bananarama-live 25.02.12, 19:08 Trochę poczytałem w necie. Zauważyłem znaczną poprawę w jakości i ilości snu. Cuda jakieś? Jak jest u was? Jakie doświadczenia ze snem macie? Podobno spokojny sen,nie wraca nawet po kilku latach abstynencji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananarama-live Re: Sen 25.02.12, 19:13 bananarama-live napisał: > Podobno spokojny sen,nie wraca nawet po kilku latach abstynencji. W niektórych przypadkach Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Sen 25.02.12, 19:30 > bananarama-live napisał: > > Podobno spokojny sen,nie wraca nawet po kilku latach abstynencji. > W niektórych przypadkach _______________________________________________. Nie slyszalem, w jakich to mogloby byc przypadkach...(!?). A... Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Sen 25.02.12, 19:42 Wyczytałem,ze jeśli <dobry>sen szybko nie wraca, to jest duzo większe prawdopodobieństwo do nawrotu,mysląc,ze alk pomoże. Pomaga,ale na chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Sen 25.02.12, 19:53 bananarama-live napisał: > Wyczytałem,ze jeśli <dobry>sen szybko nie wraca, to jest duzo większe p > rawdopodobieństwo do nawrotu,mysląc,ze alk pomoże. > Pomaga,ale na chwilę.> Nawrót jest związany z napięciem emocjonalnym. Nasz uzależniony umysł " szaleje" i wtedy zaburza sen. Tak samo maja wszyscy " nie uzależnieni" - zmartwienia " zdejmują" sen z powiek. Tyle, że oni wtedy nie odczuwaja przymusu znieczulenia alkoholem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Sen 25.02.12, 19:27 bananarama-live napisał: > Trochę poczytałem w necie. Zauważyłem znaczną poprawę w jakości i ilości snu. > Cuda jakieś? > Jak jest u was? > Jakie doświadczenia ze snem macie? > Podobno spokojny sen,nie wraca nawet po kilku latach abstynencji. ________________________________________________________. Z mjego doswiadczenia (i z opowiadan innych trzezwych alkoholikow) wiem, ze spokojny sen wraca u kazdego ozdrowialego alkoholika...! A... Ps. Nie tylko sen powraca do swojej normy...! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Miło to słyszeć bt 25.02.12, 19:35 bananarama-live napisał: Miło to słyszeć _____________________. Ta nadzieja bez trzezwosci sama sie nie spelni...! :-( A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Miałam tak samo :-) 25.02.12, 19:48 To nie cuda, tylko wynik odtrucia organizmu, ktory wraca do biologicznego cyklu. Z tym "co podobno" - nie wiem skąd masz takie wieści. Nieważne. Ciesze się Twoją radością. Pozdrawiam ciepło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Miałam tak samo :-) 25.02.12, 19:56 Dla samego, dobrego snu, warto nie chlać :] Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
lu_krecja Re: Miałam tak samo :-) 25.02.12, 20:22 Pamiętam te straszne noce,to lęki...kiedy leżałam i próbowałam sobie przypomnieć jak spędziłam wieczór... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Miałam tak samo :-) 25.02.12, 21:50 Kiedy zamykamy powieki do snu, nasze oczy zaczynaja patrzec na nasza dusze...! A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Miałam tak samo :-) 25.02.12, 21:55 Deo chyba dzisiaj spi...(!?). Chcialem mu podpowiedziec, ze zaraz na ARD zacznie sie ciekawy boks. A za tydzien, na RTL-u boksuje mlody Kliczko - takze po 22:15... Dobranoc: A... Odpowiedz Link Zgłoś
elfkabezhaltera Mi dobry sen szybko przyszedł 25.02.12, 21:22 Trzeźwiejąc kładąc się spać nie musiałem juz rozpamiętywać kogo okłamałem, co ukradłem, co zrobiłem a czego nie pamięta (urwany firlm), co komu nakłamałem, co się może wydać, itd. itp. Mając czyste sumienie zasypiam szybko i spię jak dzidziuś. Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Sen 26.02.12, 07:20 www.youtube.com/watch?v=7r-yqRm22rE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Sen, a raczej jego brak...! :-( 26.02.12, 09:10 bananarama-live napisał: ::::::::::::::::::::::::::::: ____________________________. O, ho, ho... - Ktos tu nie ma snu...! (w sasiednim watku list wyslany po godz. 3 w nocy...!?). To juz nie alkohol a komputer moze tego byc przyczyna...!?. A... Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Wiedziałem,wiedziałem :-] 26.02.12, 11:29 Fakt - komputer to drugie moje uzależnienie ,ale czyje nie? Ściągałem dużą muzę ,komp włączony całą noc, wstałem na odsik i se luknąłem. Ot cała filozofia :] Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Ps 26.02.12, 11:32 Piję dużo wody,stąd ciśnienie. Do tego wstaję ,żeby coś przekąsić drobnego - to pewnie tez jakieś chorobliwe. Ogólnie śpię teraz bardzo dobrze - nawet przy pełni łysego. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Ps 26.02.12, 14:35 bananarama-live napisał: > Piję dużo wody,stąd ciśnienie. > Do tego wstaję ,żeby coś przekąsić drobnego - to pewnie tez jakieś chorobliwe. > Ogólnie śpię teraz bardzo dobrze - nawet przy pełni łysego. _______________________________________________________. Tak calkiem normalne to to nie jest, ale co dzisiaj jest normalne...!? Najwazniejsze, ze nie pijesz...! A... Odpowiedz Link Zgłoś