aaugustw 29.01.07, 09:30 Wszystkiego dobrego, szczescia, zdrowia, niekonczacej sie pogody ducha, trzezwosci oraz tradycyjnych - 100 lat...! zyczy Tobie Myszobrum: A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszabrum Re: Z okazji urodzin naszej Myszybrum: 29.01.07, 10:36 Dzięki August, miło mnie zaskoczyłeś :). Zwłaszcza, że różnimy się w poglądach prawie na wszystko :-0. Mam jeszcze 65 lat do setki, może z tą pogodą ducha zdążę ;). Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Z okazji urodzin naszej Myszybrum: 29.01.07, 12:02 Myszko... no ja tu nabieram niezdrowych kolorków - od straszliwych podejrzeń - pozaforumowych... Mimo że przykro mi bardzo - masz tylko 65 lat do setki;) - życzenia szczere, choć wirtualne, dalszej trzeźwości - radości - bez żadnych gwoździ w blond czuprynie, garbów na prostych plecach i kłód pod zgrabną nóżką. Ale w latkach i tak mnie nie przegonisz - czyli: Myszy górą:))) Najlepszego od Eski:) Odpowiedz Link Zgłoś
myszabrum Re: Z okazji urodzin naszej Myszybrum: 29.01.07, 19:02 Eska - z Augustem to nie jest tak, jak myślisz :))! Odpowiedz Link Zgłoś
tranzyt80 Re: Z okazji urodzin naszej Myszabrum: 29.01.07, 12:03 > Mam jeszcze 65 lat do setki, może z tą pogodą ducha zdążę ;). -do dwusetki dociagniesz!!! tylko pamietaj!!!ogladaj sie ciagle za siebie ;) www.e-lama.pl/galerie_powiekszenie.php?id=2224#PrevNext Zycze spelnienia wszystkich marzen i zloty kufeteczek stoweczek!!! tak,na drobne wydatki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cortona Re: Z okazji urodzin naszej Myszabrum: 29.01.07, 12:21 A ja Ci życzę, żebyś zapomniała o uzależnieniach, żebyś była całkowicie niezależna i szczęśliwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: Z okazji urodzin naszej Myszabrum: 29.01.07, 14:26 Życzę ci Myszko, dużo dni szcześliwych, lat beztroskich, radości z życia, zapomnienia o troskach, co najwyżej smutków niewielkich, i rozterek kilku, żeby Cię nie zemdliło i Ci nie spowszedniało. Na Twoje rączki od Janu: mkalem.superhost.pl/flores/zdjecia/duze/flores00093.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
myszabrum Re: Z okazji urodzin naszej Myszabrum: 29.01.07, 19:04 Już za późno... courses.umass.edu/phys120/images/cat-and-mouse.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Z okazji urodzin naszej Myszybrum: 29.01.07, 15:47 myszabrum napisała: > Dzięki August, miło mnie zaskoczyłeś :). Zwłaszcza, że różnimy się w poglądach > prawie na wszystko :-0. > Mam jeszcze 65 lat do setki, może z tą pogodą ducha zdążę ;). ____________________________________________________________. Wlasnie te male roznice powoduja najwieksze przyciaganie sie dwoch cial...! (nie tylko przyciaganie fizyczne mam na mysli)! A... ;-)) Ps. Niech zyje ta "malenka roznica"! ;-)) (wieku Twego nie pisalem - mnie nie wypadalo..) Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: Z okazji urodzin naszej Myszybrum: 29.01.07, 14:34 I ja się wpiszę, do tej księgi.Żebyś zawsze, mogła popatrzeć w lustro i powiedzieć Sobie: Lubię ciebie moja Myszo i podoba mi się to, co robisz.Serdecznie pozdrawiam urodzinowo. Odpowiedz Link Zgłoś
magtomal Re: Z okazji urodzin naszej Myszybrum: 29.01.07, 15:14 Myszo Nasza Kochana! Cóż mogę dodać po tylu życzeniach? Może po prostu: wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
yuraathor Re: Z okazji urodzin naszej Myszybrum: 29.01.07, 15:46 Wszystkiego dobrego Myszo,jak Ty tyle świeczek zdmuchniesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
sarkoid -><- 29.01.07, 17:34 <'==\- to jest myszaaAaaa ale mam talent;-) Myszabrum..tak trzymaj! jestes wielka! Odpowiedz Link Zgłoś
aniolparys Re: -><- 29.01.07, 18:16 sarkoid napisał: > Myszabrum..tak trzymaj! jestes wielka! A jak mądrze ślepi: aniolparys.republika.pl/MyszaBrum2.html Odpowiedz Link Zgłoś
myszabrum Re: -><- 29.01.07, 19:05 Mysza nie tylko wielka, ale i bazylikoidalna :))! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: -><- 29.01.07, 20:51 myszabrum napisała: > Mysza nie tylko wielka, ale i bazylikoidalna :))! __________________________________________________. To ma swoja gleboka wymowe...!! A... Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Re: Z okazji urodzin naszej Myszybrum: 29.01.07, 17:50 skoro się tak uroczyście zrobiło... tiny.pl/w8q3 życzę Ci brum brum Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir To ja też.... 29.01.07, 18:29 coś znalazłam: www.zosia.piasta.pl/zyczenia.htm Odpowiedz Link Zgłoś
myszabrum O Jezuuuuu!!! 29.01.07, 18:46 Jaka się dopieszczona czuję :)! Fajnie być sędziwą jubilatką ;)! Dzięki wszystkim i każdemu z osobna! Odpowiedz Link Zgłoś