Dodaj do ulubionych

Koniec forum?

24.08.06, 21:29
Po kilkunastodniowej przerwie chcialem przeczytac jak zwykle co ciekawsze
watki, ale lektura ich nie mogla mi zajac wiecej niz pare minut. Srednio
jakies 1-2 wpisy dziennie. Czyzby wszyscy juz zbojkotowali to forum? W takim
razie wyrazic moge jedynie moje ubolewanie, ale coz taki widocznie byl wybor
wszystkich forumowiczow.
Moze juz nadszedl czas poszukac innego forum?
Obserwuj wątek
    • robisc Re: Koniec forum? 25.08.06, 17:01
      sadzac z doswiadczen poprzednich lat fora polityczne zwykle zamieraly na okres
      wakacji, a jesienia dyskusje sie odradzaly;

czy tak bedzie i w tym roku, to zalezy od aktywnosci adminow; bez aktywnego
      gospodarza forum umrze naturalna smiercia z pewnoscia;

ja juz przeszedlem na forumowa emeryture; pozdrawiam wszystkich przy okazji
      • damkon Re: Koniec forum? 26.08.06, 00:45
        > czy tak bedzie i w tym roku, to zalezy od aktywnosci adminow; bez aktywnego
        > gospodarza forum umrze naturalna smiercia z pewnoscia;

Rzeczywiscie forum bez aktywnego admina ma male szanse na przetrwanie. Ja
        osobiscie odkrylem to forum w czasie kiedy to Pan spelnial taka role, nastepnie
        przejal ja Przycinek. Teraz w zasadzie nie ma juz nikogo takiego. Moze bedac na
        tej forumowej emeryturze" zdecyduje sie Pan jednak na jakies moderowanie np.
        tak na "polowe etatu".
    • lastboyscout Re: Koniec forum? 25.08.06, 19:26
      > Moze juz nadszedl czas poszukac innego forum?

KAZDE forum WYMIANY POGLADOW musi przestac istniec w momencie w ktorym POZWALA
      SIE na nim personalnie atakowac uczestnikow i ich poglady ... nie wspominalem ? wink

Pozdrawiam, Damkon.
      • damkon Re: Koniec forum? 26.08.06, 00:47
        > KAZDE forum WYMIANY POGLADOW musi przestac istniec w momencie w ktorym POZWALA
        > SIE na nim personalnie atakowac uczestnikow i ich poglady ... nie
        > wspominalem ? wink

racja ...

Rowniez pozdrawiam,
        DK
    • scrutator A dac cos z siebie Damkon, to wstyd czy lenistwo? 26.08.06, 08:39
      'Po kilkunastodniowej przerwie chcialem przeczytac jak zwykle co ciekawsze
      watki, ale lektura ich nie mogla mi zajac wiecej niz pare minut.'

Zainspirowany powyzszym wpisem postanowilem sie wypowiedziec.
      Jak jestes kolego taki madry - to wypowiadaj sie sam - to sobie poczytamy.
      Przybedzie postow i bedziesz mial wiecej watkow.

Przy okazji adminom skladam wyrazy ubolewania, ze maja takich bezdusznych i
      egoistycznie nastawionych czytelnikow.
      • lastboyscout Re: A dac cos z siebie Damkon, to wstyd czy lenis 26.08.06, 14:28
        > Przy okazji adminom skladam wyrazy ubolewania, ze maja takich bezdusznych i
        > egoistycznie nastawionych czytelnikow.

Jestes calkiem pewien, ze to akurat Damkon zasluzyl sobie na taka ocene?
        (ostatnio wlasciwie tylko Abram i Damkon ciagneli, jak potrafili, to forum...)

Warto by zauwazyc, ze z powstawaniem watkow i ciekawymi dyskusjami na ich temat
        to forum nigdy nie mialo problemow, zmienilo sie cos innego ....
        • viper39 wstyd powiadasz skrutator? 26.08.06, 15:59
          lastboyscout napisał(a):

> > Przy okazji adminom skladam wyrazy ubolewania, ze maja takich bezdusznych
          > i
          > > egoistycznie nastawionych czytelnikow.
          >
          > Jestes calkiem pewien, ze to akurat Damkon zasluzyl sobie na taka ocene?
          > (ostatnio wlasciwie tylko Abram i Damkon ciagneli, jak potrafili, to forum...)
          >
          > Warto by zauwazyc, ze z powstawaniem watkow i ciekawymi dyskusjami na ich
          temat
          > to forum nigdy nie mialo problemow, zmienilo sie cos innego ....
          >

Damkon forum to jakis czas temu wykonczyli admini, wiec nie dziw sie ze tutaj
          nie chce juz nikt pisac,

skrutator wiesz winisz damokona ze sie nie wypowiada ale i sam malo (lub
          wogole) nie piszesz a damkon z abramem pisza, ja nie pisze z wiadomych powodow

jestem pod wrazeniem uporu jaki wykazuje abram i damkona probuja ratowac to
          forum

forum nie musi upasc, wystarczy jak trzyma sie ono pewnych regul ktore na
          poczatku owocowaly nowymi piszacymi i ciekawymi tematami
          dzis jak widac jest bryndza i to nie spowodowana latem/wakacjami bo te wakacje
          musialyby trwac jakis rok juz

aaaa jak tam dolar? czy juz trzeba placic 2 U$D za 1 euro?
          czlowiek mieszkajac w biednej Hameryce gdzie po upadku USA z biedy juz nie ma
          ani tv ani niczego nie wie co sie na swiecie dzieje.... nic trzeba konczyc
          pisanie bo zaraz w tej biedzie prad wylacza....normalnie "chorror"..heheheh

chcialoby sie krzyknac hej szable w dlon
          ale wychodzi na to ze trzeba wziac szturmowke z napisem "ploretariusze
          wszystkich krajow laczcie sie". pytanie z kim?
          • lastboyscout Viper odpusc ... 26.08.06, 17:19
            Ktos kiedys tu wprowadzil KONFRONTACJE pogladow na miejsce DYSKUSJI o pogladach.

Nastepni pozwolili na atak NA OSOBY majace inne poglady ...

OSTATNIA rzecza jaka jest nam tu potrzebna to klotnia pomiedzy nami! sad

• viper39 Re: Viper odpusc ... 26.08.06, 17:51
              lastboyscout napisał(a):

> Ktos kiedys tu wprowadzil KONFRONTACJE pogladow na miejsce DYSKUSJI o
              pogladach.
              >

mysle ze i jedno i drugie troche ze soba sie laczy, balagan nastal gdy
              oszolomow dopuszczono do dyskusji z elitarnego klubu zrobila sie ulica
              czyz to nie latwiejsze i lepsze od madrej wypowiedzi? i o ile latwiejsze w
              zbijaniu argumentow aby obronic swoja i jedyna prawde

> Nastepni pozwolili na atak NA OSOBY majace inne poglady ...

opinie powinny byc "atakowane" oczywiscie inteligentnie, ale poniewaz
              gowniarstwo i oszolomy nie moga z forum byc inaczej eliminowani jak tylko przez
              usuwanie ich wprowadzono tzw balagan kontrolowany
              ja proponuej przemianowanie tego forum na np forum "ANTYAMERYKANSKIE", nazwa
              bedzie pasowala zupelnie dobrze

> OSTATNIA rzecza jaka jest nam tu potrzebna to klotnia pomiedzy nami! sad

ja sie nie kloce, to moja opinia jest taka jaka jest i ciezkow bedzie ja
              zmienic,
              poza tym ciezko by bylo mnie sklocic z ludzmi do ktorych mam szacunek,
              masz racje zamieniam sie w sluch (znaczy oczy...hehe)
      • damkon Re: A dac cos z siebie Damkon, to wstyd czy lenis 29.08.06, 00:23
        > Zainspirowany powyzszym wpisem postanowilem sie wypowiedziec.
        > Jak jestes kolego taki madry - to wypowiadaj sie sam - to sobie poczytamy.
        > Przybedzie postow i bedziesz mial wiecej watkow.

Ciesze sie, ze zainspirowal Pana moj wpis, poniewaz mial on z zalozenia
        zainspirowac niektorych uczestnikow tego forum do wiekszej aktywnosci.
        Odpowiadajac jednak Panu na pytanie tytulowe, tzn.:

"A dac cos z siebie Damkon, to wstyd czy lenistwo?"

powiem tylko, ze nie jest to ani jedno ani drugie. Zasadniczy powod w moim
        przypadku to brak wystarczajacej ilosci wolnego czasu.
        Z drugiej strony uwazam, ze czasem jest jednak warto poczytac komentarze innych
        niz napisac cos samemu i choc nie mam tu na mysli akurat panskich komentarzy,
        to jednak sa tacy uczestnicy tego forum, ktorzy na bardzo wiele spraw maja bez
        porownania ciekawsze opinie ode mnie.
    • abram777 Po prostu - "sezon ogórkowy" 28.08.06, 23:13
      damkon napisał:

> Po kilkunastodniowej przerwie chcialem przeczytac jak zwykle co ciekawsze
      > watki, ale lektura ich nie mogla mi zajac wiecej niz pare minut. Srednio
      > jakies 1-2 wpisy dziennie. Czyzby wszyscy juz zbojkotowali to forum? W takim
      > razie wyrazic moge jedynie moje ubolewanie, ale coz taki widocznie byl wybor
      > wszystkich forumowiczow.
      > Moze juz nadszedl czas poszukac innego forum?

Panie Damkon, zamiast wypatrywać końca tego forum, w czasie gdy wszyscy
      wyjeżdźają na wakacje i każdy chce odetchnąć od spraw bardzo poważnych,
      proponuję, jeśli nie ma Pan jakiegoś ciekawego tematu do zaproponowania, aby
      opowiedział nam Pan np. jakiś dowcip, który poprawiłby humory naszych
      czytelników, a wtedy forum napewno znowu ożyje. Pozdrawiam
      • damkon Re: Po prostu - "sezon ogórkowy" 29.08.06, 00:02
        Nigdy nie potrafilem opowiadac dowcipow, dlatego tez uwazam to za dosc marny
        pomysl abym teraz probowal to robic. Niech dowcipy opowiadaja ci, ktorzy maja
        wieksze poczucie humoru ode mnie.
        Wymyslanie dowcipow pozostawie Panu, jako ze lepiej to zapewne Panu wychodzi w
        porownaniu do mnie.
      • viper39 Re: Po prostu - "sezon ogórkowy" juz od roku? 29.08.06, 02:49
        abram777 napisał:

> damkon napisał:
        >
        > > Po kilkunastodniowej przerwie chcialem przeczytac jak zwykle co ciekawsze
        >
        > > watki, ale lektura ich nie mogla mi zajac wiecej niz pare minut. Srednio
        > > jakies 1-2 wpisy dziennie. Czyzby wszyscy juz zbojkotowali to forum? W ta
        > kim
        > > razie wyrazic moge jedynie moje ubolewanie, ale coz taki widocznie byl wy
        > bor
        > > wszystkich forumowiczow.
        > > Moze juz nadszedl czas poszukac innego forum?
        >
        >
        > Panie Damkon, zamiast wypatrywać końca tego forum, w czasie gdy wszyscy
        > wyjeżdźają na wakacje i każdy chce odetchnąć od spraw bardzo poważnych,
        > proponuję, jeśli nie ma Pan jakiegoś ciekawego tematu do zaproponowania, aby
        > opowiedział nam Pan np. jakiś dowcip, który poprawiłby humory naszych
        > czytelników, a wtedy forum napewno znowu ożyje. Pozdrawiam

abram twoim przeciwnikiem nie jest damkon, nie ma sie co obrazac
        moze czas zalozyc nowe forum i zaczac od nowa jest "ta szkapa juz padla"

nie pomoga lewatywa
        nie pomoga masowanie serca
        nie pomaga sztuczne oddychanie
        nie pomaga defibrylacja
        moze klient nie zyje?
        • franzmaurer Re: Po prostu - "sezon ogórkowy" juz od roku? 29.08.06, 17:42
          bez jaj... forum jest ok, tyle ze wiekszosc tematow juz przewalkowalismy - ale
          beda nowe, don't worrysmile
          • krzysztofsf Re: Po prostu - "sezon ogórkowy" juz od roku? 31.08.06, 13:11
            To jak w tej anegdocie o zydowskich komiwojazerach.
            88
            hahahahha

67

hahahah

120
            .......

?

Od 100 sa dowcipy o Zydach..
            • bush_w_wodzie no. 31.08.06, 15:10

i dlatego proponuje by nasi czcigodni forumowicze przestali juz pisac o zlych
              adminach ktorzy pisza za malo postow i dopuszczaja sie innych bezecenstw - i
              wrocili do watkow o nizszych numerach. mozna nawet zakladac nowe watki na nowe
              tematy jak ktos chce. w koncu to jest liberalne forum.

!@%$#**&!!!1
              • abram777 Popieram 31.08.06, 23:16
                bush_w_wodzie napisał:

> i dlatego proponuje by nasi czcigodni forumowicze przestali juz pisac o zlych
                > adminach ktorzy pisza za malo postow i dopuszczaja sie innych bezecenstw - i
                > wrocili do watkow o nizszych numerach. mozna nawet zakladac nowe watki na nowe
                > tematy jak ktos chce. w koncu to jest liberalne forum.
                >
                > !@%$#**&!!!1

Baaaardzo dobra propozycja, podpisuję się.

PS. Czy te znaki, których użyłeś, to przypadkiem nie jest jakieś tajne zaklęcie odczyniające ataki na adminów tego forum? Jeśli tak, to również się podpisuję, hehe. Pozdrawiam
              • damkon Nie krytykowac adminow! 31.08.06, 23:51
                > proponuje by nasi czcigodni forumowicze przestali juz pisac o zlych
                > adminach ktorzy pisza za malo postow i dopuszczaja sie innych bezecenstw

Bardzo trafna uwaga! Przydaloby sie raczej wiecej pochwal niz jakas
                bezsensowna, podla czy mowiac inaczej bezecna krytyka. Tym bardziej, ze
                ostatnio ilosc adminow przerosla ilosc uczestnikow tego forum.
                • bush_w_wodzie pisac cos ciekawego! 01.09.06, 10:24
                  damkon napisał:

> > proponuje by nasi czcigodni forumowicze przestali juz pisac o zlych
                  > > adminach ktorzy pisza za malo postow i dopuszczaja sie innych bezecenstw
                  >
                  > Bardzo trafna uwaga! Przydaloby sie raczej wiecej pochwal niz jakas
                  > bezsensowna, podla czy mowiac inaczej bezecna krytyka. Tym bardziej, ze
                  > ostatnio ilosc adminow przerosla ilosc uczestnikow tego forum.
                  >

tak jest. uwazam ze lepiej pisac posty o polityce i gospodarce niz o adminach.
                  a kto sie z tym nie zgadza - niech sie piluje - bo sam moze zostac adminem.
                  a wtedy bedzie klops

smile)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka