hanys_hans 22.11.03, 17:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=9246758&a=9246758 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dialektolog Re: ~~~~Bravo Szwager!~~~~ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.03, 18:09 Vivat! Dialektolog Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ~~~~Bravo Szwager!~~~~ 22.11.03, 19:37 Pigwowecke z tyj okazji stawiom Swagerowi!Za pomyślność w tyj robocie, ftorom rod widzis! Twoje zdrówko! I niek Ci sie dalyj wiedzie. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Szwager "na kurze" IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.03, 10:29 Ale`scie sam narobiyli Szwagra z Bronkym pomylyli Coby sprawa wyklarowac Cza adresa mi sam dowac: www.echoslonska.com/0307/IGRASZKI-FRASZKI.htm Pozdrowiom ze pieronym piyknego miasta Münster! Szwager ps 6 kila zech juz straciou!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Szwager "na kurze" 11.12.03, 10:39 Szwager! Żyjesz? Ja chcę, żebyś ty był tłusty! Dosyć chudnięcia! Zostaw to babom! Serdecznie pozdrawiamy, brakuje Cię u nas!!!Mam nadzieję, że w święta będziesz wq pieleszach domowych. Zdrowia zyczę! To Cię tam domordowali, nie szalej z babasmi, bo serduszko tylko jedno!!! A poza tym zostaw troszkę dla mnie, hehe...Hej! Galerię Hanysa widziałeś? Cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: Szwager "na kurze" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 10:40 Ale to chyba znaczy, żeś jeszcze sie nie stracił. Pare kilo zostało, bedzie w sam raz na zalong. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Szwager "na kurze" IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.03, 10:47 Oooo!, ferelki sie sam o mie storajom - ani bych se niy pomyslou(?) Fet jak fet, ale gorzouki i "Frelkow" to sam richtik mi konsek brakuje, hehe! ps Ciupazko , ta galeria to Hanys ekstra do Cia obsztalowou i naprowdy mu sie piyknie to udauo. Hanys dziynki za czimanie sztamy jak mie niy ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Szwager "na kurze" IP: *.it-net.pl 11.12.03, 11:45 Dokąd Ty na tyj "kurze" mos zamiar cympieć? Sflacejys hetki i co? Baba ślubno tyz Cie wygno! A nie godajęcy o inksyk frelkak, do ftoryk tęsknis, hehe... Juz widzem, że kie sie wrócis, to zodnyj nie ino frelce, ba i gościnie swiątecnyj nie popuścis, no hale bees móg wreście te 6 kg z powrotym zaś nabrać na sie, haj! A juz nie godajecy o okowitce. Oby! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Szwager "na kurze" IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.03, 11:51 He,he, a muskle tysz se sam wyrobiom, codziynnie musza pedalowac na "kole" bez koukow, toplac sie we wodziczce i jeszcze lotac choby poszczelony ze inkszymi gupielokami po placu - wpoduech jak flauma do kompota. Ale fajnie ize sie sam idzie ze wami juzas konsek szpasu miec. ps Rumcajsa cosik sam mauo widac. Czim sie Rumcajs "Stary Pierniku"! A co ze naszym "Cipologym"? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Szwager "na kurze" 11.12.03, 12:39 Gość portalu: Szwager napisał(a): > He,he, a muskle tysz se sam wyrobiom, codziynnie musza pedalowac na "kole" bez > koukow, toplac sie we wodziczce i jeszcze lotac choby poszczelony ze inkszymi > gupielokami po placu - wpoduech jak flauma do kompota. Ale fajnie ize sie sam > idzie ze wami juzas konsek szpasu miec. > > ps > > Rumcajsa cosik sam mauo widac. > Czim sie Rumcajs "Stary Pierniku"! > > A co ze naszym "Cipologym"? Yntlich zes´sie pierniku uodezwou! Stykuo by jusz tego moczynio sie we tyj solance! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Szwager "na kurze" IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.03, 14:44 Mosz recht, juz mie sam blank przesolyli, ale niydugo byda curik w doma. ps je sam zymnom jedyn "Karlus" z podle Opola, to i konsek razniyj zaro je. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Szwager "na kurze" 11.12.03, 16:40 A niech mnie! Szwager?! Jednak nie utopiłeś się w borowince. Trzeba to oblać!Ja wiem, że Ty i tak wolisz borowiczkę. Widziałeś swoje fotki przed i po? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś