plopli 20.05.05, 12:46 Przecież teksty wrzucane przez nijakiego/nijaką "baletki" to spam w czystej postaci. Na dodatek stek bzdur. Po co zaśmiecać to forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baletki1 Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 12:49 Oj, prawda boli. Ale zbliża się wasz koniec. Odpowiedz Link
heimer Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 12:52 baletki1 napisała: > Oj, prawda boli. Ale zbliża się wasz koniec. Spadaj stad pasterzu.Schowaj slome i do roboty. Nie tutaj twoje miejsce. Odpowiedz Link
baletki1 Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 12:50 Jesli mnie wyrzucą, to będzie potwierdzenie moich racji. Bowiem Wyborcza to też z żydów. Odpowiedz Link
heimer Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 12:54 baletki1 napisała: > Jesli mnie wyrzucą, to będzie potwierdzenie moich racji. Bowiem Wyborcza to też > z żydów. Jakiej racji???!!! Ty nie masz zadnej racji. Z zalozenia. Bezmozgowcy nie moga jej miec ze wzgledow oczywistych. Odpowiedz Link
baletki1 Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 12:56 No tak, wywnioskowałeś to z Talmudu. Ja mały goja. Odpowiedz Link
heimer Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 12:59 baletki1 napisała: > No tak, wywnioskowałeś to z Talmudu. Ja mały goja. Bede z toba rozmawial na ten temat jak przeslesz nam potwierdzony sadownie rodowod, ktory jasno wykaze ze od 5-ciu pokolen nie masz mieszanej krwi. To ze ty o sobie mowisz zes goj nic nie znaczy. Ja moge powiedziec ze jestem generalem armii chinskiej. Wczesniej na te tematy nie bede z toba dyskutowal. Odpowiedz Link
baletki1 Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 13:03 Dowodem na to, że nie jestem wychowywany zgodnie z Talmudem, jest to, że pisze to co pisze. A dowodem na to że wg żydów jestem gojem jest to że pisze to co pisze. Odpowiedz Link
viper39 Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 14:25 baletki1 napisała: > Dowodem na to, że nie jestem wychowywany zgodnie z Talmudem, jest to, że pisze > to co pisze. A dowodem na to że wg żydów jestem gojem jest to że pisze to co pi > sze. jednej rzeczy nie rozumiem, po co dyskutowac z gosciem jesli nikt go tutaj nie chce? ciac i juz... bez dyskusji Odpowiedz Link
baletki1 Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 14:32 Tak, ciąć wszystkich przeciwników, nie dać im mówić. Tnijcie szybko, bo jak się nie pospieszycie to niedługo was się wytnie. Odpowiedz Link
krzysztofsf Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 14:50 > jednej rzeczy nie rozumiem, po co dyskutowac z gosciem jesli nikt go tutaj nie > chce? > ciac i juz... > bez dyskusji Zostawilem na razie jako folklor lokalny trolla niemutujacego. Jesli robi, klip czy przecinek uznaja, ze lepiej wyciac - niech wycinaja. Jesli zmutuje i sie zezlosliwi - sam wytne. Odpowiedz Link
baletki1 Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 14:55 UPR za czerwonymi? Od kiedy? Nie wierze, Odpowiedz Link
baletki1 Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 15:00 Aha, rozumiem, doczytałeś się tam Korwina Mikke. No niestety prawda jest czasami bolesna. Choć wolny rynek, jak w przyrodzie, popieram. Odpowiedz Link
klip-klap Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 15:51 moze robi wytnie,bo ostrzejszy jest; na razie moim zdaniem jeszcze jest ok Odpowiedz Link
robisc ostrzezenie dla baletki 20.05.05, 20:09 niech baletki poszuka sobie innego forum; baletki nie jest tu mile widziany Odpowiedz Link
przycinek.usa wychowac baletki 21.05.05, 06:46 gosc jest dziwny. taki sfrustrowany, nie? prosimy uprzejmie, aby imc baletki znormalnial i moze bedzie dalo sie jakos gadac. kultura wypowiedzi obowiazuje w kazdych warunkach bytowych. w koncu tutaj nie ma cenzury, kazdy dobry mozg jest mile widziany. tniemy tylko po chamstwie i przez chamstwo Odpowiedz Link
vice_versa Re: wychowac baletki 21.05.05, 20:03 Osobliwe zjawisko... A tak w ogóle to może baletki najpierw powiedzą o czym chcą rozmawiać, bo w to że o Talmudzie to nie wierzę, bo głupota nie trawi mądrości, choć bez niej nie mogłaby istnieć. Widać, że Talmud jej cierniem w oku tkwi...Więc o czym będziemy rozmawiać, szanowne baletki??? O bakłażanach, wodzie sodowej czy Rachmaninowie??? Jeśli reszta wpisów jest takich jak w tym wątku to zdecydowanie popieram popli, nie dlatego że jestem za cięciem, tylko rozmowy czy wymiany poglądów po prostu się nie spodziewam... Pozdrawiam Odpowiedz Link