zimna-wodka Re: (Nie) żarty na wybory 4 (Kłodzko) 14.04.26, 23:39 Wiem, że nie macie lepszego tematu. Ale grzebanie się w takim gównie wymaga szczególnego umiłowania do fekaliów. Czysta koprofilia. Poproszę przycinka o wycięcie - ze względów czysto estetycznych. Odpowiedz Link
pepe49 Chronicie ich. To jest ciekawe. b/t 15.04.26, 00:11 zimna-wodka napisał: > Wiem, że nie macie lepszego tematu. Ale grzebanie się w takim gównie wymaga szc > zególnego umiłowania do fekaliów. > Czysta koprofilia. > > Poproszę przycinka o wycięcie - ze względów czysto estetycznych. > Odpowiedz Link
pepe49 P. Witold Gadowski o Kłodzku 10.06.26, 05:41 " ... chodzi nie tylko o tą parę pedofili, którzy i z pieskiem i z nieletnią córką, ale także o to, że ta para zwabiała do swojego mieszkania różne atrakcyjne kobiety. One były tam odurzane, a potem gwałcone przez kilku mężczyzn naraz. Nagrywano z tego filmy i te filmy krążyły. Jedna z kobiet, zobaczywszy to na Komendzie Powiatowej Policji w Kłodzku mało nie zemdlała. Po prostu nie zdawała sobie sprawy z tego, że coś takiego jest zrobione. O tym wszystkim powiedziałem i to wszystko odkryły 10 dni później media ogólnopolskie. Odkryły w moim komentarzu. ... Po pierwsze, już wiemy o tym, że nigdy afera Kłodzka by się nie rozpoczęła, gdyby nie trafiły do Polski rozpracowania szwedzkich służb specjalnych, które trafiły na tropy ogólnoeuropejskiej siatki pedofili bardzo mocno umocowanej w kręgach politycznych i odprysk tego znaleziono w Kłodzku. Ale to nie jedyny chyba w Polsce odprysk, a z tego, co w Kłodzku znaleziono wynika, że są umoczeni w to naprawdę ludzie z nazwiskami politycznymi. To kręgi Platformy Obywatelskiej. ..." dorzeczy.pl/opinie/896500/afera-w-klodzku-witold-gadowski-ujawnia-szokujace-kulisy.html * Projekt U. E. musi zostać zakończony. Wcześniej opłaca się i warto, żeby Polska z tego wyszła. A Platforma? Psa masz? Dzieci skąd? Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: P. Witold Gadowski o Kłodzku 03.07.26, 22:29 Dla podtrzymania tematu i nastroju Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: P. Witold Gadowski o Kłodzku 03.07.26, 22:31 Nie weszło a jest ładne. Powtórzmy. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: P. Witold Gadowski o Kłodzku 04.07.26, 09:15 Żartujesz sobie, tymczasem prokuratura rejonowa w Radomsku odpaliła się, żeby bronić czci prezydenta. Znieważony został w dosyć specyficzny sposób: tvn24.pl/lodz/a-shrek-gdzie-za-te-slowa-pod-obrazkiem-pierwszej-damy-radny-psl-stanie-przed-sadem-st9125458 No więc zaczyna się, już się terenowi prokuratorzy pozycjonują pod powrót prawicy do władzy. Trzeba będzie knajackie mordy i kibolskie pokrzykiwania znosić ze stoickim spokojem. Jak sie dokopię w biblioteczce nowego wydania Marka Aureliusza, to jakoś pójdzie. Może więcej stoickiej literatury? Trzeba to będzie przeżyć, a nie chcę sie rozpijać. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: P. Witold Gadowski o Kłodzku 04.07.26, 12:46 To już teraz wiem dlaczego internet aż się ugina od portretów Shreka. No to spróbujmy inaczej: Odpowiedz Link
dorota_333 Re: P. Witold Gadowski o Kłodzku 05.07.26, 13:45 Ale popatrz, jakie to są bezczelne bydlaki. Prezydent ma ewidentnie problem z użyciem substancji (tak to oględnie nazwijmy). Normalni ludzie staraliby się nie drążyć tematu ewentualnej intoksykacji. Oni odwrotnie: z zatrucia nielegalnym snusem zrobią akt męczeństwa. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: P. Witold Gadowski o Kłodzku 05.07.26, 19:57 Nie kombinuj. Już jest wersja zbliżona do PRAWDY Odpowiedz Link
zimna-wodka Nieco spóźnione (piłkarskie) 22.07.26, 21:00 Znakomity tytuł; wyjaśnienie pod spodem nieco rozczarowuje ale jedna warto. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Nieco spóźnione (piłkarskie) 22.07.26, 21:21 O, już myślałam, że to się jakiś nowy, genialny komentator sportowy objawił. Puszczenie tego na żywo rozłożyłoby pół Polski (choć obawiam się, że to brzmiałoby "dżebali"). Odpowiedz Link