bananarama-live 05.11.12, 18:47 bo nie wytrzymie. Moja żona po 27 latach małżeństwa , zaczęła sobie podśpiewywać pod nosem. NIGDY tego nie robiła. Wiecie co to oznacza? Wiecie na 100% :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margott70 Re: Muszę się pochwalić ... 05.11.12, 18:50 bananarama-live napisał: > bo nie wytrzymie. > Moja żona po 27 latach małżeństwa , zaczęła sobie podśpiewywać pod nosem. NIGDY > tego nie robiła. > > Wiecie co to oznacza? > Wiecie na 100% > :-) Pojęcia nie mam...ale tak na zapas mogę Ci mówić mistrzu:) Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Muszę się pochwalić ... 05.11.12, 18:56 Mistrz jest tylko jeden. Też wiecie na 100% ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Muszę się pochwalić ... 05.11.12, 18:57 bananarama-live napisał: > bo nie wytrzymie. > Moja żona po 27 latach małżeństwa , zaczęła sobie podśpiewywać pod nosem. NIGDY > tego nie robiła. > > Wiecie co to oznacza? > Wiecie na 100% > :-) :-)) Ciesze się , ze się cieszysz :-)) Zaśpiewasz z żona w duecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Muszę się pochwalić ... 05.11.12, 19:32 No Ty chyba zaczadział ? Nie piję dopiero 2 lata i już mnie do huru ciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Muszę się pochwalić ... 05.11.12, 19:36 bananarama-live napisał: > No Ty chyba zaczadział ? Nie piję dopiero 2 lata i już mnie do huru ciągnie. ___________________________. Cienko jeszcze bedziesz spiewal...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Muszę się pochwalić ... 05.11.12, 19:22 bananarama-live napisał: > Muszę się pochwalić ... ____________________. Pochwal lepiej zone...! :-l A... Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Muszę się pochwalić ... 05.11.12, 19:30 Eeeeee nieeeee. Bo się zawiesi na kolejne 27 lat :] Odpowiedz Link Zgłoś