Dodaj do ulubionych

pytanie do Deo ...

19.02.14, 10:35
o ile czasem czytasz, a chyba czytasz....co mylisz? o istocie takiego forum i innych podobnych ?
Obserwuj wątek
    • aaugustw Re: pytanie do Deo ... 19.02.14, 14:35
      wolfbreslau napisał:
      > o ile czasem czytasz, a chyba czytasz....co mylisz? o istocie takiego forum i i
      > nnych podobnych ?
      _____________________________________________.
      Patrzac na to pytanie do Deo, zaraz widze malego wolfika, ktory w swojej
      podswiadomosci wola o pomoc, szukajac w ten sposob jakiegos punktu
      oparcia, gdyz on sam nie daje sobie rady, mimo iz tak bardzo tego pragnie,
      jak i my wszyscy kiedysmy jeszcze upadali...!
      "... Jeśli porównujesz się z innymi możesz stać się próżny lub zgorzkniały,
      albowiem zawsze będą lepsi i gorsi od ciebie..."
      A...
      • deoand Re: pytanie do Deo ... 19.02.14, 15:37
        Forum jak forum , czasem coś ciekawego sie zadzieje czasem nie , czasem wybuchnie całkiem ciekawa dyskusja między baklofenowcami i aowcami , która po poczatkowo realistycznych argumentach musi w końcu przejśc do epitetów , tak zresztą jak w kazdej polemice wszystko jedno o co .
        Ostatnio zaintrygował mnie temat pt: chip w esce .
        Ja tu w końcu tylko gosciem jestem albo obserwatorem .
        • aaugustw Re: pytanie do Deo ... 19.02.14, 20:25
          deoand napisał:
          > Ostatnio zaintrygował mnie temat pt: chip w esce .
          _____________________.
          Co...? - Ona to juz ma ...!? :-o
          Ciekawe, jak sie taki chip flancuje...?
          A...
          • pierzchnia Re: pytanie do Deo ... 19.02.14, 20:32
            Z rozporka...
            • aaugustw Re: pytanie do Deo ... 19.02.14, 20:40
              pierzchnia napisał:
              > Z rozporka...
              ___________________.
              Bez sciagania spodni...!? :-o
              Jedna taka przyszla do ginekologa i skarzyla sie, ze ze ma
              czterostrumieniowy sik... - Naturalnie kazal sie jej rozebrac
              a po ogledzinach rzekl do niej, zeby jej gach sciagal spodnie,
              bo ona ma tam guzik w srodku...!
              A...
              • pierzchnia Re: pytanie do Deo ... 19.02.14, 20:47
                Czasem warto znać się na guzikach...
                • aaugustw Re: pytanie do Deo ... 19.02.14, 21:40
                  pierzchnia napisał:
                  > Czasem warto znać się na guzikach...
                  ________________________________.
                  www.google.de/imgres?imgurl=http://merlin.pl/Guziki-puzzle_Piatnik,images_big,6,P-5687.jpg&imgrefurl=http://merlin.pl/Guziki-puzzle_Piatnik/browse/product/206,813450.html&h=326&w=510&sz=87&tbnid=3WHIHbNn4KpHsM:&tbnh=90&tbnw=141&zoom=1&usg=__qTi2T13380iTKpPoXN0BrC5Er5M=&docid=dBNbJEPf6AGF6M&sa=X&ei=HxYFU-eaN4bvswa-wYGQCg&ved=0CDsQ9QEwAw&dur=1552
                  • deoand Re: pytanie do Deo ... 20.02.14, 10:37
                    Widzisz Wolf - ja sie nie myle jak napisałem i oczywiście zgodnie z moja nieomylnoscią juz sie kłoca w wątku chwilowo poniżej ale zaraz bedzie powyżej pt . Smutek autorstwa stuw . I naparzanka jak zwykle Na forum potrzebny jest nowy temat - no jeden dwa posty do rzeczy i naparzanka - jak na Majdanie ... tam sie bija a milicja doopa ... Jaruzel rozgonil towarzystwo w jedna noc a tu to tego porzadnego człowieka jakim jest Janukowycz , który legalnie zdobył władze i działał w imieniu kraju wezma w końcu zabija jak Caucescu . Generał Sisi w Egipcie to od razu salwy z karabinów maszynowych 1000 padło i cisza i Hameryka go chwali .
                    PS. Tak naprawdę to czytajac to forum od czasu do czasu - trudno nie przewidzieć czym skończy sie kazda dyskusja forumowa .
                    • iskram Re: pytanie do Deo ... 20.02.14, 10:53
                      deoand napisał:
                      > PS. Tak naprawdę to czytajac to forum od czasu do czasu - trudno nie przewidzie
                      > ć czym skończy sie kazda dyskusja forumowa
                      >>iskram napisała;
                      > nie myli sie tylko ten ,co nic nie robi .
                      • aaugustw Re: pytanie do Deo ... 20.02.14, 11:18
                        iskram napisała (do Deo):
                        > > nie myli sie tylko ten ,co nic nie robi .
                        _____________________.
                        Nic dodac, nic odjac...! ;-)
                        A...
                    • pierzchnia Re: pytanie do Deo ... 20.02.14, 11:00
                      " Smutek " został zdemaskowany, a że szkoda było pustej kartki tośmy troszku nabazgrolili.
                      Na Ukrainie mogłoby być o wiele więcej ofiar, ale i tak nastąpi apogeum - najlepiej żeby tam wszedł Putin i zrobił porządek.
                      • aaugustw Re: pytanie do Deo ... 20.02.14, 11:21
                        pierzchnia napisał:
                        > ... Na Ukrainie mogłoby być o wiele więcej ofiar, ale i tak nastąpi apogeum - najle
                        > piej żeby tam wszedł Putin i zrobił porządek.
                        ____________________________________________________________.
                        Slyszalem sprawozdanie dziennikarza ruskiego, jak mowil o terrorystach...
                        Nie wiem dlaczego, ale zaraz skojarzylem go ze Stuwa (vel "setka")...! ;-)
                        A...
                    • aaugustw Re: pytanie do Deo ... 20.02.14, 11:17
                      deoand napisał:
                      > PS. Tak naprawdę to czytajac to forum od czasu do czasu - trudno nie przewidzie
                      > ć czym skończy sie kazda dyskusja forumowa .
                      _____________________________________________.
                      To jest tak, jak i ja wczoraj przewidzialem kto wygra...!
                      Tu nie pomoglo ani trzech Polakow, ani dwoch (b. dobrych)
                      Niemcow... - Bayern, to Bayern... - Trzezwosc to trzezwosc...
                      Baclofen to nie AA...!
                      A...
                      • deoand Re: pytanie do Deo ... 20.02.14, 11:20
                        Tu nie pomoglo ani trzech Polakow,

Ale jednego wyrzucili z boiska .
                        • aaugustw Zycie to jest gra ... 20.02.14, 11:26
                          deoand napisał:
                          (A...): Tu nie pomoglo ani trzech Polakow,
                          - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                          > Ale jednego wyrzucili z boiska .
                          ____________________________________________.
                          Sedzia sprawiedliwy... - Podobnie z alkoholikiem, ktory
                          probuje faulowac, nie trzymajac sie pewnych zelaznych regul gry,
                          taki sam sie wyrzuca z boiska i eliminuje...
                          A...
                          Sila Wyzsza...!
                          • aaugustw Re: Zycie to jest gra ... 20.02.14, 11:35
                            aaugustw napisał:
                            > Sedzia sprawiedliwy... - Podobnie z alkoholikiem, ktory
                            > probuje faulowac, nie trzymajac sie pewnych zelaznych regul gry,
                            > taki sam sie wyrzuca z boiska i eliminuje...
                            _________________________________________________________________.
                            Powinno byc:
                            Takiego tez Sila Wyzsza (ten sedzia sprawiedliwy) wyrzuca z boiska i eliminuje...!
                            A...
                            • iskram Re: Zycie to jest gra ... 20.02.14, 13:07
                              > Powinno byc:
                              > Takiego tez Sila Wyzsza (ten sedzia sprawiedliwy) wyrzuca z boiska i eliminuje.
                              > ..!
                              > A..
                              >> iskram napisała;
                              >> AA jest dla kazdego ,kto uzna swój problem. ;-))
    • boja55 Re: pytanie do Deo ... 13.03.14, 16:31
      Niedawno przeczytałem , że w pociągu mają sprzedawać alkohole mocniejsze niż piwo , a więc Deo Twoje powiedzenie nabiera sensu , Wars wita Was , detoks czeka na Was .
      • aaugustw Re: pytanie do Deo ... 13.03.14, 19:15
        boja55 napisał:
        > Niedawno przeczytałem , że w pociągu mają sprzedawać alkohole mocniejsze niż pi
        > wo , a więc Deo Twoje powiedzenie nabiera sensu , Wars wita Was , detoks czeka
        > na Was .
        _________________________________________.
        Czemu tak pesymistycznie, Boja...!? :-(
        Czemu nie napisac; rosna nam nowi powiernicy AA...! ;-)
        A...
        • deoand Re: pytanie do Deo ... 13.03.14, 20:56
          Niedawno przeczytałem , że w pociągu mają sprzedawać alkohole mocniejsze niż piwo , a więc Deo Twoje powiedzenie nabiera sensu , Wars wita Was , detoks czeka na Was .

Ja zawsze wuprzedzam swoja epoke i nie myle sie jesli chodzi o wszystko co z alkoholem zwiazane .

Niedługo jeszcze będa rózowe wagoniki dla hetero i tęczowe dla gejów .

Naprawde nie wiem czy akurat w pociągu trzeba tak jak w restauracji pic wódę przez te kilka godzin w podrózy ??? Poseł Protasiewicz w ciagu tylko jednej godziny lotu z Warszawy do Frankfurtu tak się uchlał , że chciał wywołac III wojne światową .

Ale jak widać
          • aaugustw Re: pytanie do Deo ... 13.03.14, 21:05
            deoand napisał:
            > Niedługo jeszcze będa rózowe wagoniki dla hetero i tęczowe dla gejów .
            > Naprawde nie wiem czy akurat w pociągu trzeba tak jak w restauracji pic wódę pr
            > zez te kilka godzin w podrózy ??? Poseł Protasiewicz w ciagu tylko jednej godzi
            > ny lotu z Warszawy do Frankfurtu tak się uchlał , że chciał wywołac III wojne ś
            > wiatową .
            > Ale jak widać
            • wolfbreslau Re: pytanie do Deo ... 14.03.14, 06:26
              a co ma piernik do wiatraka?
              co ma piwo do konduktora i gorzała do bagaznika auta?
              kto pijany, to pijany i kupuje gdzie popadnie....."świątobliwość" tych , co już nie moga, jest gorsza od komunizmu
              alkohol, tak jak i pedalstwo jest dla ludzi.....o ile ludzie sami zechcą i niekoniecznie pod rózowym sztandarem, lub innym szyldem AA.
              a przy okazji: jak sie jedzie autostrada do berlina....to koło poznania jest autentyczny tęczowy most nad drogą.:-) i wcale mnie nie razi....gaz sobie płynie , czyli rura tym mostem. :-)
              mam nawet fotke zrobiona jak jechałem .
              ps- alkohol na stacji benzynowej jest tam tak samo na miejscu jak prezerwatywy....chyba ,ze jakis ortodoks uzna, ze to wspiranie tirówek płci obojga i potencjalne zabójstwo dzieci w gumie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka