wolfbreslau 19.02.14, 10:35 o ile czasem czytasz, a chyba czytasz....co mylisz? o istocie takiego forum i innych podobnych ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaugustw Re: pytanie do Deo ... 19.02.14, 14:35 wolfbreslau napisał: > o ile czasem czytasz, a chyba czytasz....co mylisz? o istocie takiego forum i i > nnych podobnych ? _____________________________________________. Patrzac na to pytanie do Deo, zaraz widze malego wolfika, ktory w swojej podswiadomosci wola o pomoc, szukajac w ten sposob jakiegos punktu oparcia, gdyz on sam nie daje sobie rady, mimo iz tak bardzo tego pragnie, jak i my wszyscy kiedysmy jeszcze upadali...! "... Jeśli porównujesz się z innymi możesz stać się próżny lub zgorzkniały, albowiem zawsze będą lepsi i gorsi od ciebie..." A... Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: pytanie do Deo ... 19.02.14, 15:37 Forum jak forum , czasem coś ciekawego sie zadzieje czasem nie , czasem wybuchnie całkiem ciekawa dyskusja między baklofenowcami i aowcami , która po poczatkowo realistycznych argumentach musi w końcu przejśc do epitetów , tak zresztą jak w kazdej polemice wszystko jedno o co . Ostatnio zaintrygował mnie temat pt: chip w esce . Ja tu w końcu tylko gosciem jestem albo obserwatorem . Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: pytanie do Deo ... 19.02.14, 20:25 deoand napisał: > Ostatnio zaintrygował mnie temat pt: chip w esce . _____________________. Co...? - Ona to juz ma ...!? :-o Ciekawe, jak sie taki chip flancuje...? A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: pytanie do Deo ... 19.02.14, 20:40 pierzchnia napisał: > Z rozporka... ___________________. Bez sciagania spodni...!? :-o Jedna taka przyszla do ginekologa i skarzyla sie, ze ze ma czterostrumieniowy sik... - Naturalnie kazal sie jej rozebrac a po ogledzinach rzekl do niej, zeby jej gach sciagal spodnie, bo ona ma tam guzik w srodku...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: pytanie do Deo ... 19.02.14, 20:47 Czasem warto znać się na guzikach... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: pytanie do Deo ... 19.02.14, 21:40 pierzchnia napisał: > Czasem warto znać się na guzikach... ________________________________. www.google.de/imgres?imgurl=http://merlin.pl/Guziki-puzzle_Piatnik,images_big,6,P-5687.jpg&imgrefurl=http://merlin.pl/Guziki-puzzle_Piatnik/browse/product/206,813450.html&h=326&w=510&sz=87&tbnid=3WHIHbNn4KpHsM:&tbnh=90&tbnw=141&zoom=1&usg=__qTi2T13380iTKpPoXN0BrC5Er5M=&docid=dBNbJEPf6AGF6M&sa=X&ei=HxYFU-eaN4bvswa-wYGQCg&ved=0CDsQ9QEwAw&dur=1552 Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: pytanie do Deo ... 20.02.14, 10:37 Widzisz Wolf - ja sie nie myle jak napisałem i oczywiście zgodnie z moja nieomylnoscią juz sie kłoca w wątku chwilowo poniżej ale zaraz bedzie powyżej pt . Smutek autorstwa stuw . I naparzanka jak zwykle Na forum potrzebny jest nowy temat - no jeden dwa posty do rzeczy i naparzanka - jak na Majdanie ... tam sie bija a milicja doopa ... Jaruzel rozgonil towarzystwo w jedna noc a tu to tego porzadnego człowieka jakim jest Janukowycz , który legalnie zdobył władze i działał w imieniu kraju wezma w końcu zabija jak Caucescu . Generał Sisi w Egipcie to od razu salwy z karabinów maszynowych 1000 padło i cisza i Hameryka go chwali . PS. Tak naprawdę to czytajac to forum od czasu do czasu - trudno nie przewidzieć czym skończy sie kazda dyskusja forumowa . Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: pytanie do Deo ... 20.02.14, 10:53 deoand napisał: > PS. Tak naprawdę to czytajac to forum od czasu do czasu - trudno nie przewidzie > ć czym skończy sie kazda dyskusja forumowa >>iskram napisała; > nie myli sie tylko ten ,co nic nie robi . Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: pytanie do Deo ... 20.02.14, 11:18 iskram napisała (do Deo): > > nie myli sie tylko ten ,co nic nie robi . _____________________. Nic dodac, nic odjac...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: pytanie do Deo ... 20.02.14, 11:00 " Smutek " został zdemaskowany, a że szkoda było pustej kartki tośmy troszku nabazgrolili. Na Ukrainie mogłoby być o wiele więcej ofiar, ale i tak nastąpi apogeum - najlepiej żeby tam wszedł Putin i zrobił porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: pytanie do Deo ... 20.02.14, 11:21 pierzchnia napisał: > ... Na Ukrainie mogłoby być o wiele więcej ofiar, ale i tak nastąpi apogeum - najle > piej żeby tam wszedł Putin i zrobił porządek. ____________________________________________________________. Slyszalem sprawozdanie dziennikarza ruskiego, jak mowil o terrorystach... Nie wiem dlaczego, ale zaraz skojarzylem go ze Stuwa (vel "setka")...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: pytanie do Deo ... 20.02.14, 11:17 deoand napisał: > PS. Tak naprawdę to czytajac to forum od czasu do czasu - trudno nie przewidzie > ć czym skończy sie kazda dyskusja forumowa . _____________________________________________. To jest tak, jak i ja wczoraj przewidzialem kto wygra...! Tu nie pomoglo ani trzech Polakow, ani dwoch (b. dobrych) Niemcow... - Bayern, to Bayern... - Trzezwosc to trzezwosc... Baclofen to nie AA...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: pytanie do Deo ... 20.02.14, 11:20 Tu nie pomoglo ani trzech Polakow, Ale jednego wyrzucili z boiska . Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Zycie to jest gra ... 20.02.14, 11:26 deoand napisał: (A...): Tu nie pomoglo ani trzech Polakow, - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - > Ale jednego wyrzucili z boiska . ____________________________________________. Sedzia sprawiedliwy... - Podobnie z alkoholikiem, ktory probuje faulowac, nie trzymajac sie pewnych zelaznych regul gry, taki sam sie wyrzuca z boiska i eliminuje... A... Sila Wyzsza...! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Zycie to jest gra ... 20.02.14, 11:35 aaugustw napisał: > Sedzia sprawiedliwy... - Podobnie z alkoholikiem, ktory > probuje faulowac, nie trzymajac sie pewnych zelaznych regul gry, > taki sam sie wyrzuca z boiska i eliminuje... _________________________________________________________________. Powinno byc: Takiego tez Sila Wyzsza (ten sedzia sprawiedliwy) wyrzuca z boiska i eliminuje...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Zycie to jest gra ... 20.02.14, 13:07 > Powinno byc: > Takiego tez Sila Wyzsza (ten sedzia sprawiedliwy) wyrzuca z boiska i eliminuje. > ..! > A.. >> iskram napisała; >> AA jest dla kazdego ,kto uzna swój problem. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
boja55 Re: pytanie do Deo ... 13.03.14, 16:31 Niedawno przeczytałem , że w pociągu mają sprzedawać alkohole mocniejsze niż piwo , a więc Deo Twoje powiedzenie nabiera sensu , Wars wita Was , detoks czeka na Was . Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: pytanie do Deo ... 13.03.14, 19:15 boja55 napisał: > Niedawno przeczytałem , że w pociągu mają sprzedawać alkohole mocniejsze niż pi > wo , a więc Deo Twoje powiedzenie nabiera sensu , Wars wita Was , detoks czeka > na Was . _________________________________________. Czemu tak pesymistycznie, Boja...!? :-( Czemu nie napisac; rosna nam nowi powiernicy AA...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: pytanie do Deo ... 13.03.14, 20:56 Niedawno przeczytałem , że w pociągu mają sprzedawać alkohole mocniejsze niż piwo , a więc Deo Twoje powiedzenie nabiera sensu , Wars wita Was , detoks czeka na Was . Ja zawsze wuprzedzam swoja epoke i nie myle sie jesli chodzi o wszystko co z alkoholem zwiazane . Niedługo jeszcze będa rózowe wagoniki dla hetero i tęczowe dla gejów . Naprawde nie wiem czy akurat w pociągu trzeba tak jak w restauracji pic wódę przez te kilka godzin w podrózy ??? Poseł Protasiewicz w ciagu tylko jednej godziny lotu z Warszawy do Frankfurtu tak się uchlał , że chciał wywołac III wojne światową . Ale jak widać Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: pytanie do Deo ... 13.03.14, 21:05 deoand napisał: > Niedługo jeszcze będa rózowe wagoniki dla hetero i tęczowe dla gejów . > Naprawde nie wiem czy akurat w pociągu trzeba tak jak w restauracji pic wódę pr > zez te kilka godzin w podrózy ??? Poseł Protasiewicz w ciagu tylko jednej godzi > ny lotu z Warszawy do Frankfurtu tak się uchlał , że chciał wywołac III wojne ś > wiatową . > Ale jak widać Odpowiedz Link Zgłoś
wolfbreslau Re: pytanie do Deo ... 14.03.14, 06:26 a co ma piernik do wiatraka? co ma piwo do konduktora i gorzała do bagaznika auta? kto pijany, to pijany i kupuje gdzie popadnie....."świątobliwość" tych , co już nie moga, jest gorsza od komunizmu alkohol, tak jak i pedalstwo jest dla ludzi.....o ile ludzie sami zechcą i niekoniecznie pod rózowym sztandarem, lub innym szyldem AA. a przy okazji: jak sie jedzie autostrada do berlina....to koło poznania jest autentyczny tęczowy most nad drogą.:-) i wcale mnie nie razi....gaz sobie płynie , czyli rura tym mostem. :-) mam nawet fotke zrobiona jak jechałem . ps- alkohol na stacji benzynowej jest tam tak samo na miejscu jak prezerwatywy....chyba ,ze jakis ortodoks uzna, ze to wspiranie tirówek płci obojga i potencjalne zabójstwo dzieci w gumie. Odpowiedz Link Zgłoś