noxius 01.03.05, 16:49 Badania dowiodły iż palenie trawy pobudza komórki mózgu. Więc palenie raz na ok. 6mc jest dobre dla zdrowia ale palenie częściej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hmmm_no1 Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 02.03.05, 11:26 I brawo dla tych badan. Co jakis czas sa nowe badania i nowe hipotezy dotyczace uszczerbku na zdrowiu. I komu tu wierzyc? Co do tych ok 6 mc to mysle ze to kazdego indywidualna sprawa. Ale na szczescie Mary Jane nie jest tak bezlitosna jak inne zaliczane do grupy narkotykow specyfiki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marstani Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 03.03.05, 20:36 trawa jak kazdy inny narkotyk robi siano z mózgu i tyle !!!!kto mysli inaczej po prostu jara i sie usprawiedliwia , wiem po próbowałem Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm_no1 Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 04.03.05, 10:53 good 4 U! :) Pozdrawiam --------------- Oprocz bialego i czarnego jest tez szary!! Odpowiedz Link Zgłoś
noxius Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 04.03.05, 21:53 Nie pale trawy więc nie musze się usprawiedliwiać badaniami. Popieram wypowiedź hmmm no1. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dreamweaver79 Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 07.03.05, 00:20 Co za belkot. Masz 15 lat i wlasnie zaczal cie fascynowac swiat narkotykow? Odpowiedz Link Zgłoś
noxius Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 07.03.05, 08:41 mam 16 lat!!! Nie pale ale o narkotykach wiem bo mam sporo kumpli naromanów ale nie będe tak dużo wiedział jak ci co biorą. Więc nie gadaj że to BZDURA. Odpowiedz Link Zgłoś
pepe28 Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 10.03.05, 14:05 Trawa jest zła, bo po pewnym czasie zaczyna przeslaniać sprawy naprawde ważne. Przestaje być środkiem a staje sie celem i sposobem. Rzeczywistość może byc równie kolorowa. Odpowiedz Link Zgłoś
narko2 Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 10.03.05, 15:11 pepe28 napisał: > Trawa jest zła, bo po pewnym czasie zaczyna przeslaniać sprawy naprawde ważne. > Przestaje być środkiem a staje sie celem i sposobem. > Rzeczywistość może byc równie kolorowa. > ja z kolei uważam, że rzeczy martwe nie mogą być same w sobie złe, lub dobre. Wszystko zależy od tego jak wykorzystasz. Oczywiście w nadmiarze jest tak, jak mówisz - dotyczy to również pozostałych "używek". pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
noxius Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 09.04.05, 11:52 I ja się z tobą narko zgadzam!! Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajniak Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 21.04.05, 22:52 Punkt widzenia zależy... Jedni się wypowiadają z przed telewizora (po serialu), inni zza baru (jeżeli jeszcze mogą mówić). Lekarze sie nie wypowiadają (?)Nie mam na myśli postów tutaj, lecz dyskusje w mediach lub ze znajomymi. Tak naprawdę to idealny układ dla wielu - handlarze mają dobry lep na młodzież, zyskują zaufanie tym łagodnym środkiem,- weź teraz spróbuj tego, a potem tego troche mocniejszego ale też spoko. Policja ma dużo pracy biurowej. Robi się z tego duża kaska, a duża kaska zawsze ma racje. Aż kiedyś jakaś zdenominowana, zdeterminowana, na krawędzi upadku partia polityczna użyje tego hasła "zalegalizujmy", zrobi się rwetes, partia zyska parę punktów. Człowiek się legalnie zaciągnie i nie będzie wiedział czy się śmiać czy płakać. Tak na serio to nigdy nie wiesz co kupujesz - jakieś maczanki , skuny i inne dziadostwo. Podobno gdzieś jest jakaś Holandia i można tam dotrzeć drogą londową, tam by trzeba popytać. Odpowiedz Link Zgłoś