mifredo 10.05.21, 08:39 Tu na tym forum, szkoda, że nie dodali problemu współuzależnienia, z którym to problemem od ponad 16 lat się zmagam, mojego schizofrenicznego syna, chorego na F-20 i uzależnionego od nikotyny i alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mifredo Re: Każdy sobie, rzepkę skrobie 10.05.21, 09:57 Do tego jeszcze chorego męża mam bardzo wybrednego. Dwa pomidory malinowe mu w lidlu kupiłam, a on je odrzucil i tak z wielu zywnością mam. No po prostu, umieram od tego wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Każdy sobie, rzepkę skrobie 10.05.21, 14:50 Slowo "test" dochodzi. Odpowiedz - nie! A... Odpowiedz Link Zgłoś
mifredo Re: Każdy sobie, rzepkę skrobie 10.05.21, 19:30 Nie rozumiem słowa 'test', ani niczego z tego ryneczku, który pobliski "polski sklep" nam oferuje. Dziś truskawek, ani tez jagód, wszystko sztucznie hodowane, tam nie było Lepiej juz ketczupem sobie kanapki dosmaczyć, lub kupić warzywa tez w pobliskim sklepie na l,lewia... Nie dość, że syn chory, to jeszcze na starość, mąż sie dołączyl do mego wysilku starczego. No w sumie nie dziw, że kółka od od wózka odpadaja a ja padam na twarz... Najlepsze dla mnie, to iść spać... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Każdy sobie, rzepkę skrobie 11.05.21, 13:20 kazda moja wypowiedz byla "spamem" i nie wychodzila. (???) wiec testowalem, a to wyszlo A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Każdy sobie, rzepkę skrobie 11.05.21, 13:22 Jezeli twemu mezowi nie smakowaly lidlowskie pomidory, to dlaczego ma je na sile jesc ? Chyba, ze notorycznie wybrzydza, to mu powiedz; od dzisiaj ty robisz sobie zakupy tego, co lubisz i na co cie stac. A... Odpowiedz Link Zgłoś
mifredo Re: Każdy sobie, rzepkę skrobie 11.05.21, 18:32 Smakują anie nie wszystkie. To w sumie sama chemia. Mało co z li... mi smakuje, chyba, że przez tradycyjne polskie firmy robione. Odpowiedz Link Zgłoś
mifredo Re: Każdy sobie, rzepkę skrobie 12.05.21, 09:29 W sumie w twojej rodzinie jest inaczej. Relacje dobre macie a teraz, mój syn schizofreniczny, na cały ryj sie wydziera i nie ma sposobu, by go wyciszyć inaczej gdyz leki mu zapodałam wszystkie jakie psychiatra dawał i je wszystkie wykupiłam i mu je podaje Odpowiedz Link Zgłoś