Dodaj do ulubionych

Narkotyki- jak można poznać czy ktoś bierze

03.02.07, 21:38
Kolega miał problemy z alkoholem, obecnie jakby przestał pić.
Podejrzewam, że chyba bierze jakieś narkotyki. Jest mu jak twierdzi zawsze
gorąco ( nie jest chory) chodzi porospinany ( kurtka , swetr,koszula) mimo,
że na dworze temp. ujemna, silny wiatr. Dziwnie to wygląda na ulicy wszyscy
opatuleni a on twierdzi ,że jest ciepło.
Czy moje podejrzenia są na wyrost.
Obserwuj wątek
    • ewag52 Re: Narkotyki- jak można poznać czy ktoś bierze 03.02.07, 21:50
      sprawdż, jakie ma źrenice.Czy reagują na światło, czy są sztywne.
      • grazynak11 Re: Narkotyki- jak można poznać czy ktoś bierze 03.02.07, 22:10
        Trudno mi powiedzieć, ponieważ ostatni widzę go tylko w dzień.
        • ewag52 Re: Narkotyki- jak można poznać czy ktoś bierze 03.02.07, 22:37
          jeśli np po wejściu do ciemniejszego pomieszczenia będzie miał jak szpilki,
          to pewnie jest to heroina. Jeżeli natomiast, pomimo jasnego światła będą b.duże,
          to amfa, albo koka.Po jednym i po drugim, jest bardzo subiektywne odczuwanie
          temperatury zewnętrznej, tzn jest nienaturalnie gorąco.
          A spokojny raczej, czy nakrecony i wielomówny?
          • grazynak11 Re: Narkotyki- jak można poznać czy ktoś bierze 04.02.07, 15:31
            Czyżby moje przepuszczenia były prawdziwe odnoście jego "nienaturalnie gorąca".
            Jest raczej nakrecony i dużo mówi. Ostatnio ni z gruszki ni z pietruszki kupił
            sobie psa obronnego, Wszystko to jakieś dziwne.Chyba chce sie dowartościować.
            Zaczynam nie mieć już wątpliwości , że bierze.
            • ewag52 Re: Narkotyki- jak można poznać czy ktoś bierze 04.02.07, 17:28
              no dobra. I co w związku z tym?
            • eric_theodore_cartman Testy na narkotyki 11.04.07, 11:44
              Po prostu uzyj testu jest taka firma OBDNA w której to kupowałem i rozwiałem w
              ten sposob podobne do Twoich watpliwości

<a
              href="www.plazoo.com/pl/topnews/biogen-profesjonlne-narkotesty-testy-narkotyki.htm"
              target="_blank">TESTY NA NARKOTYKI</a><br>

• mammutka Re: Narkotyki- jak można poznać czy ktoś bierze 04.02.07, 18:49
      szczerze mówiąc to ja już długo nie biorę a też często chodze w porozpinanej
      kurtce..
      po prostu wole założyć gruby sweter niż zapinac kurtkę :)

a na serio - sprawdzić najlepiej po źrenicach ..
      można tez "po ślinie" ale tu musiałby ci pokazać język lub "próbkę śliny :)
      • wisienkaa2 Re: Narkotyki- jak można poznać czy ktoś bierze 06.02.07, 23:01
        po amfetaminie jest przeciez zimno. jezeli on naprawde zaczol cos brac to
        wydaje mi sie ze sobie popala marihuane. jak malo bierze to zabardzo tego po
        oczach nie sprawdzisz chyba ze sie na tym dobrze znasz.
        • ewag52 Re: Narkotyki- jak można poznać czy ktoś bierze 06.02.07, 23:33
          i po maryśce,jest mu gorąco? ?
          • grazynak11 Re: Narkotyki- jak można poznać czy ktoś bierze 11.02.07, 15:45
            Proszę o konkretną odpowiedz, czy jak się bierze narkotyki to jest gorąco.
            Szkoda mi jego dziewczyny, zwróciłam jej uwagę na to jego zachowanie.
            Skwitowała to tym , że przestał pić i nie bierze żadnych narkotyków, oczy ma w
            porządku.
            Wiem, że jak jest się z kimś blisko to nie widzi się żadnych problemów, wierzy
            się zapewnieniom drugiej strony. Myślę , że jak ktoś postronny wypowie się na
            tym forum to może ona zacznie go bacznie obserwować.
            Popijał jak tylko sie poznali- twierdziła , że tylko pił piwo i to tylko w
            piatek i w sobotę ale się nie upijał.On sam twierdził że od poniedziałku do
            czwartku nie pije nic. Po pijanemu miał wypadek samochodowy 2,2 %- nic mu się
            nie stało. Ona złamany kręgoslup ale wyszła z tego .Ona twierdzi , że jak
            wsiadała do samochodu to wogóle nie było widać ,że on jest pijany zachowywał
            się normalnie nie zataczało go. Od tamtego czasu jak twierdzi od czasu do
            czasu wypije on piwo i nic więcej.Ona jest dalej w nim zakochana i nic nie
            widzi.
            A mnie zaniepokoił jego wygląd cały czas jest mu gorąco ( czyżby narkotyki
            teraz). Szkoda mi dziewczyn.Proszę o konkretna odpowiedz.
            • ewag52 Re: Narkotyki- jak można poznać czy ktoś bierze 11.02.07, 23:40
              Grażynko, nikt tego zaocznie nie może stwierdzić. Więcej szczegółów.Czasem
              można bardzo długo, brać narkotyki i jakoś funkcjonowac. Zależy od osobnika.
              A jeśli chodzi o uczucie gorąca, to napisz, czy jest mu stale gorąco, czy
              okresowo? Heroina, daje przez parę godzin, takie odczucia.Można po mrozie,
              ganiać w koszulce, ale to przechodzi. Do następnego zażycia.
              Najpewniejszą metodą, są testy, Tylko, kto by to zrobił?
              Oczy na pewno w porządku? Nie ma szpilkowatych źrenic?
              Po amfetaminie, czy koce, też bywa b.gorąco.
              Niech jednak dobrze sprawdzi te oczy.(źrenice)czy np w półmroku będą małe,albo
              w jasnym świetle b.duże.
    • eric_theodore_cartman Testy na narkotyki 11.04.07, 11:40
      Dobra metodą jest użycie testów na narkotyki. Jest firma w której je kupowałem
      niedawno, może znajdziesz tam coś co Ci pomoże

<a
      href="www.plazoo.com/pl/topnews/biogen-profesjonlne-narkotesty-testy-narkotyki.htm"
      target="_blank">TESTY NA NARKOTYKI</a><br>
      • rll Re: Testy na narkotyki 11.04.07, 12:27
        Jedyną dobrą metodą a i tak nie 100% są testy. Źrenice mogą różnie reagować na
        światło u różnych ludzi. Inaczej będą reagowały w słoneczny dzień inaczej w
        deszczowy. Tempo zmiany źrenic może też zależeć od zmęczenia organizmu, nawet od
        ciśnienia wewnątrz oka. Testy. No i warto się zapytać podejrzanego wprost co się
        z nim dzieje. Pzdr.
    • zoltanek Re: Narkotyki- jak można poznać czy ktoś bierze 13.04.07, 10:58
      najleprzym sposobem jest sexi test. mówię serio. niech dziewczyna sparwdzi jego
      potencje, libido. jeżeli coś nienaturalnie się zmieniło w tej sferze, chłopak
      bierze.
      impotencja, brak wytrysku - hera, amfa
      większa potencja - kokaina, marihuana
      • aaugustw Re: Narkotyki- jak można poznać czy ktoś bierze 13.04.07, 11:15
        zoltanek napisał:
        > najleprzym sposobem jest sexi test. mówię serio. niech dziewczyna sparwdzi
        jego potencje, libido. jeżeli coś nienaturalnie się zmieniło w tej sferze,
        chłopak bierze.
        > impotencja, brak wytrysku - hera, amfa
        > większa potencja - kokaina, marihuana
        _________________________________________________________________________.
        Jestem alkoholikiem, ale zabiore tutaj (wyjatkowo) glos, bo chce sie
        podzielic moim doswiadczeniem i sceptyzmem do w.w. slow.
        Jezeli ktos kogos zna dluzej potrafi zauwazyc najmniejszy odchyl od
        jego dawnej normy... - Moja zona potrafila "poznac", ze wypilem w pracy
        przez sluchawke telefonu, kiedy nie mialem wypite wiecej anizeli dwa piwa.

Jezeli jednak ktos kogos zna krotko, wtedy widze problem, chocby taki,
        ze jednemu starczy sex raz na tydzien, innemu siedem razy na dzien...! :-(
        W pierwszy wypadku nie dosc, ze biedak nie moze inaczej to go jeszcze
        o narkotyki posadza, albo kaza przejsc na "Maryske"...! :-(( (zart).
        A... ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka