Dodaj do ulubionych

Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spamera!

20.05.05, 12:46
Przecież teksty wrzucane przez nijakiego/nijaką "baletki" to spam w czystej
postaci. Na dodatek stek bzdur. Po co zaśmiecać to forum.
Obserwuj wątek
    • baletki1 Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 12:49
      Oj, prawda boli. Ale zbliża się wasz koniec.
      • heimer Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 12:52
        baletki1 napisała:

> Oj, prawda boli. Ale zbliża się wasz koniec.

Spadaj stad pasterzu.Schowaj slome i do roboty.
        Nie tutaj twoje miejsce.
    • baletki1 Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 12:50
      Jesli mnie wyrzucą, to będzie potwierdzenie moich racji. Bowiem Wyborcza to też
      z żydów.
      • heimer Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 12:54
        baletki1 napisała:

> Jesli mnie wyrzucą, to będzie potwierdzenie moich racji. Bowiem Wyborcza to też
        > z żydów.

Jakiej racji???!!!
        Ty nie masz zadnej racji. Z zalozenia.
        Bezmozgowcy nie moga jej miec ze wzgledow oczywistych.
        • baletki1 Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 12:56
          No tak, wywnioskowałeś to z Talmudu. Ja mały goja.
          • heimer Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 12:59
            baletki1 napisała:

> No tak, wywnioskowałeś to z Talmudu. Ja mały goja.

Bede z toba rozmawial na ten temat jak przeslesz nam potwierdzony sadownie
            rodowod, ktory jasno wykaze ze od 5-ciu pokolen nie masz mieszanej krwi.
            To ze ty o sobie mowisz zes goj nic nie znaczy.
            Ja moge powiedziec ze jestem generalem armii chinskiej.

Wczesniej na te tematy nie bede z toba dyskutowal.
            • baletki1 Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 13:03
              Dowodem na to, że nie jestem wychowywany zgodnie z Talmudem, jest to, że pisze
              to co pisze. A dowodem na to że wg żydów jestem gojem jest to że pisze to co pisze.
              • viper39 Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 14:25
                baletki1 napisała:

> Dowodem na to, że nie jestem wychowywany zgodnie z Talmudem, jest to, że pisze
                > to co pisze. A dowodem na to że wg żydów jestem gojem jest to że pisze to co
                pi
                > sze.

jednej rzeczy nie rozumiem, po co dyskutowac z gosciem jesli nikt go tutaj nie
                chce?
                ciac i juz...
                bez dyskusji
                • baletki1 Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 14:32
                  Tak, ciąć wszystkich przeciwników, nie dać im mówić.
                  Tnijcie szybko, bo jak się nie pospieszycie to niedługo was się wytnie.
                • krzysztofsf Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 14:50
                  > jednej rzeczy nie rozumiem, po co dyskutowac z gosciem jesli nikt go tutaj nie
                  > chce?
                  > ciac i juz...
                  > bez dyskusji

Zostawilem na razie jako folklor lokalny trolla niemutujacego.
                  Jesli robi, klip czy przecinek uznaja, ze lepiej wyciac - niech wycinaja.
                  Jesli zmutuje i sie zezlosliwi - sam wytne.
                  • baletki1 Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 14:55
                    UPR za czerwonymi? Od kiedy? Nie wierze,
                  • baletki1 Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 15:00
                    Aha, rozumiem, doczytałeś się tam Korwina Mikke. No niestety prawda jest czasami
                    bolesna. Choć wolny rynek, jak w przyrodzie, popieram.
                  • klip-klap Re: Klip, Robi, skasujecie i zabanujcie tego spam 20.05.05, 15:51
                    moze robi wytnie,bo ostrzejszy jest; na razie moim zdaniem jeszcze jest ok
    • robisc ostrzezenie dla baletki 20.05.05, 20:09
      niech baletki poszuka sobie innego forum; baletki nie jest tu mile widziany
      • przycinek.usa wychowac baletki 21.05.05, 06:46
        gosc jest dziwny. taki sfrustrowany, nie?

prosimy uprzejmie, aby imc baletki znormalnial i moze bedzie dalo sie jakos
        gadac.

kultura wypowiedzi obowiazuje w kazdych warunkach bytowych.
        w koncu tutaj nie ma cenzury, kazdy dobry mozg jest mile widziany.

tniemy tylko po chamstwie i przez chamstwo

• vice_versa Re: wychowac baletki 21.05.05, 20:03
          Osobliwe zjawisko...

A tak w ogóle to może baletki najpierw powiedzą o czym chcą rozmawiać, bo w to
          że o Talmudzie to nie wierzę, bo głupota nie trawi mądrości, choć bez niej nie
          mogłaby istnieć. Widać, że Talmud jej cierniem w oku tkwi...Więc o czym
          będziemy rozmawiać, szanowne baletki??? O bakłażanach, wodzie sodowej czy
          Rachmaninowie???
          Jeśli reszta wpisów jest takich jak w tym wątku to zdecydowanie popieram popli,
          nie dlatego że jestem za cięciem, tylko rozmowy czy wymiany poglądów po prostu
          się nie spodziewam...

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka