16.02.05, 09:47
Nie mogę sobie z tym poradzić... Czy można uzależnic się od słodyczy??
Obserwuj wątek
    • bozenara Re: Słodycze 21.02.05, 21:23
      no pewnie!!!! ja kocham słodycze i dlatego wyglądam jak wyglądam!!czasami są
      takie dni, że od rana jem tylko coś słodkeigo i wcale nie chce mi się niczego
      wartościowego.... a potem mam depresje!!
      Ale zrobilam sobie badania i okazało się, że mam małą anemię (ironia losu - a
      jestem okrąglutka)i lekarka przepisała mi żelazo!! i wiesz troszkę pomogło!!!
      juz tak mnie nie ciągnie, potrafię zjeść kawałek i dość ( a kiedyś to na maksa -
      wszystko)chyba w czekoladzie mój organizm szukał brakującego żelaza....

rozaroza napisała:

> Nie mogę sobie z tym poradzić... Czy można uzależnic się od słodyczy??
    • m.kowalczuk18t Re: Słodycze 06.03.05, 17:33
      Jestem w tej samej sytuacji i też jestem zdania że można się uzależnić. Obecnie
      już dwa tygodnie nie jem ale coś czuję że już długo nie wytrzymam pozdrawiam
      • rozaroza Re: Słodycze 13.03.05, 15:38
        A najciekawsze jest to, że mam alargię na kakao:((( Wiem, że nie mogę a mimo to
        wcinam słodycze... i czekoladę chyba w największych ilościach. Tak bardzo
        chciałabym wreszcie sobie poradzić z tym apetytem na słodkości. Tylko jak?
        Silna wole mam bardzo słabą:P
    • trafika89 Re: Słodycze 08.03.05, 17:51
      hehehehe wiecie co? Ten problem jest na skalę masową... to jak epidemia:) Kosi
      równo wszystkich - bez wyjątków. Choć znam takie osoby, ktore absolutnie nie
      lubia słodyczy (nie musze chyba tłumaczyc, ze ich nie rozumiem:P). JAK MOZNA
      NIE LUBIC SLODYCZY ?!?!?! Najlepsze na depresje: czekolada lub lody ! Bez dwóch
      zdań:) Do kawki i herbatki: ciasteczka i ciasto! :)) Achh... to jest coś
      niesamowitego hehehe jedyna choroba, z której nie chce sie wyleczyc. A ze nie
      umiem to inna sprawa :] Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka