Dodaj do ulubionych

Narozrabiac w Polsce i uciec.

21.03.26, 00:10
A durnie nie mi prawia, ze jakbym komus w Polsce dal w leb i uciekl do USA, to mi krzywde zrobia.
Durnie, to dziala tylko w dtuga strone. Jak ukradniesz w USA cukierka, to cie odesla z Polski Polacy rug cug do USA.

"Jaka czerwona nota? Marcin P. jest znany zarówno służbom amerykańskim jak i polskim. Nikt mu nie przeszkadza w swobodnej egzystencji w USA. Takie prawo. Byłem, widziałem, rozmawiałem - mówi "Wyborczej" Krzysztof. Nie rozumie, jak to możliwe, że Marcin P. pozostaje bezkarny."

zielonagora.wyborcza.pl/zielonagora/7%2C35182%2C32660118%2Coszukany-klient-cinkciarz-pl-znalazlem-w-chicago-prezesa-marcina.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza&fbclid=IwdGRzaAQqroBjbGNrBCqsjmV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHh6PacCSOR5xI5edQ_onodqCUp9s-LnYW7m3G1DsMGoU5zx67dPKhVxvT5UJ_aem_14i7ACi9iGbxK-5K_OBe2g&sfnsn=wa
Macie jakies pomysly na biznes?
Obserwuj wątek
    • senioryta13 Re: Zdrowy? 21.03.26, 00:46
      "Ten artykuł przeczytasz tylko z aktywną prenumeratą cyfrową"

• kadzilak A" Polaka" w Polsce Jankes udupczyl ;) 21.03.26, 01:04

wiadomosci.gazeta.pl/swiat/7,198075,32675594,polak-objety-sankcjami-usa-za-wspieranie-hezbollahu-jest-komunikat.html#s=BoxPWD
    • dorota_333 Re: Narozrabiac w Polsce i uciec. 21.03.26, 14:18
      To nie jest raczej kwestia sprytu przy ucieczce - jeśli tym pozostałym w Polsce organy ścigania też nie przeszkadzają. Zagrożenie karą 25 lat, działanie w ramach zorganizowanej grupy przestępczej i brak aresztu, wypuszczeni po przesłuchaniu?? WTF??

Tutaj jakoś organy państwa są zbyt wyrozumiałe (nie przesądzam, kto).
      • kadzilak Re: Narozrabiac w Polsce i uciec. 21.03.26, 17:56
        Moze macie gowniane panstwo
        • dorota_333 Re: Narozrabiac w Polsce i uciec. 21.03.26, 23:13
          Nieprawidłowe działanie organów państwa w tej konkretnej sprawie nie kwalifikuje całego państwa jako g...nianego. Ale ta sprawa taka jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka