Dodaj do ulubionych

Dziwny stan

14.12.02, 22:01
To bylo jakos w wakacje. umowilem sie ze znajomymi na pare buszkow. no wiec
kupilismy siuwax, zapalilismu. zwinolem tylko dwa maszki. przez jakies 30min
bylo fajnie ale pozniej spotkalem przyjaciolke. wiedziala w jakim jestem
stanie. pogadalismy troche i ona zaczela sie pytac "czy sie dobrze czuje". to
pytanie zadawala chyba z 20 razy az w koncu powiedziala "tylko mi sie tu nie
pozygaj na srodku Zeromskiego" (Zeromskiego=glowna ul. Radomia). jak to
powiedziala nie minelo 30 sekund i ....... . pierwszy raz zygalem po machach.
doszedlem do wniosku ze to byla chujowa jazda i zaczolem zyc od nowa. mowili
mi zebym nic nie jadl i nie pil. wiec potem pojechalem z kumplem do pewnego
lokalu i zjadlem sobie pizze bo bylem glodny. w lokalu byl wieczor rege.
powinienem sie swietnie bawic az tu nagle zaczyna mnie wszystko bolec. plecy,
rece, wszystkie miesnie. jakos przezylem ta noc. ale przez astepne 2-3
miesiace czulem sie zajebiscie dziwnie. tego uczucia nie da sie opisac. to
byly najgorsze 2 miesiace w moim zyciu. do tej pory nie palilem ganji i to
nie dlatego ze nie chcialem, czcialem bardzo czesto ale po prostu nie moglem.
zapach palonej trafki odrzuca mnie na kilometr. czy ktos z was mial przezycia
podobne do moich???? czy paliliscie jeszcze po takim czyms???? i prosze zeby
ci co nie palili nigdy nie prawili zadnich moralow bo nie sa w temace.
Obserwuj wątek
    • Gość: spiwor Re: Dziwny stan IP: *.cjb.net / 192.168.0.* 15.12.02, 11:18
      To nie mogło być zioło, albo mieszane z czymś, albo wypiłeś z 6 bronków
      wcześniej. Bo chyba wkręcenie się w totalnego doła już nie występuje.
      • yaq Re: Dziwny stan 15.12.02, 11:34
        To bylo samo ziolo.
        • Gość: papa-rapa-to-ja ;) Re: Dziwny stan IP: *.acn.pl 15.12.02, 12:19
          jesteś na 100% pewnien że to było same, w 100% czyste zioło......czyste czyli
          bez żadnych innych badziwi....samo zioło+THC....powiem ci że jak ja pierwszy
          raz jarałem to wogóle nie wiedziałem co się dzieje...jarazłem z 2
          qmplami..potem graliśmy w gałę z jakimiś gnojkami po 12 lat (ja miałem 16) i
          wogóle nie wiedziałęm co robic na boisku (mimo że w gałę jestem całkiem spoko
          może nie ronaldo ale grać umiem). póxniej mi qmple opowiadali że stałem na
          budzie....właściwie nie stałem tylko usiadłem za bramką...i malowałem coś
          patyczkiem na ziemi...przerypaliśmy z gnojakami 15:1....następnego dnia
          poprawiliśmy yik.....wygralismy 34:0....ale juz na trzeźwo...mimo to dalej nie
          pamiętam co robiłem tego pamiętnego dnia....wiem że czyłem się dziwnie...a
          potem chciało mi się nieprzeciętnie żryć i pić....zeżarłem chyba całego
          kurczaka i wypiłem kilka litrów pepsi....od tamtego czasu czasem zajaram ale
          jakimś wielkim jaraczem nie ejstem......pozdrooffki.....
          • yaq Re: Dziwny stan 15.12.02, 22:16
            Ziolo mialem od zaufanego czlowieka i jestem pewien w 100% ze gowna by mi nie
            sprzedal.
            • alfalfa Re: Dziwny stan 15.12.02, 23:03
              No to pewnie miałeś przykrość palić trafionego grasa czyli mogło być tak: za
              późno zebrane, po pierwszych mrozach znaczy i dodatkowo już lekko sfermentowane
              znaczy są takie pleśnie co lubią zioło ale jak takie trafione przez nie
              zapalisz to czujesz się jakbyś grypę nagle dostał i rzyganko i inne atrakcje
              też są. Miałeś pecha i tyle. To argument za własnymi uprawami jest bo
              przynajmniej wiesz co i skąd. Nie mówiąc o przyjemności uprawiania - patrzysz
              sobie jak rośnie, dobre (najlepsze jak się da) ziarenka a sprawa pewna jest i
              to długo, tanio i przyjemnie. Ten zapach i smak! Ach, sama przyjemność no i
              dzieciaki się cierpliwości uczą:)
              pzdr.
    • Gość: amsterdam Re: Dziwny stan IP: 5.1R2D* / *.net195-132-237.noos.fr 21.01.03, 09:18
      miales cholerne szczescie ze ten stan ci sie przytrafil, pytanie tylko czy
      dobrze go wykorzystasz, ja zaczelam palic w wieku 15 lat, palilam przez jakies
      5 lat, bardzo czesto mialam "dziwne stany" i wcale nie po jakims trefnym
      stafie, zawsze mialam dostep /i nadal mam poniewaz moj facet pali codziennie/
      do najlepszych sortow sprowadzanych z holandii. pewnego dnia po
      kolejnym "dziwnym stanie" /u mnie przebiegalo bez zygania/ poprostu przestalam
      palic i nie pale od okolo 5 lat a jak widze ludzi upalonych to smiac mi sie z
      nich chce, takie drewniane pajacyki z glupawym usmieszkiem i czerwonymi oczkami
      ktorym w dodatku wydaje sie ze jest fajnie. oczywiscie to taka moja subiektywna
      opinia, byc moze jest tak ze to nie wszystkim sluzy, byc moze tym ludzikom
      ktorzy pala rzeczywiscie sprawia to przyjemnosc ale jezeli zdarzylo ci sie miec
      nienajlepsze samopoczucie to sprobuj poprostu nie palic, moze kilka razy sie
      zawachasz ale pomysl, tak naprawde cala ta marycha to wielkie gowno, istnieje
      ryzyko "dziwnych stanow" zamiast iluzyjnie fajnego samopoczucia, naprawde da
      sie bardzo fajnie zyc niepalac, no ale wlasciwie to nie chce mi sie prawic
      zadnych moralow, jak chcesz to pal, palac tez da sie zyc, chcialam tylko
      napisac ze dziwne stany sie zdarzaja chociaz mojemu facetowi nie zdarzylo sie
      to nigdy a pali kupe lat, wiec moja stworzona na wlasny uzytek teoria jest taka
      ze istnieja tacy szczesliwcy ktorym palenie nie sluzy i nie musza zawracac
      sobie glowy tym czy maja cos do palenia /po jakims czasie palenie niestety
      uzaleznia i jak braknie to boli/
      • Gość: xil Re: Dziwny stan IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 23:09
        no mi tez sie cos takiego nie zdazylo a pale od ponad 5 lat i to dosc duzo i
        raczej towar ktory z holenreskim za wiele nie ma wspolnego, czyli polski SQN..
        i jakos zyje mi sie dobrze :)
        • Gość: amsterdam Re: Dziwny stan IP: 5.1R2D* / *.net195-132-237.noos.fr 21.01.03, 23:38
          no i o to chodzi, skoro zyje ci sie dobrze to niech ci sie wiedzie tak dalej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka