yuraathor 02.12.06, 00:27 02 12 2002 po raz ostatni piłem alkohol, od tego dnia zaczęła się kolejna część mojego życia,życia bez alkoholu. Następnej części nie będzie. Mogę co najwyżej dopisac krótki rozdział do części poprzedniej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszabrum Re: cztery razy 365 02.12.06, 12:44 Stoo lat, stooo lat!!! :))) PS. Jak tam kariera w blasku reflektorów ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 hura hura hip hip hura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.12.06, 15:38 sto lat sto lat a kto z nami nie ........ [zaspiewa] niech go poiorun trzasnie Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Pogody ducha kazde 24 godziny 02.12.06, 16:44 a w nich kazda minute a w nich kazdą sekundę Tu i Teraz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tranzyt80 Re: cztery razy 365 02.12.06, 16:46 oby nikt i nic nie bylo w stanie Cie sprowokowac do picia, a jak to osiagasz to Twoja sprawa, ciesze sie,ze moglem Cie jakos tam "poznac"przez to forum :) PS.jak mam czs,zeram na wasze strony np. www.aa.org.pl/regiony/003/informacje.htm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: cztery razy 365 02.12.06, 18:35 yuraathor napisał: > 02 12 2002 po raz ostatni piłem alkohol, od tego dnia zaczęła się kolejna > część mojego życia,życia bez alkoholu... ___________________________________________________________________________. Gratulacje z tak pieknej rocznicy trzezwosci - 100 dalszych takich lat...! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tranzyt80 Re: cztery razy 365 02.12.06, 18:50 "100 dalszych takich lat...!" ??? -toz to nie czasy przedpotopowe,gdzie zylo sie lekko 800 latek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: cztery razy 365 02.12.06, 19:18 tranzyt80 napisał: > "100 dalszych takich lat...!" ??? > -toz to nie czasy przedpotopowe,gdzie zylo sie lekko 800 latek ;) __________________________________________________________________. Niedlugo nadejda...! - Lodowce juz topnieja...! ;-)) A... Ps. na razie pustynie staja sie coraz wieksze, bo coraz wiecej wielbladow aowskich nie pije i potrzebuja miejsca...! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
havana06 Re: cztery razy 365 03.12.06, 20:09 Nie doszukujcie sie niccyego , cyego nie............................... dobranoc alft i shift odmawiaj mi osusye} stwa. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: cztery razy 365 03.12.06, 20:37 Cztery lata temu podjąłeś najważniejszą decyzję w swoim życiu. Bez względu jak i z kim - zrobiłes to. JESTEŚ TRZEŹWY i nie musisz więcej pić. Wszelkiej pomyślności. Janu Odpowiedz Link Zgłoś
yuraathor Dobrze że jesteście, dzięki 04.12.06, 08:08 Wszystkim życzę by różnice w ilości trzeźwych dni się nie zmieniały, by nie chcę przeskoczyć nagle tych z dłuższym stażem ani byc przeskoczony. Mysza: veni, vidi, odpadłem w finale Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Dobrze że jesteście, dzięki 05.12.06, 00:19 Yura, gratulacje:))) A wiesz, że - nie tylko dla Ciebie - grudzień to dla mnie ważny miesiąc... jestem strzelcem. Drugiego grudnia zaczął się mój ostatni ciąg, morderczy, pięciomiesięczny - ani jednego dnia bez alkoholu. Biegł już ze świadomością, że jest źle, że to jest - TO. Jutro, jutro, jutro, potem. Aż to potem stało się i jest:))) Bardzo dawno temu, czwartego grudnia, ja, poważnie zaręczona, wyrwałam się spod narzeczeńskiej opieki na wieczór z pewną Basią... i poznałam swojego obecnego męża... a ponieważ nie brakowało śpiewu i wina, zakochałam się na umór... kompulsja maleńka taka... czyli - miłe złego początki. A dzisiaj - cóż - musi mi się mąż podobać bez wina:))) ech...i hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
alta22 Re: Dobrze że jesteście, dzięki 05.12.06, 00:24 Ehh ten wspomnień czar. Eska północna duchy przywołuje UHHHUUUU Odpowiedz Link Zgłoś