Dodaj do ulubionych

jesienne schizy

11.12.11, 20:47
ostatnio pojawiły się u mnie różne doły,popieprzone myślenie,apatia,brak chęci żeby się czymkolwiek zająć,czarnowidzctwo.Zacząłem szukać u siebie nawrotu albo cholera jakiś innych popaprań w mózgu.Na "szczęście" gdy rozmawiam z ludźmi okazuje się,że mają podobnie. Dochodzę do wniosku,że nie jestem jakimś wyjątkowym schizolem.
W sobotę wymyśliłem,że dam do roboty samochód,bo sam nie dam rady wymienić drobnej rzeczy.A bardziej,że rozbebrzę i z braku zapału nie skończę.Zeby oszczędzić robił to młody domorosły mechanik.No i musiałem mu pomagać i częściowo radzić.Rano nie wierzyłem w swoje możliwości/choć robiłem wcześniej o wiele bardziej skomplikowane remonty/ a jednak we dwóch robota ruszyła.Ja sam byłem zdziwiony i zadowolony,że przełamałem swój opór.
Wiosną latem potrafiłem po całym dniu pracy zmobilizować się do innych prac,a teraz ciężko mi rano wstać do łazienki.Chciałbym żeby tą czynność zrobił ktoś za mnie.
Obserwuj wątek
    • aaugustw Byle do wiosny...! 11.12.11, 21:15
      wiesj23 napisał:
      > ostatnio pojawiły się u mnie różne doły,popieprzone myślenie,apatia,brak chęci
      > żeby się czymkolwiek zająć...
      _______________________________________.
      Pomyslales kim jestes...!?
      Pomyslales o Mityngu AA i jakims sponsorze...!?
      Kiedy tam pojdziesz...!?
      A...
      • wiesj23 Re: Byle do wiosny...! 11.12.11, 21:23
        august właśnie z niego wróciłem.I tam właśnie usłyszałem,że nie tylko ja jestem jesiennym schizolem.
        • pierzchnia Re: Byle do wiosny...! 11.12.11, 21:41
          Mnie depresje przeszły od czasu kiedy zacząłem chodzić z wędką na lód, a jednego gościa to nawet z przerębla wyciągnąłem / dzięki pierzchni /.
          Ważył jakieś 120 kg, ale wykułem zagłębienie w lodzie i dzięki temu mogłem zaprzeć się piętą - wyślizgnął się jak żaba.
          Od tego czasu nie mam już depresji - on również.
          • aaugustw Re: Byle do wiosny...! 11.12.11, 21:47
            pierzchnia napisał:
            > Od tego czasu nie mam już depresji - on również.
            __________________________________________.
            Gdybys go nie wyciagnal, takze by ich juz nie mial..!
            A... ;-)
            • pierzchnia Re: Byle do wiosny...! 11.12.11, 22:05
              Gdybym Go nie wyciągnął to wyrzuty sumienia doprowadziłyby mnie właśnie do depresji.
              www.youtube.com/watch?v=KZOxKIRjzzY&feature=related
        • aaugustw Re: Byle do wiosny...! 11.12.11, 21:51
          wiesj23 napisał (do A...):
          > august właśnie z niego wróciłem.I tam właśnie usłyszałem,że nie tylko ja jestem
          > jesiennym schizolem.
          _______________________________________________________.
          Kiedy pilem, jesien i zima byly dla mnie najlepszymi porami roku...!
          Dzien trwal krotko a ciemne noce dlugo, moglem sie za ich oslona
          ukrywac przed ludzmi...
          Po Mityngach wracam nowonarodzony... - "Schizy" sa dla mnie wyrazem obcym...!
          A...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka