bananarama-live 14.01.12, 22:17 Czy to reguła,że na każdym forum, musi znaleźć się jakaś menda ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaugustw Pytasz wiec odpowiadam... 14.01.12, 22:27 bananarama-live napisał: > Czy to reguła,że na każdym forum, musi znaleźć się jakaś menda ? ________________________________________________. Nie, to nie regula... - Tak sie stalo, kiedy ty tu przylazles...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Pytasz wiec odpowiadam... 14.01.12, 22:36 Skąd ja wiedziałem,ze ty pierwszy się odezwiesz? :-D Czy to twój sposób na życie,łazić po tym forum i ryć ? Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Pytasz wiec odpowiadam... 14.01.12, 22:37 Jesteś prosty, przewidywalny. Spuść powietrze :-] Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Dajcie se luz... 14.01.12, 22:59 Najważniejsze, w życiu to mieć swojego Buziaka bo nawet jak będziesz pił to Buziak i tak Cię zagipsuje. A teraz już lecę!!! Buziaki, buziaki, buziaki... Odpowiedz Link Zgłoś
elfkabezhaltera Fajne funkcje 15.01.12, 07:17 Wrzuciłem sobie Augusta i tego drugiego marudę na listę "nieprzyjaciół" i nie widzę ich postów. Ustawienia -> Znajomi To mi podniosło stopień przyjemności korzystania z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Fajne funkcje 15.01.12, 08:51 Wrzuć sobie jeszcze swój nick :-] Odpowiedz Link Zgłoś
tikitaki00_55 Re: Pytasz wiec odpowiadam... 10.02.12, 18:57 Marian Paździoch to menda ponoć.. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw50 Re: Pytasz wiec odpowiadam... 10.02.12, 19:30 A tak ładnie czytało się forum przez kilka dni.I komu to przeszkadzało? Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Pytasz wiec odpowiadam... 11.02.12, 10:10 zdzislaw50 napisał: > A tak ładnie czytało się forum przez kilka dni.I komu to przeszkadzało? ___________________________________________________________. ty sobie postaw lepiej takie pytanie: "Gdzie jest moj problem i kalectwo, ze nie zawsze ładnie moge czytac to forum...!?" A... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw50 Re: Pytasz wiec odpowiadam... 11.02.12, 13:39 Też Cię kocham, mój Ty Guru. Nie zajmuj się mną, sam to potrafię o siebie zadbać. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Same klamstwa (l.mn.)...! 11.02.12, 13:45 zdzislaw50 napisał: > Też Cię kocham, mój Ty Guru. Nie zajmuj się mną, sam to potrafię o siebie zadbać. _______________________________. Z wypowiedzi twoich to nie wynika...! :-( A... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw50 Re: Same klamstwa (l.mn.)...! 11.02.12, 15:30 To taki żart , nie lubię nawiedzonych i wszystkowiedzących :( Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Same klamstwa (l.mn.)...! 11.02.12, 15:50 zdzislaw50 napisał: > To taki żart , nie lubię nawiedzonych i wszystkowiedzących :( _____________________________________________________. Po usmieszku widze, ze sam przyznajesz jak "cienki" to byl zart...! A´propos "nie lubienia nawroconych i wszystkowiedzacych"... Masz dwa wyjscia: albo wziasc sie do roboty i ich posluchac bez zawisci tych, tzw przez ciebie "wszystkowiedzacych" (ta odzywka pokazuje poziom twojej wiedzy), albo pozostac na wieki tukiem (beka powiedzialby; "stolkiem stajennym"...! A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw50 Re: Same klamstwa (l.mn.)...! 12.02.12, 09:50 Posłucham jednak elkabezhaltera. ą tak w ogóle, to czytaj dokładnie bo zmieniasz sens wypowiedzi. I to by było tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Same klamstwa (l.mn.)...! 12.02.12, 14:30 zdzislaw50 napisał: > Posłucham jednak elkabezhaltera. ą tak w ogóle, to czytaj dokładnie bo zmienias > z sens wypowiedzi. I to by było tyle . ___________________________________________________. Takie wypowiedzi ja nazywam wypowiedziami na okraglo bez kantow i bez podania dowodow na to co sie napisalo... Zwykly pijany belkot...! :-( A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiesj23 Re: Fajne funkcje 10.02.12, 19:39 znów muszę błysnąć chłopską filozofią w każdej wsi musi się znaleźć,a nawet kilka/oczywiście nie myślałem o moim sołtysie/.W każdej pracy itd itp. Jeżeli ktoś myśli,że "trzeźwiejący" alkoholicy automatycznie stają się aniołmi to niech szybko się pozbędzie złudzeń. remekdabrowski.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Fajne funkcje 11.02.12, 10:05 elfkabezhaltera napisała: > Wrzuciłem sobie Augusta i tego drugiego marudę na listę "nieprzyjaciół" i nie w > idzę ich postów. > Ustawienia -> Znajomi > To mi podniosło stopień przyjemności korzystania z tego forum. __________________________________________. To ladny przyklad niepelnosprawnosci umyslowej...! :-( A... Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Fajne funkcje 11.02.12, 13:38 Muszę bronic augusta - w każdym środowisku zawsze znajdzie się jego ortodoksyjny przedstawiciel -są ortodoksyjni Żydzi - sa również ortodoksyjni Aowcy i takim jest aaugust - a że nikt ich nie kocha to też fakt ale kto kocha tego , który sztywno przestrzega ustalone zasady czegokolwiek . Zawsze lepiej na skróty i jak się da !! Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Fajne funkcje 11.02.12, 16:34 "Zawsze lepiej na skróty i jak się da !! " Tacy też funkcjonują i mają się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Fajne funkcje 11.02.12, 16:50 bananarama-live napisał: > "Zawsze lepiej na skróty i jak się da !! " Tacy też funkcjonują i mają się dobrze. _______________________________________________________________. Mow za siebie... - Czy maja sie oni dobrze to juz ich nalezaloby sie zapytac...! A... Ps. Wg. mnie skroty skracaja alkoholikowi czas, ale takze i zycie..! (rozwoj duchowy to proces, podobny do procesu technologicznego, jak np. z ta Gierkowska drewniana boazeria polozona kiedys na swiezo wymurowany u niego mur... - zgnije i odpadnie...!) :-( Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Fajne funkcje 11.02.12, 17:13 Czyli twierdzisz,że jeżeli nie rozwijam się duchowo, nie uda mi się przeżyć w trzeźwości? Muszę uwierzyć w duchy? Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Fajne funkcje 11.02.12, 17:20 bananarama-live napisał: > Czyli twierdzisz,że jeżeli nie rozwijam się duchowo, nie uda mi się przeżyć w t > rzeźwości? > Muszę uwierzyć w duchy? ____________________________________________________________________. Twierdze (na swoim przykladzie i paru milionow innych trzezwych alkoholikow), ze jezeli nie bedzie tobie dane rozwijac sie duchowo moze i bedziesz jak najbardziej zyl w dalej w abstynencji...(!?), ale trzezwym to ty nigdy nie bedziesz...! A... Ps. O jakich ty mi tu "duchach" pier_dzielisz...!? Ty mylisz rozwoj duchowy (moralny) ze Zjawami (Duchami...?). Gdzie Rzym, gdzie Krym... - Tu widac, jaki ty nawalony jeszcze jestes na sucho...! Odpowiedz Link Zgłoś
lu_krecja Re: Fajne funkcje 11.02.12, 18:59 aagustuw jak Cię czytam to aż ciary mnie przechodzą...brrr Za koga Ty się masz człowieczku? Jak Wy tu z nim wytrzymujecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Fajne funkcje 11.02.12, 19:36 Wytrzymujemy. Musimy panować nad emocjami. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Fajne funkcje 12.02.12, 14:25 bananarama-live napisał (do lu_krecji): > Wytrzymujemy. > Musimy panować nad emocjami. ____________________________________________. Oooo...! - Widzisz lu... - To jest trening do trzezwosci, ale po co ja to pisze, ty tego i tak nie rozumiesz...! :-( A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Fajne funkcje 12.02.12, 14:20 lu_krecja napisała: > aagustuw jak Cię czytam to aż ciary mnie przechodzą...brrr > Za koga Ty się masz człowieczku? > Jak Wy tu z nim wytrzymujecie??? _____________________________. Pytasz, wiec odpowiadam... Mam sie za alkoholika... - Trzezwego juz alkoholika, czyli: za kogos takiego, ktory jest przeciwienstwem ciebie...! ;-) Jak "oni" tu ze mna wytrzymuja, to juz "oni" moga na to odpowiedziec...! Moge tylko jeszcze dodac, ze jezeli ciebie moje pisanie denerwuje, to oznacza, ze trafiam w ciebie i w twoje puste EGO... - Dla twojego dobra powinnas sie nad tym zastanowic, dlaczego sie denerwujesz, bo widzisz to nie ja ciebie leczy ty sama siebie wprowadzasz w taki chory nastroj, ktory na mnie nie ma najmniejszego wplywu, a ty sie pienisz...! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Fajne funkcje 11.02.12, 19:34 Duchy :-) To miało być uszczypliwie :-) Coś wam się bełta z tą siłą wyższą. Nie pijesz i tyle. Resztę sobie domalowujesz. Jeśli to ci pomaga, ok. Ja wolę bardziej po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś
lu_krecja Re: Fajne funkcje 11.02.12, 19:40 Ale wiesz...zauważyłam,że ludzom wierzącym jest lżej... Szukam Siły Wyższej... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Fajne funkcje 12.02.12, 14:26 lu_krecja napisała: > Ale wiesz...zauważyłam,że ludzom wierzącym jest lżej... > Szukam Siły Wyższej... ________________________________________________. :-o (...!!???) Kiedy bylas ostatnio na Mityngu, (np. AA)??? A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Fajne funkcje 12.02.12, 14:22 bananarama-live napisał: > Duchy :-) To miało być uszczypliwie :-) - - - - - - - - - - - OK, rozumiem...! ;-) __________________________. bananarama-live napisał dalej: > Coś wam się bełta z tą siłą wyższą. Nie pijesz i tyle. Resztę sobie domalowujesz. > Jeśli to ci pomaga, ok. Ja wolę bardziej po ludzku. - - - - - - - - - - - - - - - - - Czego sie boisz... - Wytrzezwienia...!? A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Fajne funkcje 12.02.12, 19:00 lu_krecja napisała: > augustw ściśnij! ___________________. Chetnie...! (jak wytrzezwiejesz...!) ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
lu_krecja Prośba o interwencję adminów.. 12.02.12, 20:18 Mądry musi ustąpić. Dziwie się że admini pozwalają na takie posty. Człowiek zaczynający trzeźwieć czytając takie bzdury łatwo się zniechęci. To nie forum pyskówek. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Prośba o interwencję adminów.. 12.02.12, 20:30 lu_krecja napisała: > Prosba o interwencje adminow... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - W jakiej sprawie...? _____________________. lu_krecja napisała dalej: > Mądry musi ustąpić. - - - - - - - - - - - - - - - I glupi nietrzezwy...! _____________________. lu_krecja napisała dalej: > Dziwie się że admini pozwalają na takie posty. - - - - - - - - - - - - - - - - Na jakie posty...!? - Czemu nie odpowiadasz na pytania, jak ja to robie...!? Oskarzasz, oczerniasz, kablujesz i zadasz od swiata zadowolenia swojego EGO - niepokoro...! _____________________. lu_krecja napisała dalej: > Człowiek zaczynający trzeźwieć czytając takie bzdury łatwo się zniechęci. - - - - - - - - - - - - - - - - - Najszybciej do trzezwienia zbliza ostre picie alkoholu...! _____________________. lu_krecja napisała dalej: > To nie forum pyskówek. - - - - - - - - - - - - - - - - - Nareszcie cos dociera... - (ale czy na stale...!?) :-( A... Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Prośba o interwencję adminów.. 12.02.12, 20:38 Trzeźwa sobie byłam długo już nie piłam a jak augusta spotkałam to zapiłam ! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Prośba o interwencję adminów.. 12.02.12, 20:45 deoand napisał: > Trzeźwa sobie byłam > długo już nie piłam > a jak augusta spotkałam > to zapiłam ! _________________________. Jego wina... - Dobrze mu tak...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
lu_krecja Re: Prośba o interwencję adminów.. 12.02.12, 21:08 Śmieszny jesteś i tyle Ci powiem i proszę nie wypowiadaj się w mojej kwestii i nie wymachuj wykrzyknikami. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Prośba o interwencję adminów.. 12.02.12, 21:20 lu_krecja napisała: > Śmieszny jesteś i tyle Ci powiem i proszę nie wypowiadaj się w mojej kwestii i > nie wymachuj wykrzyknikami. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Dlaczego myslisz, ze to o tobie...? :-o __________________________. deoand napisał: > Trzeźwa sobie byłam > długo już nie piłam > a jak augusta spotkałam > to zapiłam ! _________________________. Jego wina... - Dobrze mu tak...! A... Odpowiedz Link Zgłoś