franzmaurer 26.03.04, 19:13 ...stołka Wreszcie... parenaście miesięcy za późno ale zawsze... Zostawił gnój w służbie zdrowia, wizje Pola, burdelik w Ministerstwie Skarbu, rozbabrane finanse publiczne... Ciekawe kto teraz będzie Pierwszym Sprzątającym? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robisc Re: Miller się puścił ;) 26.03.04, 19:20 franzmaurer napisał: > ...stołka > Wreszcie... parenaście miesięcy za późno ale zawsze... > > Zostawił gnój w służbie zdrowia, wizje Pola, burdelik w Ministerstwie Skarbu, > rozbabrane finanse publiczne... > > Ciekawe kto teraz będzie Pierwszym Sprzątającym? Mówi się o Oleksym i Belce. Jednak to w sumnie mało ważne. Nie ma już partii rządzącej, albo inaczej: jest w formie kilku zwalczających sie frakcji i rzad sformowany w tej sytuacji nie ma racji bytu. Myślę, że trzeba nam wyborów zanim Lepper będzie miał 40-procentowe albo i większe poparcie. Odpowiedz Link
robisc Jednak się odkleił 26.03.04, 20:45 Strasznie żałośnie wygądał, kiedy wygłaszał swoją pożegnalną mowę, chociaż w sumie odejdzie dopiero za 5 tygodni. Zabawne, ale kończy w podobny posób, jak Krzaklewski. Najpierw prawie nieograniczona władza nad rzadem i partią, a potem opuszczony przez wszytkich, zostaje zmuszony do dymisji. Kto będe następny? Lepper? www.rmf.fm/wiadomosci/index.html?id=66963&loc=1 Odpowiedz Link
franzmaurer Re: Jednak się odkleił 27.03.04, 10:36 Może i odkleił ale jednak nie do końca... Przed momentem Morozowski sprzed siedziby SLD mówił o plotce wg której Miller będzie otwierał listę Sojoszu do PE... Jeśli oni na poważnie tak kombinują to chyba to reszty nie wiedzą co się dookoła dzieje - jaki to qrwa trzeba mieć tupet... Jak czytam o takim 'życiu po życiu' to przypomina mi się kawałek Floydów "The fletcher memorial home" - takie odizolowane miejsce dla polityków z zamkniętą TV gdzie mogliby się dowoli bawić w berka i wybory... Przydałby się u nas taki pensjonat gdzieś np. na wyspie Wolin - "zombie" Millera startowałby w szranki z "zombie" Buzka... Odpowiedz Link
robisc piszą w Economist 27.03.04, 19:33 www.economist.com/agenda/displayStory.cfm?story_id=2550211 Odpowiedz Link
franzmaurer Pol a sprawa polska czyli dajcie mi kałacha... 29.03.04, 14:27 No qr%@)@ mać... GDZIE JEST MÓJ KAŁASZNIKOW !?!?!?! Oglądam w TVN24 niejakiego Pola z gnijącej partyjki kanapowej który wyszedł z 'rozmów na szczycie z panem prezydentem' i szlag mnie trafia... i krew mnie zalewa... Obśmiany, skompromitowany cioł opowiada jak to doszli z panem prezydentem do wniosku że nowe wybory parlamentarne połączone z wyborami do PE nie są teraz możliwe i że on oraz jego tonąca partyjka będą "słuchać związków zawodowych" i postulują "pakiety socjalne"... Kolenda-Zaleska pyta się "ale przecież związki mają własnych rzeczników" a ten matoł na to "Ale my musimy być bardziej lewicowi niż byliśmy"... No wziąć i zaj*^#@&^ć... Nagle Unia Pracy będzie walczyła o przychylność związków zawodowych i postulaty ludu pracującego... Mieliśmy Buzka na smyczy Krzaka... teraz będziemy mieli Pola na smyczy paru 'działaczy związkowych'... qrw... idę się upić... Odpowiedz Link
klip-klap Re: Pol a sprawa polska czyli dajcie mi kałacha.. 29.03.04, 15:48 (głu) POL jaki jest każdy widzi. Nawet wśród polityków się tym wyróżnia. Odpowiedz Link
franzmaurer eSDuPeLe czy eSDuPLe ;) 29.03.04, 20:39 W sumie fajna ta nowa partia - tylko dylemat w wymowie: eSDuPele czy eSDuPLe? a może eSDuPeLczycy ?? Zupełnie jak "Bitlesi czy Bitelsi?" 20 osób... a już 10% poparcia w jakimś sondażu... BTW czy JE Aleksander rozmawiał już z liderami esdupli o nowych belkach w URM'ie? Odpowiedz Link
klip-klap tańce 29.03.04, 21:14 Nie wiem czy nasz super-Prezydent się z nimi spotkał. Jakoś tak nie interesuje mnie to całe przedstawienie wokół Belki i nowej partyjki Borowskiego. To taki taniec na zgliszczach.Dom się spalił a ci idioci tańcza by sprowadzić deszcz,a nawet gdyby tańczyli wcześniej ,to chyba lepiej by było chwycić za wiadra. Eks-komuszkom jednak brak zdecydowania i dobrze im tak. Niech tańczą. Odpowiedz Link
franzmaurer A to niespodzianka... 05.04.04, 18:13 Cimoszewicz - Prawa Ręka naszego premierka który miał z nim dotrwać do 1-szo Majowego Święta wręczył wypowiedzenie )))) Będę miał dziką radochę jak się jednak uda odkleić millerowe dupsko od stołka do 1-go )) Odpowiedz Link
franzmaurer Re: A to niespodzianka... 05.04.04, 18:21 franzmaurer napisał: > Cimoszewicz - Prawa Ręka naszego premierka który miał z nim dotrwać do > 1-szo Majowego Święta wręczył wypowiedzenie )))) No tak... już się sprawa wyjaśniła... ale Urban musi mieć radochę... Swoją drogą jaki musi panować burdel i brak procedur że z MSZ można zwinąć całe twarde dyski z tysiacami tajnych plików... Ciekawe czy Urban był pierwszy czy też bratnie BND zrobiło wcześniej backup'y Odpowiedz Link