Dodaj do ulubionych

oddycham i nie mogą się powstrzymać

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.04, 19:39
powiedzcie, czy jestem już uzależniony?
Obserwuj wątek
    • Gość: stachu34 Re: oddycham i nie mogą się powstrzymać IP: *.gda.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 19:53
      To niewiarygodne...
      Każdy czwartoklasista szk.p. powie ci przyjacielu,że oddech jest odruchem
      bezwarunkowym, a mózg trzba ćwiczyć,tym bardziej jak komuś chce sie dowalić.
      • Gość: Natalia Re: oddycham i nie mogą się powstrzymać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 20:17
        Oddychaj! To jest zdrowe, szczególnie w sosnowym lesie.
        • valpoliczella Re: oddycham i nie mogą się powstrzymać 06.10.04, 21:07

Ja radzilabym ze swej strony powstrzymać sie na jakis tydzien, by zobaczyć czy
          to uzależnienie czy nie. Ale wtedy to juz tylko oczyma bujającej w oblokach
          duszy.
          • Gość: Natalia Re: oddycham i nie mogą się powstrzymać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:10
            To jest to, Val. Świetna rada.
          • Gość: Natalia do Valpoliczelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:13
            No, nie. A mnie nie przyszło do głowy, żeby cos takiego doradzić. Tylko coś
            bredziłam o lesie sosnowym. Super.
            • theo18 Las sosnowy ? 14.10.04, 10:05
              Boshe gdzie ty tu znajdziesz czysty las sosnowy ? Jeshus w ogole co to za
              pier.......lenie o lesie ?

• valpoliczella Re: do Natalii! 14.10.04, 22:18

No widzisz Natalio, takie mysli przychodza do mej trzezwej glowy, bo Twoja
              propozycje weekendowa rozciągnelam na caly tydzien :))) Mam nadzieje, ze wiesz,
              o czym ja tu bredzę? ;)) Pozdrawiam val..
          • theo18 Epidemia 14.10.04, 10:18
            A ja stwierdzam ze to epidemia i trzeba rozpoczac masowe leczenie....
            • Gość: Natalia do Valpoliczelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 23:47
              Super. A przed nami nastepny weekend. Uciesze sie, jeśli w dalszym ciągu o tym
              samym bedziesz bredzić. Ja chyba zrobię sobie wypad do sosnowego lasu. Natalia.
              • valpoliczella Re: do Valpoliczelli 15.10.04, 17:52

mysle, ze moge to zadeklarować, choc "żądasz" wiele :))) NIe mam teraz do tego
                głowy (o dziwo), bo ten weekend tez mam pracujący. MOze ja sie jednak oduczę
                tych praktyk? NIe mysl, ze popadam w jakąś euforie, Ot tak po prostu spróbuje.
                Milych wrazen wsrod sosen ;) val...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka