dialektolog
      • ciupazka Re: ~~~~Bravo Szwager!~~~~ 22.11.03, 19:37
        Pigwowecke z tyj okazji stawiom Swagerowi!Za pomyślność w tyj robocie, ftorom
        rod widzis! Twoje zdrówko! I niek Ci sie dalyj wiedzie. Hej!
    • Gość: Szwager Szwager "na kurze" IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.03, 10:29
      Ale`scie sam narobiyli
      Szwagra z Bronkym pomylyli
      Coby sprawa wyklarowac
      Cza adresa mi sam dowac:

www.echoslonska.com/0307/IGRASZKI-FRASZKI.htm
      Pozdrowiom ze pieronym piyknego miasta Münster!

Szwager

ps

6 kila zech juz straciou!!!
      • ciupazka Re: Szwager "na kurze" 11.12.03, 10:39
        Szwager! Żyjesz? Ja chcę, żebyś ty był tłusty! Dosyć chudnięcia! Zostaw to
        babom! Serdecznie pozdrawiamy, brakuje Cię u nas!!!Mam nadzieję, że w święta
        będziesz wq pieleszach domowych. Zdrowia zyczę! To Cię tam domordowali, nie
        szalej z babasmi, bo serduszko tylko jedno!!! A poza tym zostaw troszkę
        dla mnie, hehe...Hej! Galerię Hanysa widziałeś? Cudo!
      • Gość: ola-f Re: Szwager "na kurze" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 10:40
        Ale to chyba znaczy,
        żeś jeszcze sie nie stracił.
        Pare kilo zostało,
        bedzie w sam raz na zalong.
        • Gość: Szwager Re: Szwager "na kurze" IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.03, 10:47
          Oooo!, ferelki sie sam o mie storajom - ani bych se niy pomyslou(?)
          Fet jak fet, ale gorzouki i "Frelkow" to sam richtik mi konsek brakuje, hehe!

ps

Ciupazko , ta galeria to Hanys ekstra do Cia obsztalowou i naprowdy mu sie
          piyknie to udauo.

Hanys dziynki za czimanie sztamy jak mie niy ma!!!
          • Gość: Ciupazka Re: Szwager "na kurze" IP: *.it-net.pl 11.12.03, 11:45
            Dokąd Ty na tyj "kurze" mos zamiar cympieć? Sflacejys hetki i co? Baba
            ślubno tyz Cie wygno! A nie godajęcy o inksyk frelkak, do ftoryk tęsknis,
            hehe... Juz widzem, że kie sie wrócis, to zodnyj nie ino frelce, ba i
            gościnie swiątecnyj nie popuścis, no hale bees móg wreście te 6 kg z
            powrotym zaś nabrać na sie, haj! A juz nie godajecy o okowitce. Oby!
            Telo.Pozdr.
            • Gość: Szwager Re: Szwager "na kurze" IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.03, 11:51
              He,he, a muskle tysz se sam wyrobiom, codziynnie musza pedalowac na "kole" bez
              koukow, toplac sie we wodziczce i jeszcze lotac choby poszczelony ze inkszymi
              gupielokami po placu - wpoduech jak flauma do kompota. Ale fajnie ize sie sam
              idzie ze wami juzas konsek szpasu miec.

ps

Rumcajsa cosik sam mauo widac.
              Czim sie Rumcajs "Stary Pierniku"!

A co ze naszym "Cipologym"?
              • hanys_hans Re: Szwager "na kurze" 11.12.03, 12:39
                Gość portalu: Szwager napisał(a):

> He,he, a muskle tysz se sam wyrobiom, codziynnie musza pedalowac na "kole"
                bez
                > koukow, toplac sie we wodziczce i jeszcze lotac choby poszczelony ze inkszymi
                > gupielokami po placu - wpoduech jak flauma do kompota. Ale fajnie ize sie sam
                > idzie ze wami juzas konsek szpasu miec.
                >
                > ps
                >
                > Rumcajsa cosik sam mauo widac.
                > Czim sie Rumcajs "Stary Pierniku"!
                >
                > A co ze naszym "Cipologym"?

Yntlich zes´sie pierniku uodezwou! Stykuo by jusz tego moczynio sie we tyj
                solance!
                • Gość: Szwager Re: Szwager "na kurze" IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.03, 14:44
                  Mosz recht, juz mie sam blank przesolyli, ale niydugo byda curik w doma.

ps

je sam zymnom jedyn "Karlus" z podle Opola, to i konsek razniyj zaro je.
                  • roomtsays Re: Szwager "na kurze" 11.12.03, 16:40
                    A niech mnie! Szwager?! Jednak nie utopiłeś się w borowince. Trzeba to oblać!Ja
                    wiem, że Ty i tak wolisz borowiczkę. Widziałeś swoje fotki przed i po? ;o)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka