Gość: zrezygnowany IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.04, 19:39 powiedzcie, czy jestem już uzależniony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stachu34 Re: oddycham i nie mogą się powstrzymać IP: *.gda.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 19:53 To niewiarygodne... Każdy czwartoklasista szk.p. powie ci przyjacielu,że oddech jest odruchem bezwarunkowym, a mózg trzba ćwiczyć,tym bardziej jak komuś chce sie dowalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: oddycham i nie mogą się powstrzymać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 20:17 Oddychaj! To jest zdrowe, szczególnie w sosnowym lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
valpoliczella Re: oddycham i nie mogą się powstrzymać 06.10.04, 21:07 Ja radzilabym ze swej strony powstrzymać sie na jakis tydzien, by zobaczyć czy to uzależnienie czy nie. Ale wtedy to juz tylko oczyma bujającej w oblokach duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: oddycham i nie mogą się powstrzymać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:10 To jest to, Val. Świetna rada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia do Valpoliczelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:13 No, nie. A mnie nie przyszło do głowy, żeby cos takiego doradzić. Tylko coś bredziłam o lesie sosnowym. Super. Odpowiedz Link Zgłoś
theo18 Las sosnowy ? 14.10.04, 10:05 Boshe gdzie ty tu znajdziesz czysty las sosnowy ? Jeshus w ogole co to za pier.......lenie o lesie ? Odpowiedz Link Zgłoś
valpoliczella Re: do Natalii! 14.10.04, 22:18 No widzisz Natalio, takie mysli przychodza do mej trzezwej glowy, bo Twoja propozycje weekendowa rozciągnelam na caly tydzien :))) Mam nadzieje, ze wiesz, o czym ja tu bredzę? ;)) Pozdrawiam val.. Odpowiedz Link Zgłoś
theo18 Epidemia 14.10.04, 10:18 A ja stwierdzam ze to epidemia i trzeba rozpoczac masowe leczenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia do Valpoliczelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 23:47 Super. A przed nami nastepny weekend. Uciesze sie, jeśli w dalszym ciągu o tym samym bedziesz bredzić. Ja chyba zrobię sobie wypad do sosnowego lasu. Natalia. Odpowiedz Link Zgłoś
valpoliczella Re: do Valpoliczelli 15.10.04, 17:52 mysle, ze moge to zadeklarować, choc "żądasz" wiele :))) NIe mam teraz do tego głowy (o dziwo), bo ten weekend tez mam pracujący. MOze ja sie jednak oduczę tych praktyk? NIe mysl, ze popadam w jakąś euforie, Ot tak po prostu spróbuje. Milych wrazen wsrod sosen ;) val... Odpowiedz Link Zgłoś