Dodaj do ulubionych

Chrzciny w Kobyłce

29.09.10, 22:14
Szukam godnego polecenia lokalu na zorganizowanie chrzcin (40 osób)- Kobyłka i okolice; będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje (interesuje mnie również cennik) na ten temat...
Obserwuj wątek
    • anitka7323 Re: Chrzciny w Kobyłce 01.10.10, 12:01
      Z tego co wiem a mieszkam tu już długo to chrzciny warto zrobić w galopie z tym że cen nie znam, bądz też w caferondo, blisko kościoła i można pieszo iść. pozdrawiam.
    • madziks_w Re: Chrzciny w Kobyłce 04.10.10, 12:15
      ja organizowałam chrzciny połączone ze ślubem kościelnym w restauracji u Pietrzaków w Zielonce; bardzo jesteśmy zadowoleni i goście również; było to na zasadzie kolacji; przystawki, pierwsze i drugie danie oraz tort; napoje i alkohole wg spożycia; dużo kwestii bez problemu można omówić i zorganizować wg swojego pomysłu; mimo, że kolacja była w patio które jest stricte przy ulicy kompletnie szum oraz widok ulicy nie odgrywał roli, gdyż wewnątrz dekoracja kwiatami zasłania wszystko. Tort tiramisu jest wprost rewelacyjny !!!! Kosztowo - może i najtaniej nie wyszło ale nam zależało na estetyce miejsca, potraw i atmosfery - a Cafe Rondo raczej tego zapewnić nie może.
    • pudeleczko-35 Re: Chrzciny w Kobyłce 05.10.10, 19:09
      Ostatnio na rondzie w Zielonce pojawiła się reklama Restauracji "77" w Ząbkach. Ja zdecydowałam się zorganizować chrzciny mojego dziecka i jestem bardzo zadowolona. Ceny mają przystępne. lokal z dużą ilością miejsca a jedzenie pychotka.
    • miecielica Re: Chrzciny w Kobyłce 16.11.16, 09:32
      Zamkowa w Leśniawiźnie organizuje imprezy okolicznościowe, w tym oczywiście chrzciny. Ma zniżki dla dzieci. Info na stronie wesele-zamkowa.pl/oferta.php#imprezy-okolicznosciowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka