rozaroza 16.02.05, 09:47 Nie mogę sobie z tym poradzić... Czy można uzależnic się od słodyczy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozenara Re: Słodycze 21.02.05, 21:23 no pewnie!!!! ja kocham słodycze i dlatego wyglądam jak wyglądam!!czasami są takie dni, że od rana jem tylko coś słodkeigo i wcale nie chce mi się niczego wartościowego.... a potem mam depresje!! Ale zrobilam sobie badania i okazało się, że mam małą anemię (ironia losu - a jestem okrąglutka)i lekarka przepisała mi żelazo!! i wiesz troszkę pomogło!!! juz tak mnie nie ciągnie, potrafię zjeść kawałek i dość ( a kiedyś to na maksa - wszystko)chyba w czekoladzie mój organizm szukał brakującego żelaza.... rozaroza napisała: > Nie mogę sobie z tym poradzić... Czy można uzależnic się od słodyczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
m.kowalczuk18t Re: Słodycze 06.03.05, 17:33 Jestem w tej samej sytuacji i też jestem zdania że można się uzależnić. Obecnie już dwa tygodnie nie jem ale coś czuję że już długo nie wytrzymam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rozaroza Re: Słodycze 13.03.05, 15:38 A najciekawsze jest to, że mam alargię na kakao:((( Wiem, że nie mogę a mimo to wcinam słodycze... i czekoladę chyba w największych ilościach. Tak bardzo chciałabym wreszcie sobie poradzić z tym apetytem na słodkości. Tylko jak? Silna wole mam bardzo słabą:P Odpowiedz Link Zgłoś
trafika89 Re: Słodycze 08.03.05, 17:51 hehehehe wiecie co? Ten problem jest na skalę masową... to jak epidemia:) Kosi równo wszystkich - bez wyjątków. Choć znam takie osoby, ktore absolutnie nie lubia słodyczy (nie musze chyba tłumaczyc, ze ich nie rozumiem:P). JAK MOZNA NIE LUBIC SLODYCZY ?!?!?! Najlepsze na depresje: czekolada lub lody ! Bez dwóch zdań:) Do kawki i herbatki: ciasteczka i ciasto! :)) Achh... to jest coś niesamowitego hehehe jedyna choroba, z której nie chce sie wyleczyc. A ze nie umiem to inna sprawa :] Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś