Dodaj do ulubionych

Trawa dobra raz na jakiś czas

01.03.05, 16:49
Badania dowiodły iż palenie trawy pobudza komórki mózgu. Więc palenie raz na
ok. 6mc jest dobre dla zdrowia ale palenie częściej.
Obserwuj wątek
    • hmmm_no1 Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 02.03.05, 11:26
      I brawo dla tych badan. Co jakis czas sa nowe badania i nowe hipotezy dotyczace
      uszczerbku na zdrowiu. I komu tu wierzyc? Co do tych ok 6 mc to mysle ze to
      kazdego indywidualna sprawa. Ale na szczescie Mary Jane nie jest tak bezlitosna
      jak inne zaliczane do grupy narkotykow specyfiki.

Pozdrawiam
    • marstani Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 03.03.05, 20:36
      trawa jak kazdy inny narkotyk robi siano z mózgu i tyle !!!!kto mysli inaczej
      po prostu jara i sie usprawiedliwia , wiem po próbowałem
      • hmmm_no1 Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 04.03.05, 10:53
        good 4 U! :)

Pozdrawiam

---------------
        Oprocz bialego i czarnego jest tez szary!!
    • noxius Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 04.03.05, 21:53
      Nie pale trawy więc nie musze się usprawiedliwiać badaniami. Popieram wypowiedź
      hmmm no1.

Pozdro
    • dreamweaver79 Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 07.03.05, 00:20
      Co za belkot. Masz 15 lat i wlasnie zaczal cie fascynowac swiat narkotykow?
      • noxius Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 07.03.05, 08:41
        mam 16 lat!!!
        Nie pale ale o narkotykach wiem bo mam sporo kumpli naromanów ale nie będe tak
        dużo wiedział jak ci co biorą.
        Więc nie gadaj że to BZDURA.
        • pepe28 Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 10.03.05, 14:05
          Trawa jest zła, bo po pewnym czasie zaczyna przeslaniać sprawy naprawde ważne.
          Przestaje być środkiem a staje sie celem i sposobem.
          Rzeczywistość może byc równie kolorowa.
          • narko2 Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 10.03.05, 15:11
            pepe28 napisał:

> Trawa jest zła, bo po pewnym czasie zaczyna przeslaniać sprawy naprawde ważne.
            > Przestaje być środkiem a staje sie celem i sposobem.
            > Rzeczywistość może byc równie kolorowa.
            >
            ja z kolei uważam, że rzeczy martwe nie mogą być same w sobie złe, lub dobre.
            Wszystko zależy od tego jak wykorzystasz. Oczywiście w nadmiarze jest tak, jak
            mówisz - dotyczy to również pozostałych "używek".
            pozdro
            • noxius Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 09.04.05, 11:52
              I ja się z tobą narko zgadzam!!
              • zwyczajniak Re: Trawa dobra raz na jakiś czas 21.04.05, 22:52
                Punkt widzenia zależy... Jedni się wypowiadają z przed telewizora (po serialu),
                inni zza baru (jeżeli jeszcze mogą mówić). Lekarze sie nie wypowiadają (?)Nie
                mam na myśli postów tutaj, lecz dyskusje w mediach lub ze znajomymi. Tak
                naprawdę to idealny układ dla wielu - handlarze mają dobry lep na młodzież,
                zyskują zaufanie tym łagodnym środkiem,- weź teraz spróbuj tego, a potem tego
                troche mocniejszego ale też spoko. Policja ma dużo pracy biurowej. Robi się z
                tego duża kaska, a duża kaska zawsze ma racje. Aż kiedyś jakaś zdenominowana,
                zdeterminowana, na krawędzi upadku partia polityczna użyje tego
                hasła "zalegalizujmy", zrobi się rwetes, partia zyska parę punktów. Człowiek
                się legalnie zaciągnie i nie będzie wiedział czy się śmiać czy płakać.
                Tak na serio to nigdy nie wiesz co kupujesz - jakieś maczanki , skuny i inne
                dziadostwo. Podobno gdzieś jest jakaś Holandia i można tam dotrzeć drogą
                londową, tam by trzeba popytać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka