Dodaj do ulubionych

m@ciek mam pytanie

19.07.02, 19:21
dlaczego jestes takim wrogiem narkotykow? czy miales,albo ktos ci bliski
jakies zle odswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: m@ciek Re: m@ciek mam pytanie IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 19.07.02, 19:25
      Obawiałem się, że tak zostanę zrozumiany. Nie jestem absolutnie wrogiem
      narkotyków, lecz bezmyślności, z jaką ludzie z nich korzystają. To wszystko, co
      na ten temat mogę powiedzieć. Polecam Ci mój post pt. "To nie jest zabawka dla
      frustratów". Tam jest moje zdanie o prochach. Myślę, że jeśli sięgniesz do tego
      postu, spojrzysz na mnie inaczej. Pozdrawiam.
      • yatze Re: m@ciek mam pytanie 19.07.02, 19:45
        wlasnie go czytam i coraz lepiej sie bawie (bez narkotykow!)i doprawdy nie wiem
        jak cie zaszufladkowac.
        pozdro
        • Gość: m@ciek Re: m@ciek mam pytanie IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 19.07.02, 19:54
          A dlaczego miałbyś mnie szufladkować? To ani mnie ani Tobie nie jest chyba
          potrzebne. Miłej lektury.
          • yatze Re: m@ciek mam pytanie 20.07.02, 15:29
            m@ciek,jestes gejem?
            • Gość: m@ciek Re: m@ciek mam pytanie IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.07.02, 16:45
              Nie, ale to pytanie właśnie zakończyło naszą dyskusję. Jednak za dużo masz
              dziur w mózgu (albo jego pozostałościach), by pisać na forum. Myslałem, że
              dojdziemy do porozumienia, ale Ty potrzebujesz pomocy psychiatry a ja nim nie
              jestem. Skoro po dyskusji o prochach pytasz mnie, czy jestem gejem to po prostu
              nie jesteś normalny.
              • yatze Re: m@ciek mam pytanie 20.07.02, 16:53
                pytam nie bez przyczyny,to wynika z twoich wypowiedzi.
                • yatze Re: m@ciek mam pytanie 22.07.02, 18:10
                  m@ciek,nie obrazaj sie bo nie ma z kim rozmawiac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka